VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja baš poslje ovog onboarda mislim da namjerno nije prošao jer po onome što je receno, dogovor je bio da ide prvi i to je to, a ako te ekipa 9 puta pozuruje, a ti mrljavis po stazi, onda je namjera dosta ocita. Razocaravajuce. Mizerne igrice, tkatiziranja na domacoj utrci za momcad, vjerojatno zadnjoj ove godine na kojoj je u realnim uvjetima solidna sansa za pobjedu... Bilo to radi sebicnosti, balavosti, sampionskog karaktera, tak svejedno... Glupo ponasanje.
"What a little star." May 26, 2012.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ili nije htio ispasti papak i odvoziti prvi bez towa, ili ga je zbunilo Vettelovo pretjecanje pa je čekao naredbe tima (kako je izjavio u intervjuu).Ferrari je napisao/la: 08.09.2019., 13:13Vidiš tamo kada je Vettel prošao Sainza i Hulka (prema zavoju 4 idu) Leclerc je tada trebao proći Vettela...zato je i usporio da ga prođe i da bude ispred i obojica bi ušli u krug.
Zašto nije prošao tada? Ako je želio zavjetrinu Leclerc jbg...nema vremena. Ideš u krug pa šta bude.

- reso20
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Ti MSC i Brumica mislim da previše brijete maloFerrari je napisao/la: 08.09.2019., 13:13Vidiš tamo kada je Vettel prošao Sainza i Hulka (prema zavoju 4 idu) Leclerc je tada trebao proći Vettela...zato je i usporio da ga prođe i da bude ispred i obojica bi ušli u krug.
Zašto nije prošao tada? Ako je želio zavjetrinu Leclerc jbg...nema vremena. Ideš u krug pa šta bude.

Ali evo kontra pitanja koji je s činjenicama potkrijepljen. Vettel kaže u razgovoru nakon fijaska da takva strategija nije bila dogovorena niti da su trebali čekati zadnji trenutak!? Što ćemo sad

