Meni su i jedan i drugi sasvim prosečni vozači, imali su obojica pomalo sreće da dođu u McL/Mercedes._bataziv_0809 je napisao/la:Botas je za Kovalajnena Sumaher, ako se sjecas 2008 kao zrela osoba, to bi ti trebalo biti jasno.
On je bio toliko sporiji da i nisu trebale team orders![]()
P.S. Raja uspio sam vas izbjeci kao i sve ostale socijalne i druge medije i pogledati snimku bez da znam rezultat, veceras pisem iskustvo cool je
VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vezano za Strollovo zadržavanje Mercedesa iza sebe.
I to "dobro zadržavanje", kako naš kolega napisa.
Nakon Lewisovog izlaska iz boxa, u tri kruga je spustio zaostatak za Strollom sa 6,3 na 0,7sec.
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... 20Hamilton
Ali Stroll uopšte nije ni bio odmah ispred Hamiltona (nakon Hamiltonovog boxa).
Između su bili Lec i Max, koji su redom, krug za krug preticali Strolla.
Tako da se Stroll tek u krugu u kojem je otišao u box našao ispred Hamiltona.
Elem, Hamdo je zbog Strolla izgubio čitavu sekundu.
Strašno zadržavanje, prestrašno.
Nakon Lewisovog izlaska iz boxa, u tri kruga je spustio zaostatak za Strollom sa 6,3 na 0,7sec.
Strašno zadržavanje, prestrašno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Evo video sa svim podacima i team radiom
Seb mulja kad je rekao da su mu pred zadnji zavoj i sam box rekli da ide u box....što se jasno vidi iz videa.
Znači Binoto izjavi da su s Vettelom išli na undercut zbog Max-a ali to što je Hamilton bio 1 sec iza Leclerca to je bilo ok?
Ovo je drugi put ove sezone da Vettel dobiva preferred strategy. Leclerc kaže da je strategija bila da idu sporo. Znači da je Hamiltion
otišao u boks uzeo bi pole
Sretan sam za Vettela i Leclerca ali samo hoću reći, već su počele igre igrice, muljanja, preferiranja, podmetanja nogu.
Kao što rekoh, s ovim potvrđuju da je Leclerc dobio jezikove juhe u Monzi i onda mu ga metnu ovdje
)))) doduše na finjaka, onako kako je Bottas dobio je
No ovo je još sve "finjak" kako u Americi te u top sportovima riješe bez milosti. To Ferrariu ne treba i ovo je još jedan od razloga lošeg Ferraria.
Sezona bi ipak mogla biti zanimljiva na kraju
Barem što se tiče unutar momčadskih nadmetanja.

Seb mulja kad je rekao da su mu pred zadnji zavoj i sam box rekli da ide u box....što se jasno vidi iz videa.
Znači Binoto izjavi da su s Vettelom išli na undercut zbog Max-a ali to što je Hamilton bio 1 sec iza Leclerca to je bilo ok?
Ovo je drugi put ove sezone da Vettel dobiva preferred strategy. Leclerc kaže da je strategija bila da idu sporo. Znači da je Hamiltion
otišao u boks uzeo bi pole

Kao što rekoh, s ovim potvrđuju da je Leclerc dobio jezikove juhe u Monzi i onda mu ga metnu ovdje

