VN Rusije (Sochi Autodrom) 27.-29. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Brutalan krug leclerca na mislim da moze jos koju desetinku.... mali je u strasnoj formi

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Znači povratak na staro...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
bice ovdje gusto do kraja vikenda. 3 ekipe, odnosno 4 vozaca u borbi za pobjedu! :) interesuje me race pace Ferrarija ovdje.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne znam baš...dosta smo gubili u onom trećem sektoru, iako smo bili na mekšim gumama, a već u drugom krugu više ne možemo ići brže.

Treba čekati, ali mislim da će Mercedes malo više pokazati u FP2...doduše vozili su na Medium gumi tako da su njihova vremena već sada jako dobra.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Ferrarijeva je nedelja. danas je to samo skriveni tempo. sporadicno sam pratio fp1, cini mi se na kraju svi radili simulaciju trke.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Facooo
Karting
Karting
Leclerc osvaja pol petok na subotu analiziraju podatke i treci trening ce biti klucniji da ne bude kisha .. ako bude kisha svasta ce da bude

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ferrari je napisao/la: 26.09.2019., 20:52 Ma meni je najsmješnije što je James rekao Bottasu da "uspori jer treba paziti na gume" :prcnjau: :prcnjau: :prcnjau:
Tip tek izašao iz boksa, a oni mu govore da spusti deltu za 3 SEKUNDE jer kao "treba čuvati gume"... :bonk:

Ono barem nemoj biti jebeno smeće pa kaži čovjeku zašto treba usporiti, a ne nekakvo fantomsko čuvanje guma tako da uspori 3 sekunde.

Pogotovo je smiješno to što je čovjek apsolutno matematički u igri za titulu, a oni mu izbiju bodove...ionako je šlampav, a ovi mu ne pomažu baš.

Opet se lako zaboravlja Madjarska 2017.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 27.09.2019., 12:34
Ferrari je napisao/la: 26.09.2019., 20:52 Ma meni je najsmješnije što je James rekao Bottasu da "uspori jer treba paziti na gume" :prcnjau: :prcnjau: :prcnjau:
Tip tek izašao iz boksa, a oni mu govore da spusti deltu za 3 SEKUNDE jer kao "treba čuvati gume"... :bonk:

Ono barem nemoj biti jebeno smeće pa kaži čovjeku zašto treba usporiti, a ne nekakvo fantomsko čuvanje guma tako da uspori 3 sekunde.

Pogotovo je smiješno to što je čovjek apsolutno matematički u igri za titulu, a oni mu izbiju bodove...ionako je šlampav, a ovi mu ne pomažu baš.

Opet se lako zaboravlja Madjarska 2017.
Kakve veze ima Mađa 2017 sa Singapurom 2019 i svemu što se dogodilo u međuvremenu?
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ferrari je napisao/la: 27.09.2019., 12:46 Kakve veze ima Mađa 2017 sa Singapurom 2019 i svemu što se dogodilo u međuvremenu?
Jedina situacija kad je Hamitlon SAM TRAZIO PROPUSTANJE je ujedno i situacija kad je poziciju vratio. Tad je stizao zaostatak i svaki bod je bio dragocjen. A ko zna koliko je to moglo biti skupo da ne bi Singapura i Japana kasnije tokom sezone. Kako je moguce da se u ovim analizama nikad to ne spomene? Evo ti si jedan od meni objektivnijih Ferarijevaca pa tebe pitam.

Ja poslije 2007 ne vjerujem da demokratija i ljudska prava unutar ekipe donose ista dobro i u momentu kad je Ferari u ocitom naletu, sve karte bih bacio na jednog vozaca taman imao 200 bodova prednosti.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 27.09.2019., 13:06 Jedina situacija kad je Hamitlon SAM TRAZIO PROPUSTANJE je ujedno i situacija kad je poziciju vratio.
Jedina situacija koju smo culi javno. Realno koliko mu je Bottas dao pobeda (direktno propustio ili zadrzao svim silama suparnike) zanje tri godine 4-5 vise.... Toto titra Luisu jaja i da treba bacio bi Bottasa u vatru odmah ukoliko bi ovaj to trazio...mislim s pravom em je 5x sampion em je u odnosu na BOTtasa vozacina.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Facooo je napisao/la:Brutalan krug leclerca na mislim da moze jos koju desetinku.... mali je u strasnoj formi
Desetinku? Tako malo? Ako ne bude kiše ide to ~3s dole naspram odvozenog FP1

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
zekohonda je napisao/la: 27.09.2019., 10:43 pas mater!
Stay cool, nije sve tako sivo. :mrgreen: https://twitter.com/HondaRacingF1/status/1177531942260170752

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ekipa, jel ima netko dobar stream za mobitel?

Zajebavaju WSS i Mobdro :bang:

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Hvala :thumbs:

Facooo
Karting
Karting
Kako je igra skrivanja... merc sandbagging ili nova prednji ovjes nemogu podesiti.. tabela sa simulacija....

Ferrari
Formula 1
Formula 1
slika
slika slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Bome su svi blizu
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
I od tabele nemožemo otrkriti skoro ništa.....verovatno na samoj utrci će najbolji voziti jedan iza drugoga u koloni....sa max razlikom od 0.2 s

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
jeli može neko da nađe propisani tlak u gumama za ovu utrku
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