Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
A ne znam, nije mi ni on ništa bolji. Sumnjam da je rekao zadnju rečenicu samo da ga utješi, ako i jest mogao je to na dosta racionalniji način uraditi, ovako je samo još dodatno vodu zamutio.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Taman su se našla njih dvojica :D
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
'Ta ka'e: Nije ovo prvi put :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hamilton misli da je Ferrari kao Mercedes pa da se zapravo sjete takve taktike :prcnjau:

Mercedes bi sigurno mudro odigrao takvo nešto...mi? Nema šanse.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa izvana je izgledalo tako. Kod talijana me ništa ne čudi.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dani je napisao/la: 08.09.2019., 12:10 Pa izvana je izgledalo tako. Kod talijana me ništa ne čudi.
Kod Ferrarija bi te trebalo čuditi jer oni ne mogu apsolutno ništa napraviti kako treba u vezi strategije...

Meni UOPĆE nije tako izgledalo jer je Vettel bio taj koji je mahao rukama Renaultu i McLarenu da se maknu... uopće ne znam kako bi netko došao na tu ideju pogotovo gledajući sve uživo i koliko je Vettel bio ljut na kraju...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 08.09.2019., 12:10 Pa izvana je izgledalo tako. Kod talijana me ništa ne čudi.
Tipični fan, bez realnog pogleda
Nitko osim Hamiltona to nije izjavio ali eto tebi je to izgledalo tako!
Baš se vidi kako Ferrari koči svu kolonu! Nemna šta

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
A evo nisu ni neki hrvati ništa bolji. Kako koji, neki na državnim funkcijama a neki za tipkovnicom. Al bitno da se kontrira.... :thumbs:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Još mu na početku kaže da Hulk koči. Stvarno bolesna izjava.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Lewis je pretjerao sa izjavom, ali ni blizu kao što vi pretjerujete dan nakon kvalifikacija.
Čovjek je ovu glupost rekao na team radio u trenutku kad je shvatio da se neće moći boriti za PP. Izjava nakon što je pogledao video je bila dosta umjerenija, samo što ta izjava nije interesantna.
Nakon ovakvih kvalifikacija i rugla koje smo gledali, vi se uhvatili jedne izjave na team radio i na osnovu toga ste "skužili" kakav je on čovjek :bonk:
To što je Masi ispao pravi amater u prvoj konfuznoj situaciji, to je problem za galamu, a ne šta je neko izjavio "u žaru borbe".

Kako god nadam se da će tifosi opet pokazati da su najbolji navijači na svijetu :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 08.09.2019., 14:10 Još mu na početku kaže da Hulk koči. Stvarno bolesna izjava.
Meni nije sporan Lewis
Smješnije je (žalosnije, jadnije, kako god....) ovo upućeno Hamiltonu: "Yeah copy Lewis. Not the first time, mate." :facepalm: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Har Kl je napisao/la: 08.09.2019., 14:17 Lewis je pretjerao sa izjavom, ali ni blizu kao što vi pretjerujete dan nakon kvalifikacija.
Čovjek je ovu glupost rekao na team radio u trenutku kad je shvatio da se neće moći boriti za PP. Izjava nakon što je pogledao video je bila dosta umjerenija, samo što ta izjava nije interesantna.
Nakon ovakvih kvalifikacija i rugla koje smo gledali, vi se uhvatili jedne izjave na team radio i na osnovu toga ste "skužili" kakav je on čovjek :bonk:
To što je Masi ispao pravi amater u prvoj konfuznoj situaciji, to je problem za galamu, a ne šta je neko izjavio "u žaru borbe".

Kako god nadam se da će tifosi opet pokazati da su najbolji navijači na svijetu :thumbs:
Izjavio je isto u intervjuu nakon kvala.. Opet u zaru borbe sigurno..
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Udarilo ga sunce u oči pa nije vidio ko je zapravo napravio zastoj, i jbga po kome će ako neće po Ferrariju :zubo:
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Nisam ja tako pročitao... Dosta umjerenija izjava.
Ako i jeste (na nekom drugom mjestu) pogriješio je.
Nije mu prvi put da izjavi glupost. Nisam ni mislio da branim njegove stavove. Mislim da su one najmanje bitni u ovoj priči.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:Udarilo ga sunce u oči pa nije vidio ko je zapravo napravio zastoj, i jbga po kome će ako neće po Ferrariju :zubo:
Treba zvat Herberta da analizu pravi slikaslikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grah0 je napisao/la: 08.09.2019., 17:48
LH44 je napisao/la:Udarilo ga sunce u oči pa nije vidio ko je zapravo napravio zastoj, i jbga po kome će ako neće po Ferrariju :zubo:
Treba zvat Herberta da analizu pravi slikaslikaslika
Obavezno, možda spremi novi biser za tvoj potpis :bonk:
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Odlična vožnja danas. Mali je jednostavno bio prebrz, a kada je i napravio grešku odlično se i agresivno obranio. Korak bliže naslovu.
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Dani je napisao/la: 08.09.2019., 19:18 Odlična vožnja danas. Mali je jednostavno bio prebrz, a kada je i napravio grešku odlično se i agresivno obranio. Korak bliže naslovu.
Jos 7 trka i 175 bodova su u igri. On ima prednost od 60tak bodova. Imao sam 2 iz matematike u gimnaziji, ali koliko vidim, naslov ce osigurati ako sve utrke do kraja sezone bude drugi. Za bogdu fali da moze i sa svim trecim mjestima.

Nisam uzimao u obzir ekstra bod za najbrzi krug doduse.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
“It seems the new generation get away with a lot more in that space of how they manoeuvre their car compared to, I would say, the more experienced drivers,” Hamilton told Sky Sports F1.

“But it’s good knowledge, now I know, and look forward to the next one.”

Haha djeco pazite se. Tata se naljutio. Očito je i on došao do zaključka kao i Charles na VN Austrije. Jedva čekam sljedeću utrku.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 09.09.2019., 09:56 “It seems the new generation get away with a lot more in that space of how they manoeuvre their car compared to, I would say, the more experienced drivers,” Hamilton told Sky Sports F1.

“But it’s good knowledge, now I know, and look forward to the next one.”

Haha djeco pazite se. Tata se naljutio. Očito je i on došao do zaključka kao i Charles na VN Austrije. Jedva čekam sljedeću utrku.
Zato sam i rekao da ovo ne miriše na dobro. Svi smo osuđivali MV poteze, sad znamo da su legalni jer ćeš dobiti žuti karton.
Mislim da će MV najviše profitirati od ovoga. Jer on jednostavno ima u krvi taj reflex.
S druge strane, svi tražimo žestoko utrkivanje ... dok god je za sve isto ja nemam ništa protiv :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