Sezona bi ipak mogla biti zanimljiva na kraju

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Pa Sebu su ga metnuli dvaput pa opet nije plakao kao mali, metali su mu i prošlih godina pa ih je branio. Sve u svemu lik odveze 4 sekunde brži outlap uz sporije zaustavljanje, na hardu, mali na softu koji je čuvan od prvog kruga odveze ko da je u Williamsu i plače ko beba... Znači kad Seb uzme trku uvijek je to poklonjeno itd itd, kad mali uzme, to je čisti vozački talentreso20 je napisao/la:Evo video sa svim podacima i team radiom![]()
otišao u boks uzeo bi poleSretan sam za Vettela i Leclerca ali samo hoću reći, već su počele igre igrice, muljanja, preferiranja, podmetanja nogu.
Kao što rekoh, s ovim potvrđuju da je Leclerc dobio jezikove juhe u Monzi i onda mu ga metnu ovdje)))) doduše na finjaka, onako kako je Bottas dobio je
No ovo je još sve "finjak" kako u Americi te u top sportovima riješe bez milosti. To Ferrariu ne treba i ovo je još jedan od razloga lošeg Ferraria.
Sezona bi ipak mogla biti zanimljiva na krajuBarem što se tiče unutar momčadskih nadmetanja.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Video?reso20 je napisao/la: 23.09.2019., 11:25 Evo video sa svim podacima i team radiom![]()
otišao u boks uzeo bi poleSretan sam za Vettela i Leclerca ali samo hoću reći, već su počele igre igrice, muljanja, preferiranja, podmetanja nogu.
Kao što rekoh, s ovim potvrđuju da je Leclerc dobio jezikove juhe u Monzi i onda mu ga metnu ovdje)))) doduše na finjaka, onako kako je Bottas dobio je
Sezona bi ipak mogla biti zanimljiva na krajuBarem što se tiče unutar momčadskih nadmetanja.
Novi hard je bio brži od starog softa, rekao je sam Vettel.Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 11:33Pa Sebu su ga metnuli dvaput pa opet nije plakao kao mali, metali su mu i prošlih godina pa ih je branio. Sve u svemu lik odveze 4 sekunde brži outlap uz sporije zaustavljanje, na hardu, mali na softu koji je čuvan od prvog kruga odveze ko da je u Williamsu i plače ko beba... Znači kad Seb uzme trku uvijek je to poklonjeno itd itd, kad mali uzme, to je čisti vozački talentreso20 je napisao/la:Evo video sa svim podacima i team radiom![]()
. Baš me zanima šta će dežurna prostitutka NR reć.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa Leclerc je 5x bolji vozač od Kimija. Eto tko je, sigurno ne zaslužuje niti sebe ne stavlja u situacije Kimija gdje zapravo bude žrtvovan svojom krivicom.f1zd je napisao/la: 23.09.2019., 03:07Ne slažem se da je žrtvovan, a čak i da je, pa što onda. Koliko je puta Kimi žrtvovan...a tko je uopće Leclerc u odnosu na Kimija.F12000 je napisao/la: Opet, rezultat Leclerca je žrtvovan za dobrobit ekipe, posljedično i Vettela. Mislim da nije zaslužio da ga se dodatno pljuca nakon ovoga.
A većina pljucanja ide Leclercu na račun toga što previše kmeči. Barem je meni to zasmetalo.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Pa dobro jesi ti čitao post i članak, rekli su mu da vozi sporo, na kraju je potrošio gume. Vettel je muljao u izjavi kao što je Lec muljao nakon kvala u Monzi. Razlika između mene i tebe je da kad Lec zasere meni to nije bad priznat, a ti i ostali Vetteloljupci ste u stanju beskonačno polemizirati o očitom. Te vremena, te gume, te stotinjke, a stvar je jasna kao dan. Sve mu to nebi pomoglo bez strategije kakva je bila.Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 11:33Pa Sebu su ga metnuli dvaput pa opet nije plakao kao mali, metali su mu i prošlih godina pa ih je branio. Sve u svemu lik odveze 4 sekunde brži outlap uz sporije zaustavljanje, na hardu, mali na softu koji je čuvan od prvog kruga odveze ko da je u Williamsu i plače ko beba... Znači kad Seb uzme trku uvijek je to poklonjeno itd itd, kad mali uzme, to je čisti vozački talentreso20 je napisao/la:Evo video sa svim podacima i team radiom![]()
