Ocon će ostati vezan za Mercedes i vjerojatno potpisuje za Renault na 2 godine.pigmalion je napisao/la: 22.08.2019., 22:25Sarma je napisao/la: 22.08.2019., 22:20 Neće Ocon otići iz Mercedesa bez obzira što vjerojatno ide u Renault. Mercedes će i dalje imati Ocona u svom programu mladih obećanja, iako potpisuje za Renault, pripremajući ga tako da se u budućnosti može odlučiti za mjesto u Mercedesovoj ekipi.
Aha...... to zvuči kao da ćemo za 2021. gledati Russela i Ocona u Mercedesu. Nemoguća misija.
Ocon, kada ode od Mercedesa, to mu je kraj - jedino ako Renault proradi; o tom, potom.
Ako sve to krene, Hulkenberg završi u Haas-u, i njemu će tu biti kraj; ne vjerujem više u pozitivu kod Haas-a..... pristup za F1 im je promašen..... ne rade sami svoj F1 auto.....
Tako, da Oconu je bolje da ostane vezan uz Mercedes, taman slijedeće godine vozio za Williams, umjesto Kubice.
Postava Russell i Ocon izgleda logično u budućnosti Mercedesa, sada je samo pitanje koliko će Hamilton biti u Mercedesu, tu su Max i Vettel također opcije.
Svima ugovori izlaze na kraju 2020. sigurno će biti vruće i mislim da su sve opcije otvorene, ali opet nekako mislim da sve ovisi o Hamiltonu, na kraju ipak mislim da će on produžiti ugovor sa Mercedesom barem na 2 godine nakon 2020. to ja tako nekako vidim...
Grijeh bi bio otići iz takve ekipe, zna on to.
Ja nekako vjerujem da će Mercedes i nakon novih pravila dominirati, nadam se da griješim...