Lewis Hamilton
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Najkorektniji multiple WDC koje sam gledao, a pričam o onome što se dešavalo na stazi (ne u boxu, ne u garaži, ne u motorhomeu, .....) su Piquet (stariji), Hakkinen (naročito on), Alonso, pa i Prost (što da ne).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Luca di Montezemolo u Beyond the Grid veli da je imao razgovor sa Sennom prije tog kobnog vikenda u Imoli i da mu je ovaj rekao da mu je titula sa Ferarijem san. A znamo ko je naslovnom liku ove teme idol
2+2=4
@frantic i @har kl ostao sam vam duzan replike, pisemo se kad uhvatim vremena i laptopa

@frantic i @har kl ostao sam vam duzan replike, pisemo se kad uhvatim vremena i laptopa

- Frantic
- Formula 1
Edit - da me neko ne bi pogrešno skonto.....Frantic je napisao/la: 12.09.2019., 07:43Samo s malom razlikom u izvedbi (MS udario JV, dok je ovaj bio pored njega, čak ga i prošao - mislim JV prošao pored MSa, a AS udario AP negdje po sredini bolida).wapi je napisao/la: 09.09.2019., 19:56Sedam godina ranije identičan potez je bio slavljen kao prava stvar. Vidiš kako se mijenja F1.
Nema tu govora o nekakvom zatvaranju (MS), niti traženju prostora (AS).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Pa da, ali AS je javno izjavio da je namjerno izbacio AP iz utrke i tako postao prvakom. Dakle priznao je najnesportskiji zamislivi potez i prošao je lišo.
Dapače dan ranije je najavio da će to napraviti. To je bilo za doživotnu diskvalifikaciju da se mene pitalo.
Dapače dan ranije je najavio da će to napraviti. To je bilo za doživotnu diskvalifikaciju da se mene pitalo.
- Frantic
- Formula 1
Naravno @wapiwapi je napisao/la: 12.09.2019., 08:08 Pa da, ali AS je javno izjavio da je namjerno izbacio AP iz utrke i tako postao prvakom. Dakle priznao je najnesportskiji zamislivi potez i prošao je lišo.
Problem je kad neko napravi ljigav i izuzetno nesportski potez na stazi kao MS u Jerezu 1997. (a ovo kažem kao veliki fan MSa), te, em što mu se to odbije o glavu (izgubi titulu odmah, na trci, prije bilo kakvih sudijskih odluka, iz prostog razloga što je on sam izletio, a Jacques fino poslije usporio i završio 3.), em što naknadno bude kažnjen kao nijedan vozač prije i poslije njega (a i da ga je izbacio, opet bi ostao bez titule, jer bio kažnjen tako kako je već bio kažnjen).
Kada jedan drugi velikan (dakle Ayrton, od kojeg mladi Michael "pokupio" štošta toga u vezi tih poteza na stazi oko branjenja/napadanja) uradi praktično isto, jedinom konkurentu za titulu, i to odmah na startu trke, traže se neka opravdanja u tome da 1. pozicija mora biti na vanjskoj strani , na što su suci pristali, ali nije JM Balestre (a od 1987. je bila na unutrašnjoj, i nije bila problem Ayrtonu ni 1988. kada je osigurao titulu u Suzuki, ni 1989. kada je izgubio titulu na Suzuki), te najavi da će ako Prost do prvog zavoja ostvari prednost, pokušati vratiti poziciju, bez obzira na posljedice, to je onda, pretpostavljam OK (plus, tako osvoji titulu, za razliku od MSa). Još nakon toga, Sir Stewartu kaže ono mitsko "da ako vidiš prostor a ne pokušaš ga iskoristiti, nisi više vozač bolida", a poslije godinu dana praktično prizna da je namjerno izbacio Prosta.
Što bi rekli na forumu "dupli aršini".

Još jedna poveznica oba događaja je ta da su oba puta vozači Ferrarija izgubili titulu.
Sorry na off-u.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Hamiltona I Hakkinena uopšte ne treba pominjati u istoj rečenici kada pričamo o korektnosti, kako na stazi, a u slučaju Hakkinena taj spisak produžiti spisak i na box, pitwall, motorhome, medijske istupe.....Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.09.2019., 16:59 ......
No, zanima me je li stvarno Hakkinen nekorektniji vozač od Hamiltona, pošto o njemu nisam loših stvari čuo. Možda i jest, ali volio bih da još neka iskusniji član tu to potvrdi.
Jer, iako sam navijao za MSa, Miku smatram jednim od najkorektnijih vozača u svakom pogledu i segmentu Formule 1.
Stvarno se ne sjećam (a sjećam se dosta toga) ijedne negativne stvari u vezi Hakkinena.
Plus, to je najbolji/najjači Michaelov suparnik.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na RaceFansu je objavljena priča o tome kako su u Mercedesu prvotno razmišljali o Heidfeldu pored Rosberga za 2013. pa je bilo puno komentara u stilu "zamislite da je Rosberg danas četverostruki ili peterostruki svjetski prvak"Ferrari je napisao/la: 12.09.2019., 20:32 Ne bi napravili apsolutno nikakvu razliku s obzirom na prednost koju Mercedes ima.
Rosberg bi osvajao...ili netko drugi pokraj njega.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Zanimljivo bi to bilo, a vrlo izvjesan je to scenarij mogao biti. Rosberg u društvu Fangia 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Sigurno 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Vjerojatno ću te razočarati, ali neko ti mora reći prije ili kasnije ...
Hamilton je već u društvu Fangia. Sad on teži nekom novom društvu ...

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Zastrašujuće niti zamisliti di stigne takav vozač kada ima superioran bolid.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nisam siguran da li govoriš o Hamiltonu, s obzirom da on još nije stigao tamo gdje je naciljao, ili o Rosbergu koji je to učinio krajem 2016.?Ciki-F1 je napisao/la: 15.09.2019., 02:50Zastrašujuće niti zamisliti di stigne takav vozač kada ima superioran bolid.
Ukoliko si govorio za Hamiltona, zaista jeste zastrašujuće zamisliti da je jedan čovjek na pragu da sruši ono što je prije pet godina bilo nezamislivo da se može srušiti.
Ukoliko si govorio za Rosberga, također je zastrašujuće koliko je kratak put od šampiona F1 do youtube prostitutke.
A obojica su vozila superioran bolid

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Podcjenjujete Heidfelda. Siguran sam da bi i on uzeo po koji naslov u tom duelu. Inače, kad je Mercedes ušao u F1, pored Schumachera i Rosberga, Hedifeld je bio rezervni (treći) vozač. Kompletna Njemačka ekipa, za koju sam i ja tada navijao. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso

Zurka je tip top