. Baš me zanima šta će dežurna prostitutka NR reć.
Nakon ovog muljanja teško da me netko može uvjeriti da Vettel nije bio upoznat sa kompletnom strategijom i da Lecu nisu namjerno prešutili dio plana. Štoviše, mislim i da je Lec loše reagirao, ja mu nebi dao gušta i šutio bi, ali nisam ja vozio nego on. Ako je to kazna za Monzu, karmatska, momčadska, neka je, ono nije bilo korektno, bez obzira jeli bilo namjerno ili ne.
Vettel se okoristio strategijom, ok nije kraj svijeta, možda i nije zbog njega nego zbog momčadi, ali činjenica je da nebi prvog mjesta vidio da nije bilo te strategije i da mu je to jalov povratak u pobjede.
Sorry, ali to su činjenice. E sad jeli vozio dobro kada je znao kako treba odvoziti je druga priča. Bogami je i tu nema spora, ali sve ovo gore navedeno ostaje.
Sačekajmo Rusiju, barem je zanimljivo.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Leclerc je po meni napravio dobar balans između pokazivanja zubi (team radio) i prihvaćanja momčadske uloge (svi komentari nakon). Treba igrati za momčad, a opet se ne pretvoriti u bezličnog wingmana i bespogovornog čatu.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ne kužim kaj si sa tim mislio reći, osim potvrditi moju tvrdnju. Hvala.Grah0 je napisao/la: 23.09.2019., 10:18Kao što je i Kovalainen imao pored Hamiltona?Dani je napisao/la:Bottas ima šanse za naslov protiv Hamiltona, kao i što je Massa imao protiv Šumija.MSC je napisao/la: 22.09.2019., 19:38 Jedva čekam da Bottas kaže kako još uvijek ima šanse za naslov, a danas je poslušno prosuo bodove pustivši jedinog rivala.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Slazem se.. Nekad bi volio i da je Seb u svoje vrijeme vise kako po ekipi kad se nesto uhebalo a bilo je prilika i to dobrih.. A ovo kmecanje na TR dok su svi vruci (pa jos ako im se dogodi kao Lecu da izgube vodstvo, svi su ljudi) vise ne uzimam tako ozbiljno kao prije.. Veci pokazatelj su one izjave pred kamerama, tad su vec imali i vremena da malo prozvacu sve i tako..F12000 je napisao/la: 23.09.2019., 12:08 Leclerc je po meni napravio dobar balans između pokazivanja zubi (team radio) i prihvaćanja momčadske uloge (svi komentari nakon). Treba igrati za momčad, a opet se ne pretvoriti u bezličnog wingmana i bespogovornog čatu.
Definitivno lik nece biti wingman nikome a ne bi ni trebo.. Niti jedan nema neku vecu prednost a i da ima, sanse za naslovm prakticki i nemaju..
U svakom slucaju, od svakoga se ocekuje da vozi za momcad..
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Samo si potvrdio ono kaj sam govorio. Dakle čudno ti je kako je lewis u mercedesu skidao 2 sekunde po krugu, a nije ti čudno kako je vettel skinuo preko 5 lewsu i leclercu, također na novim gumama. I ta strollova sekunda je više nego Giovo micanje i usporavanje na drs zoni.Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 11:19 Vezano za Strollovo zadržavanje Mercedesa iza sebe.
Strašno zadržavanje, prestrašno.![]()

