VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 08.09.2019., 17:48 Jedna glupost koja je (doslovno) ostala u sjeni zastave iz Čapljine - jel to ozbiljno neki DJ puÅ”tao neko smeće umjesto Carmen na podiju? :facepalm:
Bome DJ je sjebo situaciju ali očigledno je neŔto i riknulo od opreme jer neko vrijeme nije bilo glazbe :facepalm: Ne znam jel to bila minuta Ŕutnje za Seba ili :zubo:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:51 Bome DJ je sjebo situaciju ali očigledno je neŔto i riknulo od opreme jer neko vrijeme nije bilo glazbe :facepalm: Ne znam jel to bila minuta Ŕutnje za Seba ili :zubo:
Iskreno nisam siguran, znam da u F2 nije bilo slavlja na podiju zbog Huberta, pomislio sam da je možda to, ali sigurno ne bi Leclerc krenuo polijevati Ŕampanjcem da je bilo to. Ni ja nisam niŔta čuo, ali mislim da je kasnije bila nekakva muzika, ranije sam negdje i pročitao da bi DJ trebao nastupiti odmah nakon ceremonije...

reso20
GP3
GP3
slika

Leclerc se popeo na zid pozdravit navijače koji su joŔ ostali :cheer:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Nisam čitao komentare, jer sam pratio malo i utakmicu, pa samo da se malo osvrnem ovaj post.
Ferrari je napisao/la: 08.09.2019., 17:28 Malo me iznenadilo da je Mercedes bio onoliko sporiji na ravnicama...moram priznati.
Mene nije. Ferrarijev motor je fenomenalan.
Hamilton je pritiskao i bio jako blizu par puta dok se moram priznati malo progledalo kroz prste Leclercu...prvo onaj kontakt u zavoju 4 gdje su mogli dati kaznu (dobio upozorenje) pa onda ono kraćenje Å”ikane gdje je isto joÅ” i viÅ”e progledalo kroz prste po meni...jer Albon je (a i Sete Camara u F2) dobio 5 sec kazne za to...pa ajde. Nakon toga je i dalje držao dobro, ali Hamiltonu su počele padati gume i to je bilo to. Odlična strateÅ”ka odluka za nas napokon!!
Za zavoj 4 se slažem, jer se radilo o manevru pri brzini 300 km/h.
Ne pratim F2, ali Albon je stekao prednost sa izlaskom sa staze, dok Leclerc nije.
Leclerc je dobio free-pass za kraćenje Å”ikane. Tu su mu trebali pokazati opomenu.

Ostalo sve pet :thumbs:
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 08.09.2019., 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Na zadnjem instagram storyu od F1 je naŔ momak u kockastom dresu koji pretpostavljam maŔe zastavom.
"What a little star." May 26, 2012.

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 17:58 slika

Jel to nema Seba na slici? šŸ‘€
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Brumica je napisao/la: 08.09.2019., 18:10

DoŔao je minutu kasnije pa su se slikali svi. Očekivano nije bio baŔ super raspoložen.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso

Vidi se Seb iza Leclerca, desno od Binotta
You should never underestimate the predictability of stupidity

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc

Seb je točno poviŔe Leclercove kape, vidi mu se gornji dio lica.
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Čapljina :klanjam:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Inače režiser dosta ispod prosjeka danas. Dosta netipično. Giovinazzi doÅ”ao do bodova, talijan, a ne znam jeli uopće u kadru bio.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 08.09.2019., 19:18 Inače režiser dosta ispod prosjeka danas. Dosta netipično. Giovinazzi doÅ”ao do bodova, talijan, a ne znam jeli uopće u kadru bio.
Bio je u kadru kad su ga preticali. Nije to niŔta, Sainz je u kadru samo kad neŔto zajebu :zubo:
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 08.09.2019., 19:24
MSC je napisao/la: 08.09.2019., 19:18 Inače režiser dosta ispod prosjeka danas. Dosta netipično. Giovinazzi doÅ”ao do bodova, talijan, a ne znam jeli uopće u kadru bio.
Bio je u kadru kad su ga preticali. Nije to niŔta, Sainz je u kadru samo kad neŔto zajebu :zubo:
Eno ti Lewisa pustio adrenalin, izmiri se na inst. storyu s cijelom Italijom.

