Prosuli smo puno bodova u ove dvije trke. Ali vise se i ne nerviram toliko, valjda kad nije najveca nagrada u opticaju, onda ti i ovakve stvari puno lakse padaju.
Gledao sam trku u drustvu ekipe ex Meklarenovaca, sa vecinom sam fanaticno pratio Miku kasnih devedetih, a danas svi navijaju za Mercedes. Ne znam je li to priklanjanje jacem ili sta vec, opravdanje je da su uvijek navijali zbog Mercedesa a ne zbog Meklarena, ali meni nekako bezveze
Takvih je kubik........
A pitanje je da li uopšte "navijaju" i za Mercedes ili je to za Hamiltona?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene samo interesuje kad će McLaren prestati imati problema sa pištoljima, jer od kad ja pratim, ima bar 10, a možda i 15 utrka na kojima zbog pištolja uprskaju dobre rezultate, pa čak je bilo slučaja gdje je i borba za pobjedu bila sve dok nisu zakazali u boxu
Nadam se da ce Singapur nadoknaditi Spa i Monzu. Ocekivao sam poprilicno jak Mclaren u Spa, ali Renault je preuzeo 4. mjesto na zadnje dvije utrke i to poprilicno cvrsto. Ne znam je li to do savrseno pogodenog setupa ili su poboljsali paket, ali cine se jaki. Singapur bi trebao odgovarati Mclarenu kao i inace, samo se nadam da nece biti problema sa sporim zavojima. Smooth operator bi tamo trebao obici Gaslya uz malo srece
McLaren i dalje ima dobar tempo u utrci. U Monzi je Renault bio bolji to sve vidjelo. U Spa nemogu reci da je itko bio bolji u tempu od McLarena , izuzev top 3 ekipe. Jer vidjeli smo da apsolutno nitko nije uspjevao niti smanjit zaostatak za Landom.
U Monzi je Lando imao ocito neki problem , pretpostavljam da je bio promaseni setup jer kvale je lose odradio a utrka je bila malo bolja ali ne i dobra.
Carlos je po tom pitanju bio mnogo bolji. Kvale jako dobro zavrsio ( fantasticno upao u zadnji brzi krug haha ). Utrku je po tempu bio iza Renaulta , ali
7-8 mjesto mu je bilo realno za uhvatiti da "sacmarica" u boksu nije bila problem.
Tako da sam optimistican za nastavak sezone. Jer kad pogode odlican setup mislim da su i dalje 4ta ekipa i to debelo.
Iceman je napisao/la: 09.09.2019., 00:48
Ili bolje receno navijaju kontra Ferrarija što je još gluplje
Pa dobro iskreno i ja navijam kontra Ferarija, to je jace od mene. Ali samo i iskljucivo u trkackom smislu. Radovanje sudarima i izlijetanjima mi je karinasko, kao i radovanje kaznama.
Pri tome mi je trenutna vozacka postava jako draga, kao i prethodne dvije, jedino Massu nisam volio nikako. i drago mi je zbog Leclerca, ali mu ekipu ne volim sta cu.
Alonso king je napisao/la: 09.09.2019., 10:16
Nadam se da ce Singapur nadoknaditi Spa i Monzu. Ocekivao sam poprilicno jak Mclaren u Spa, ali Renault je preuzeo 4. mjesto na zadnje dvije utrke i to poprilicno cvrsto. Ne znam je li to do savrseno pogodenog setupa ili su poboljsali paket, ali cine se jaki. Singapur bi trebao odgovarati Mclarenu kao i inace, samo se nadam da nece biti problema sa sporim zavojima. Smooth operator bi tamo trebao obici Gaslya uz malo srece
Ja ih u Singapuru očekujem u 4 redu, ako ovi iz top 6 kiksaju i bolje od toga. Na utrci neće imati ni konkurencije jer je McLaren u sporim krivinama klasa za sebe, nisu ni u vrhu, ni u midfieldu, a Singapur je krcat takvim krivinama. Znači 4. ekipa će biti usamljeni na stazi, režija će opet zaboraviti na njih
Ja ih u Singapuru očekujem u 4 redu, ako ovi iz top 6 kiksaju i bolje od toga. Na utrci neće imati ni konkurencije jer je McLaren u sporim krivinama klasa za sebe, nisu ni u vrhu, ni u midfieldu, a Singapur je krcat takvim krivinama. Znači 4. ekipa će biti usamljeni na stazi, režija će opet zaboraviti na njih
Da se McLaren , kojim slucajem , tokom utrke bori za vodstvo bojim se da bi ljudi diljem svijeta jednostavno ostali ukinuti za tu borbu.
Kamere bi se naglo okrenule borbi Williamsa na zacelju.
Da se McLaren , kojim slucajem , tokom utrke bori za vodstvo bojim se da bi ljudi diljem svijeta jednostavno ostali ukinuti za tu borbu.
Kamere bi se naglo okrenule borbi Williamsa na zacelju.
Jučer je F1TV radila bez greške. Znači punu utrku pit-lane kanal na 4K TV-u je odrađen bez ijedne Pirelli gume.
Ukoliko bi slučajno slijedeće godine dali popust 50% (cca 33 eura) kupit ću je, upravo iz tih razloga koje si ti naveo.
65 eura je (nažalost) već prevelik zalogaj za mene.