Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kaze Joe da ce se koristit jos jedan motor znaci jos jedna kazna! I da su problemi s rev limiterom rijeseni,Tanabe kaze da s Kvyatovim motorom nije nista,procurilo je negdje drugdje,i u Singapuru dolazi novi koktel(gorivo i maziva) i da bi tek Spec 4 trebao prodisat,samo nista se ne spominje party mode
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
Albon bi trebao debelo podbaciti, a Gasly dobrano impresionirati do kraja sezone da bi njihova ponovna zamjena imala smisla. Iako, s Red Bullom nikad ne znaš, nakon ove izjave se ne bih iznenadio kad bismo vidjeli Kvjata u RB-u 2020.
Ne znam zašto su već otpisali Kvyata za Red Bull. O Gaslyjevom povratku ne bih uopšte razmišljao. A ako Albon podbaci, ili Kvyat, ili neko van njihove škole...
Bolje da je riječ o običnoj grešci u setupu, nego o nekoj fundamentalnoj grešci koja bi RB koštala i u narednim utrkama. Ovo mi vraća nadu u jak RB do kraja sezone
Bolje da je riječ o običnoj grešci u setupu, nego o nekoj fundamentalnoj grešci koja bi RB koštala i u narednim utrkama. Ovo mi vraća nadu u jak RB do kraja sezone
Ima da se Honda u Japanu odvrne do kraja, u Americi su jaki bili i prošlih godina, verovatno će i u Meksiku biti dobri zbog staze.
Ma mozes ti odvrtat motor koliko hoces ako radis greske poput ove da si fulao u simulatoru,ili kao na početku sezone kad im je zadnji kraj bjezao i bio nestabilan! RB16 bi trebao bit pravi paket!!!! Za ovu sezonu uzet jos koju kaznu ako Honda ima nesto spremno za testirati i ostalo sve za 2020!!! Jer drugi nece bit ,mogu se jedino boriti da Max ostane 3. u WDC al i to mozda bude tesko ako Ferrari nastavi ovako!!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda