McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
slikaslikaslika https://twitter.com/LandoNorris/status/1167499794438336528 Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Trebalo je jos pisati " Tomasssoooo" Ketchup :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Morat' ću ih otpratit', prevršili su sve mjere :mrgreen: https://twitter.com/Carlossainz55/status/1167712947629625344
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Carlos: “Does he have a beard?”
Lando: Checks intensely :rofl: :rofl:
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Prosuli smo puno bodova u ove dvije trke. Ali vise se i ne nerviram toliko, valjda kad nije najveca nagrada u opticaju, onda ti i ovakve stvari puno lakse padaju. :?

Gledao sam trku u drustvu ekipe ex Meklarenovaca, sa vecinom sam fanaticno pratio Miku kasnih devedetih, a danas svi navijaju za Mercedes. :facepalm: Ne znam je li to priklanjanje jacem ili sta vec, opravdanje je da su uvijek navijali zbog Mercedesa a ne zbog Meklarena, ali meni nekako bezveze :thumbsd:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa dobro...ti nikada nisu ni bili fanovi McLarena...tako da možeš im slobodno to reći.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ili bolje receno navijaju kontra Ferrarija što je još gluplje

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Takvih je kubik........ :chill:
A pitanje je da li uopšte "navijaju" i za Mercedes ili je to za Hamiltona?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Mene samo interesuje kad će McLaren prestati imati problema sa pištoljima, jer od kad ja pratim, ima bar 10, a možda i 15 utrka na kojima zbog pištolja uprskaju dobre rezultate, pa čak je bilo slučaja gdje je i borba za pobjedu bila sve dok nisu zakazali u boxu :chill:
slikaslika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nadam se da ce Singapur nadoknaditi Spa i Monzu. Ocekivao sam poprilicno jak Mclaren u Spa, ali Renault je preuzeo 4. mjesto na zadnje dvije utrke i to poprilicno cvrsto. Ne znam je li to do savrseno pogodenog setupa ili su poboljsali paket, ali cine se jaki. Singapur bi trebao odgovarati Mclarenu kao i inace, samo se nadam da nece biti problema sa sporim zavojima. Smooth operator bi tamo trebao obici Gaslya uz malo srece :)

AlkY
Formula 1
Formula 1
McLaren i dalje ima dobar tempo u utrci. U Monzi je Renault bio bolji to sve vidjelo. U Spa nemogu reci da je itko bio bolji u tempu od McLarena , izuzev top 3 ekipe. Jer vidjeli smo da apsolutno nitko nije uspjevao niti smanjit zaostatak za Landom.
U Monzi je Lando imao ocito neki problem , pretpostavljam da je bio promaseni setup jer kvale je lose odradio a utrka je bila malo bolja ali ne i dobra.
Carlos je po tom pitanju bio mnogo bolji. Kvale jako dobro zavrsio ( fantasticno upao u zadnji brzi krug haha ). Utrku je po tempu bio iza Renaulta , ali
7-8 mjesto mu je bilo realno za uhvatiti da "sacmarica" u boksu nije bila problem.

Tako da sam optimistican za nastavak sezone. Jer kad pogode odlican setup mislim da su i dalje 4ta ekipa i to debelo.
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 09.09.2019., 00:48 Ili bolje receno navijaju kontra Ferrarija što je još gluplje
Pa dobro iskreno i ja navijam kontra Ferarija, to je jace od mene. Ali samo i iskljucivo u trkackom smislu. Radovanje sudarima i izlijetanjima mi je karinasko, kao i radovanje kaznama.

Pri tome mi je trenutna vozacka postava jako draga, kao i prethodne dvije, jedino Massu nisam volio nikako. :zubo: i drago mi je zbog Leclerca, ali mu ekipu ne volim sta cu.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Što ti je moja dragi Massa (pravi prvak 2008. :mrgreen: ) skrivio? :trep:
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Bio mi je odbojan karakterom i smatram da nije neki vozac :rofl:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Alonso king je napisao/la: 09.09.2019., 10:16 Nadam se da ce Singapur nadoknaditi Spa i Monzu. Ocekivao sam poprilicno jak Mclaren u Spa, ali Renault je preuzeo 4. mjesto na zadnje dvije utrke i to poprilicno cvrsto. Ne znam je li to do savrseno pogodenog setupa ili su poboljsali paket, ali cine se jaki. Singapur bi trebao odgovarati Mclarenu kao i inace, samo se nadam da nece biti problema sa sporim zavojima. Smooth operator bi tamo trebao obici Gaslya uz malo srece :)
Ja ih u Singapuru očekujem u 4 redu, ako ovi iz top 6 kiksaju i bolje od toga. Na utrci neće imati ni konkurencije jer je McLaren u sporim krivinama klasa za sebe, nisu ni u vrhu, ni u midfieldu, a Singapur je krcat takvim krivinama. Znači 4. ekipa će biti usamljeni na stazi, režija će opet zaboraviti na njih :chill:
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 09.09.2019., 14:33
Alonso king je napisao/la: 09.09.2019., 10:16 Nadam se da ce Singapur nadoknaditi Spa i Monzu. Ocekivao sam poprilicno jak Mclaren u Spa, ali Renault je preuzeo 4. mjesto na zadnje dvije utrke i to poprilicno cvrsto. Ne znam je li to do savrseno pogodenog setupa ili su poboljsali paket, ali cine se jaki. Singapur bi trebao odgovarati Mclarenu kao i inace, samo se nadam da nece biti problema sa sporim zavojima. Smooth operator bi tamo trebao obici Gaslya uz malo srece :)
Ja ih u Singapuru očekujem u 4 redu, ako ovi iz top 6 kiksaju i bolje od toga. Na utrci neće imati ni konkurencije jer je McLaren u sporim krivinama klasa za sebe, nisu ni u vrhu, ni u midfieldu, a Singapur je krcat takvim krivinama. Znači 4. ekipa će biti usamljeni na stazi, režija će opet zaboraviti na njih :chill:
Da se McLaren , kojim slucajem , tokom utrke bori za vodstvo bojim se da bi ljudi diljem svijeta jednostavno ostali ukinuti za tu borbu.
Kamere bi se naglo okrenule borbi Williamsa na zacelju.
slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
AlkY je napisao/la: 09.09.2019., 15:15
LH44 je napisao/la: 09.09.2019., 14:33
Da se McLaren , kojim slucajem , tokom utrke bori za vodstvo bojim se da bi ljudi diljem svijeta jednostavno ostali ukinuti za tu borbu.
Kamere bi se naglo okrenule borbi Williamsa na zacelju.
Jučer je F1TV radila bez greške. Znači punu utrku pit-lane kanal na 4K TV-u je odrađen bez ijedne Pirelli gume.
Ukoliko bi slučajno slijedeće godine dali popust 50% (cca 33 eura) kupit ću je, upravo iz tih razloga koje si ti naveo.
65 eura je (nažalost) već prevelik zalogaj za mene.

AlkY
Formula 1
Formula 1
https://www.facebook.com/LandoNorris4/v ... 726236302/

Hahahah , jadan Lando dobio u " crystal balls" :D
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