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Meni je drago da Seb ima u sebi i onu drugu stranu, a ne da je uvijek fin i sportskog duha. Nije se odavno bavio igricama, ali danasnja F1 je takva. Pomogao je malome u SPA, ovaj mu ga metnuo u Mozni. Pa okej, ako se hoce igrati tako, igrati ce se s tim da Ferrari tu mora biti puno odlucniji, ne mozda ovako brutalno kao mercedes ali cvrsci svakako.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Dani je napisao/la: 23.09.2019., 12:22Samo si potvrdio ono kaj sam govorio. Dakle čudno ti je kako je lewis u mercedesu skidao 2 sekunde po krugu, a nije ti čudno kako je vettel skinuo preko 5 lewsu i leclercu, također na novim gumama. I ta strollova sekunda je više nego Giovo micanje i usporavanje na drs zoni.Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 11:19 Vezano za Strollovo zadržavanje Mercedesa iza sebe.
Strašno zadržavanje, prestrašno.![]()

Nije meni ništa čudno.
Čudno bi mi bilo da Lewis NIJE skidao Strollu 2sec po krugu na novim gumama.

Dalje (ovo je digresija, jer nema nikakve veze sa onim o čemu pričamo - a pričamo o Giovom i Strollovom sklanjanju), totalna je neistina da je jučer neko nekome skinuo 5 sekundi.
A pogotovo nije Seb Lewisu (barem ne u jednom krugu).
Jeste, ali u 5 krugova, što je i logično, jer je Lewis ostao 5 krugova duže.
Dalje, ako sabereš Vettelova 2 "plava" kruga i Lewisova 2 "plava" kruga (in i out lap kod boxova), Vettel je tu ubrao 2sec.
Na ulaznom krugu u box Vettel je ubrao 0,7sec (logično, Lewis je svoj ulazni krug odradio na 5 krugova starijim gumama).
Na izlaznom krugu iz boxa Vettel je u odnosu na Hama ubrao 1,3sec.
Zašto je Ham tu izgubio 1,3sec, ne znam, ali znam da to sigurno nije bilo zbog Strolla, koji je bio 6,3sec ispred, plus što su između Strolla i Hama bili Lec i Max.
Međutim, totalno si promašio fudbal i skrećeš s teme pričajući o nekakvim sekundama.
Zaključak:
Lewis je došao iza Strolla u krugu u kojem je Stroll otišao u box.
Izgubio je čitavu sekundu zbog Strolla.
Strašno, prestrašno.....
Ako ti ima još šta nejasno, jbga, onda ti ne mogu pomoći.
I ništa od ovoga ne bi pisali da nisi jučer brže-bolje požurio da napišeš kako se Gio sklanja (kao da to nismo primijetili i kao da nismo znali da će to biti lagano obilaženje/sklanjanje), a u istom krugu Stroll ulazi u box tik ispred Hama i Botta, pri tome vjerovatno zaboravivši na Oconov potez u Monte Carlu nakon tunela.
Hamovi navijači zadnji koji imaju pravo pričati o tome kako se neko nekome sklonio.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Da se Ocon samo sklanjao, u Brazilu mu pobjedu omogućio.Frantic je napisao/la: 23.09.2019., 13:01 Hamovi navijači zadnji koji imaju pravo pričati o tome kako se neko nekome sklonio.

"What a little star." May 26, 2012.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
A di je ovo tvoje iskustvo, napisano? Zanima me tvoje mišljenje._bataziv_0809 je napisao/la: 23.09.2019., 10:29Botas je za Kovalajnena Sumaher, ako se sjecas 2008 kao zrela osoba, to bi ti trebalo biti jasno.
On je bio toliko sporiji da i nisu trebale team orders![]()
P.S. Raja uspio sam vas izbjeci kao i sve ostale socijalne i druge medije i pogledati snimku bez da znam rezultat, veceras pisem iskustvo cool je![]()
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
eh da, prije početka gp vikenda u supersporta na vettelovu pobjedu bio koef. 15.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
O lude li kuće.... vi jos o strategiji. Tko da je uopće i bitno. U biti mali će samo jos vise raditi da postane bolji, jednostavno je zelen jos sa nedovoljno iskustva, uz to pokazao je sebičnost, kao što prije rekoh nit prvi nit zadnji.
Ali isto tako pokazao je da ima brzinu i da brzo uči. Tako da o čemu vi ovdje razglabate...
Ali isto tako pokazao je da ima brzinu i da brzo uči. Tako da o čemu vi ovdje razglabate...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Što Seb mulja?reso20 je napisao/la: 23.09.2019., 11:25 Evo video sa svim podacima i team radiom![]()
Rečeno je doslovno u zadnjem zavoju da uđe u boks...kao što ovaj nemonitrani video pokazuje:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari