VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne znam baš...dosta smo gubili u onom trećem sektoru, iako smo bili na mekšim gumama, a već u drugom krugu više ne možemo ići brže.
Treba čekati, ali mislim da će Mercedes malo više pokazati u FP2...doduše vozili su na Medium gumi tako da su njihova vremena već sada jako dobra.
Treba čekati, ali mislim da će Mercedes malo više pokazati u FP2...doduše vozili su na Medium gumi tako da su njihova vremena već sada jako dobra.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ferrari je napisao/la: 26.09.2019., 20:52 Ma meni je najsmješnije što je James rekao Bottasu da "uspori jer treba paziti na gume"![]()
![]()
![]()
Tip tek izašao iz boksa, a oni mu govore da spusti deltu za 3 SEKUNDE jer kao "treba čuvati gume"...![]()
Ono barem nemoj biti jebeno smeće pa kaži čovjeku zašto treba usporiti, a ne nekakvo fantomsko čuvanje guma tako da uspori 3 sekunde.
Pogotovo je smiješno to što je čovjek apsolutno matematički u igri za titulu, a oni mu izbiju bodove...ionako je šlampav, a ovi mu ne pomažu baš.
Opet se lako zaboravlja Madjarska 2017.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakve veze ima Mađa 2017 sa Singapurom 2019 i svemu što se dogodilo u međuvremenu?_bataziv_0809 je napisao/la: 27.09.2019., 12:34Ferrari je napisao/la: 26.09.2019., 20:52 Ma meni je najsmješnije što je James rekao Bottasu da "uspori jer treba paziti na gume"![]()
![]()
![]()
Tip tek izašao iz boksa, a oni mu govore da spusti deltu za 3 SEKUNDE jer kao "treba čuvati gume"...![]()
Ono barem nemoj biti jebeno smeće pa kaži čovjeku zašto treba usporiti, a ne nekakvo fantomsko čuvanje guma tako da uspori 3 sekunde.
Pogotovo je smiješno to što je čovjek apsolutno matematički u igri za titulu, a oni mu izbiju bodove...ionako je šlampav, a ovi mu ne pomažu baš.
Opet se lako zaboravlja Madjarska 2017.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jedina situacija kad je Hamitlon SAM TRAZIO PROPUSTANJE je ujedno i situacija kad je poziciju vratio. Tad je stizao zaostatak i svaki bod je bio dragocjen. A ko zna koliko je to moglo biti skupo da ne bi Singapura i Japana kasnije tokom sezone. Kako je moguce da se u ovim analizama nikad to ne spomene? Evo ti si jedan od meni objektivnijih Ferarijevaca pa tebe pitam.Ferrari je napisao/la: 27.09.2019., 12:46 Kakve veze ima Mađa 2017 sa Singapurom 2019 i svemu što se dogodilo u međuvremenu?
Ja poslije 2007 ne vjerujem da demokratija i ljudska prava unutar ekipe donose ista dobro i u momentu kad je Ferari u ocitom naletu, sve karte bih bacio na jednog vozaca taman imao 200 bodova prednosti.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Jedina situacija koju smo culi javno. Realno koliko mu je Bottas dao pobeda (direktno propustio ili zadrzao svim silama suparnike) zanje tri godine 4-5 vise.... Toto titra Luisu jaja i da treba bacio bi Bottasa u vatru odmah ukoliko bi ovaj to trazio...mislim s pravom em je 5x sampion em je u odnosu na BOTtasa vozacina._bataziv_0809 je napisao/la: 27.09.2019., 13:06 Jedina situacija kad je Hamitlon SAM TRAZIO PROPUSTANJE je ujedno i situacija kad je poziciju vratio.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Desetinku? Tako malo? Ako ne bude kiše ide to ~3s dole naspram odvozenog FP1Facooo je napisao/la:Brutalan krug leclerca na mislim da moze jos koju desetinku.... mali je u strasnoj formi
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- scuderia1715
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Probaj ovaj: http://4kstreams.net/embed/f1.php
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Bome su svi blizu