Zaboravio sam reći da je odličan danas bio. Vi bar nemate dileme tko je broj 1, a tko broj 2 ni na papiru ni u živo. :prcnjau:

zelot
Formula 1
Formula 1
Bravo za ferr i lec napokon. Odlicna taktika, leclerc rubno na misice i eto pobjede.

Nije mercedes imao sanse nakon sto je ferr skupa sa lec odigrao dobar pit stop i izasao na hardu ispred. Od svih onih krugova u drs zoni ham je samo jednom uspio dostici ferr i onda ga lec zatvocio i prislio van prije druge sikane. Nije mogao sa drs parirati ferr bez drs a da ne pricamo kad je i ferr imao drs tako da sve 5. Znamo da je ferr favorit za zadnje dvije utrke jos od pocetka sezone. Vec na sljedecoj ih nece biti nigdje, vjerojatno.

I ia sam mislio, zbog gustih kvala, da ce merc to uzeti ali potez sa hard gumama je bio vrhunski i tu je sve bilo jasno. Mislio sam da ce bott moci nesto ali nista, puding.

A sada seb... Nista, to cu u temi o njemu, da ne off topicarim tu sad... Ima se tu stosta za reci...

Pohvale i renaultu. Albon slabo, jako slabo. To je moralo biti bolje izvedeno. max je izvukao koliko je mogao nakon ono stopa u prvom krugu ali takodjer slabo.

Mercedes uzeo opet najvise sto je mogao i super... Lec ispred seba u poretku, ai max ce ga skinut, ako je i obojicu, jer staze koje dolaze vise ce pasati mercu i rbr... Al, bumo vidili

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
slažem se.
jebala ih publika nakon preticanja ili nekog udesa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije to niŔta netipično, samo je danas bio gori nego inače :mrgreen:

Posebno se istaknuo kod snimki na startu, prvo je bez onog prijelaza samo prebacio na snimku, onda se prebacio s Verstappenovog na Hamiltonov onboard taman u trenutku koji nas je sve zanimao, onda je odrezao na live Hulka ili Riccija i tek onda pustio Maxov onboard do trenutka dodira :bonk: Ignoriranje pojedinih vozača nije niŔta novo.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 08.09.2019., 19:27
LH44 je napisao/la: 08.09.2019., 19:24
Eno ti Lewisa pustio adrenalin, izmiri se na inst. storyu s cijelom Italijom.

Zaboravio sam reći da je odličan danas bio. Vi bar nemate dileme tko je broj 1, a tko broj 2 ni na papiru ni u živo. :prcnjau:
Tipični Lewis :zubo:

Također tipični Lewis na stazi, vadio je Leclercu mast samo tako i ne znam kako je se držao u sekundi cijelo vrijeme u DRS, kako je temperature održavao, hajde kočnice manje viÅ”e, samo su 2 kočenja, ali gume u sekundi držati pod kontrolom i napadati iz kruga u krug, stvarno za svaku pohvalu.

Leclerc poslije Austrije prihvatio prgavo i brani se onako kako u životu nisam vidio da se iko brani, ovako na rubu da se braniŔ i da ti prolazi jer nema temelja za bilo kakvu kaznu, stvarno :klanjam:

Max se dobro brani, ali on inače prevrÅ”i sve mjere, a ovi su mu progledali zbog godina, dok Charles kao Å”to sam već pisao, dotiče rub, ali ga ne prelazi :thumbs:
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mislim da je ne prevelika temperatura zraka plus velika brzina skoro stalno bila kljuc za odrzavati bolid u ok temperaturi usprkos pracenju.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Niko da pomene Danila, Ŕteta za njega, P6 je imao i nove softice, stvarno je po kozna put ove godine imao jako dobru trku...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Moram i ja da skinem kapu Hamiltonu. Kako je čovjek stiskao i napadao Leclerca 40ak krugova, to ne može nitko od ostatka grida vjerojatno. Što se i pokazalo kad je Ŕlampavo Bottas pokuŔao.

Uglavnom odličan pri kočenju, održavanju temperatura i zavjetrine, te sa greŔkom tek na kraju kad su mu gume počele otkazivati.
slika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