Pu hebla vas Armenija da vas hebla
Pa jel moguće da 10 od 11 golova primamo u drugom poluvremenu
Da se igra samo jedno poluvrijeme bili bi ubjedljivo prvi u grupi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Perica9 je napisao/la: 08.09.2019., 23:31
Od Armenije se ne smije primiti 4 gola ako se ozbiljno razmišlja o odlasku na Euro...
Ko ozbiljno razmišlja ?
Ali u potpunosti se slažem sa tvojom izjavom
Nadam se svi navijači BiH repke
Bilo bi šteta da ne odete jer smatram da imate ekipu za top 2 u grupi, nije Armenija ništa posebno, a ni ostatak grupe. Pogotovo zbog Edina bi mi bilo žao jer ipak zbog godina se čini da bi mu to bilo posljednje veliko natjecanje.
Nije nemoguce. Pogledajte Srbiju, sa onakvim igracima ne moze proci. U istoj ste situaciji kao Srbija. Samo sto ona mora pobjediti 4. Plus da Ukrajna il Portugal izgube neke. Tako nesto.
Ode Robert. Ko mu je nasljednik. Zna li sr
Prosinečki se nije pokazao. Igra nam je bila nikakva. Baš ti golovi u drugom poluvremenu su pokazatelj da nije imao nikakvih ideja. Barem se pojavilo solidnih mladih igrača od kojih će biti nešto. A možda sa boljim trenerom još imamo neku šansu. Ako ne u ovoj grupi, onda u onoj ligi nacija.
Finska je izgubila od Italije, tako da su ostali na 5 bodova. Igramo s njima još jednu. A u zadnjem kolu idu u goste Grcima. Ovdje svako svakog može dobit. Ili barem izvući remi.
Već sam pisao, trenutno Liverpool +5, osvojili su LP, ove godine bi trebali baciti sve karte na prvenstvo, ako ove godine ne osvoje prvenstvo, onda ne znam kad će