reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 13:46
Ma vas troje ste okorjeli drkar**i s oproštenjem na Vettela (kurim malo) . Da ne pričam o Brumici dok je Vettel bio u RB to su bili epski ratovi oko zareza, tako da ne pričam išta više. Svi se vi pravite bedasti, jer sam napomenuo kad je Leclerc na početku sezone dobio par laganih odjeba niste skakali i dramili nego je to normalno. Ali kako kaže Brum, ne slažemo se ali vi baš ga brijete, no doduše male ste i bebe u odnosu na Hattricka, on je ipak bio posebni četverostruki svjetski prvak pred tipkovnicom.
Priznaj da ti fali jako @Hattrick
Razlog dolaska na ovaj portal a onda i forum je bio isključivo Hatt Vidi se i po logo mom što piše
I da moram stvarno priznati da mi fali Hatt bez zajebancije
Nadam se da će se vratiti jer ekipa "Drkaro**i će imati svog predstavnika pa neće morati niti postati išta
Just kiddin, stvarno ako netko ima čovjekov broj ili email tj. da je dobar s njim dajte ga pozovite da dođe.
Nakon gledanja ovog, sve manje mi se čini da je tu bilo bilo kakvih igrica s Leclercove strane. Vettel ga je očito zbunio svojim pretjecanjem, a zatim je Sainz zakomplicirao stvar Ferrarijama pretjecanjem u della Roggiji. Leclercov trkaći inženjer cijelo vrijeme samo govori "push now", sve do stražnjeg pravca mu ne govori da prestigne Vettela (iako Vettel govori da jave Leclercu da prođe još ranije), a tad, kao što su neki već primijetili, više nisu ni trebali forsirati zamjenu jer je Sainz prošao Vettela u Lesmu.
Po mom viđenju situacije, loša komunikacija unutar Ferrarija, nikakve prljave igrice s Leclercove strane. Svejedno, možda Vettel zbog ovoga i Belgije ipak prestane biti nice guy...
avetma je napisao/la: 08.09.2019., 09:53
Znači - suci opet u elementu. Zašto je teško imati senzore na tim mjestima ili jednostavno napraviti ono što nogomet radi. Zamrzni, pogledaj iz visine gdje je bolid i ako dira crtu ok, ako ne dira - automatski brisanje vremena i gotovo. Iako ne vidim gdje je problem sa senzorima...
Ovog vikenda su uspjeli nadmašiti sami sebe jer su osim ovog brainfarta s Vettelom imali još gori s Bottasom. Njemu je kompjuter izbrisao vrijeme jer je krug završio nakon početka crvene zastave, ali su onda dali objašnjenje da zastava ne počinje kad počinje nego kad oglase ekipama da je počela. Smišljat ćemo pravilnik u hodu, što bi moglo poći po krivu... Do kakve su lakrdije doveli ovaj sport, ovo je strašno...
Jedva čekam iduću crvenu zastavu kad se dogodi recimo u prvom krugu dok se još svi bore na stazi, pa da mi je onda vidjeti proceduru kako će odrediti kad je ekipama javljeno da je crvena zastava i na kojoj je poziciji bio vozač u tom momentu.
Pade mi na pamet kad su prošle godine kaznili Vettela jer nije dovoljno usporio pod crvenom zastavom... Tada sigurno nije važilo ovo pravilo.
Ja bi baš kontra, izašao puno prije svih, odvezli oba krug, Lecrec naprijed, pa nek se onda Merc igra igrica s ostalima zadnju minutu. Jasno je bilo da mora jedan od njih ići prvi ispred cijele kolone, a ovako su se zeznuli...iako možda da je sve kako treba prošlo ne bi ni imali P1
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Brumica je napisao/la: 08.09.2019., 14:24
https://twitter.com/adamcooperF1/status/1170670882848739329
Hvala Bogu da je i Vettel dobio novu gumu da opet ne dobijemo napad na sve članove FIA-e i njihovu užu rodbinu Ne sviđa mi se to, ako si poderao gume, ko ti kriv, startaj na njima i idi u boks u prvom krugu. U F1 ne postoji obvezan broj krugova koje moraš odvesti prije boksa
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.09.2019., 14:27
Izgleda da je Ferrari očitao bukvicu Leclercu zbog jučerašnjih kvala. Tako barem tvrde Skysports i Allievi.
Beskičmenjaci da nekom nešto očitaju
Hamsta gangsta ima najjače objave na ig-u
avetma je napisao/la: 07.09.2019., 23:31
Sad sam provjerio F1TV team radio i grafiku za LEC bolid u njegovom tom krugu. Trkaći inženjer mu je devet puta ponovio da mora pritisnuti. Nakon Ascarija je dobio naredbu da prestigne Vettela - a to je napravio tik pred ulazak u Parabolicu. Top speed na tom pravcu gdje je trebao pretjecati mu je bio ispod 300 km/h.
Neka, pokazuje zubiće polako Sad bi i Vettel trebao prestati štovati ovakav Ferrari kao da imaju ikakve veze s onim što pamti iz doba Schumachera i početi malo igrati za sebe, kao Leclerc.
Nadam se i da je sam Vettel analizirao ovu situaciju, i da će se prema tome postaviti. Vrijeme je da se postavi kao prema Webberu nakon onog krila.
Meni je najbolje gledati pit lane kanal.
Na startu u velikom ekranu bude prikazan klasični start, a u malim onboard bolida.
Za ovaj put mislim da će biti Hamilton i Vettel.
reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 13:46
Ma vas troje ste okorjeli drkar**i s oproštenjem na Vettela (kurim malo) . Da ne pričam o Brumici dok je Vettel bio u RB to su bili epski ratovi oko zareza, tako da ne pričam išta više. Svi se vi pravite bedasti, jer sam napomenuo kad je Leclerc na početku sezone dobio par laganih odjeba niste skakali i dramili nego je to normalno. Ali kako kaže Brum, ne slažemo se ali vi baš ga brijete, no doduše male ste i bebe u odnosu na Hattricka, on je ipak bio posebni četverostruki svjetski prvak pred tipkovnicom.
Ovo se već satima, čak i danima suzdržavam potencirati. Bitno da se "Spa" spomene 100 puta dnevno