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali nema toga "nije želio ispasti papak pa voziti bez towa"...Vettel je prvi krug vozio bez towa ispred svih...ako je dogovor jasan, onda nema neke priče.F12000 je napisao/la: 08.09.2019., 13:22Ili nije htio ispasti papak i odvoziti prvi bez towa, ili ga je zbunilo Vettelovo pretjecanje pa je čekao naredbe tima (kako je izjavio u intervjuu).Ferrari je napisao/la: 08.09.2019., 13:13Vidiš tamo kada je Vettel prošao Sainza i Hulka (prema zavoju 4 idu) Leclerc je tada trebao proći Vettela...zato je i usporio da ga prođe i da bude ispred i obojica bi ušli u krug.
Ideš ispred i tjt...
Ušli bi obojica u krug (Leclerc se vjerojatno ne bi poboljšao) Vettel vjerojatno bi i bio bi možda prvi, možda drugi dok bi još možda evenutalno Sainz ušao u krug...svi ostali su bili izvan igre.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ovo s Botasom je ekvivalent Vettelovom pretjecanju s VN Brazila 2012 pod žutom. Debilizam na kubni, ako je nešto objavljeno onda je službeno za Boga dragog. Ovako ispada da je LED signalizacija ukras, što je debilizam na kubni opet. Implementiati sistem i usput ga potpuno ignorisati je nešto što može samo F1 i niko drugi.
Ko kad bi recimo u tenisu Challenge bio irelevantan, Nadal kaže "evo i linijske sudije su videle da je Đoković bio u out-u, no ajmo videti Challenge"
*pokažu Challenge i pokažu da je Đoković bio u out-u*
Glavni sudija: izgleda da ćemo ipak verovati linijskom sudiji, Đoković je osvojio poen
Nadal: "FUUUUUUUUUUC..."
*Nadal baca reket na glavu glavnog sudije*
F1 s tim "izmišljenim" pravilima se polako pretvara u umjetno izazvani show te čak prekoračuje onu staru "F1 je najbrši cirkus na svijetu". Ako si prekršio pravila onda trebaš snositi posledice, a ne, F1 koja je top level profesionalni sport isprinta F1 pravilnik te od njega napravi sex lutku pa si izvrne matericu istoj.
Meh, primirio sam se. Bila kiša danas na stazi, oprala je slojeve guma te uz pomešan grid zbog raznih kazni obećava ludnicu na startu.
Ko kad bi recimo u tenisu Challenge bio irelevantan, Nadal kaže "evo i linijske sudije su videle da je Đoković bio u out-u, no ajmo videti Challenge"
*pokažu Challenge i pokažu da je Đoković bio u out-u*
Glavni sudija: izgleda da ćemo ipak verovati linijskom sudiji, Đoković je osvojio poen
Nadal: "FUUUUUUUUUUC..."
*Nadal baca reket na glavu glavnog sudije*
F1 s tim "izmišljenim" pravilima se polako pretvara u umjetno izazvani show te čak prekoračuje onu staru "F1 je najbrši cirkus na svijetu". Ako si prekršio pravila onda trebaš snositi posledice, a ne, F1 koja je top level profesionalni sport isprinta F1 pravilnik te od njega napravi sex lutku pa si izvrne matericu istoj.
Meh, primirio sam se. Bila kiša danas na stazi, oprala je slojeve guma te uz pomešan grid zbog raznih kazni obećava ludnicu na startu.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ma Ferrari je najviše kriv. Oni nemaju jasnu strategiju oko ničega što se dešava na stazi, a više puta viđeno ni čvrst stav oko vozača. Mali je iskoristio cirkus, napravio se lud i to je to.
Jedino u Ferrariju je moguće da se četverostruki prvak uspoređuje s polu rookijem. Merc je na stazi kompaktan, a to znači da su dogovori za stolom na samo prilično jasni. Toga kod Ferrarija nema.
Jedino u Ferrariju je moguće da se četverostruki prvak uspoređuje s polu rookijem. Merc je na stazi kompaktan, a to znači da su dogovori za stolom na samo prilično jasni. Toga kod Ferrarija nema.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije to uopće poanta...nebitno jesam li ja za ovoga ili onoga vozača. Gledam poziciju na stazi da je nama lakše.reso20 je napisao/la: 08.09.2019., 13:23Ti MSC i Brumica mislim da previše brijete maloFerrari je napisao/la: 08.09.2019., 13:13Vidiš tamo kada je Vettel prošao Sainza i Hulka (prema zavoju 4 idu) Leclerc je tada trebao proći Vettela...zato je i usporio da ga prođe i da bude ispred i obojica bi ušli u krug.
Zašto nije prošao tada? Ako je želio zavjetrinu Leclerc jbg...nema vremena. Ideš u krug pa šta bude.![]()
Ali evo kontra pitanja koji je s činjenicama potkrijepljen. Vettel kaže u razgovoru nakon fijaska da takva strategija nije bila dogovorena niti da su trebali čekati zadnji trenutak!? Što ćemo sadIstina, rekao je da je Charles trebao prije ići naprijed.... Previše je tu IF i AKO i svi ste se okrenuli tome ko mara na krivi k****. Da danas Seb pobjedi ne bi se ni sjećali što je bilo. Ovo je sveukupni fijasko svih! Nema tu žrtvenih janjaca ili ne krivaca, svi su podjednako krivi od FIA, momčadi do vozača.
Znaš radije bi 1-2 ili 1-3 nego 1-4 i između dva Mercedesa koji će diktirati taktiku. Osim, ako se Seb nekako probije ispred Bottasa, a Leclerc zadrži poziciju ispred Hamiltona. Doveli se u bezveze situaciju svakako.
Trebali smo ići ranije, Leclerc je trebao proći odmah Vettela, a ne čekati bespotrebno, a kada su već prošli Ascari zavoje trebali su reći Leclercu da ništa ne radi i ne prolazi Vettela jer Vettel već ima Sainza ispred sebe pa neka njega koristi. Užas.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Moguce je i Meklarenu bilo.MSC je napisao/la: 08.09.2019., 13:27 Ma Ferrari je najviše kriv. Oni nemaju jasnu strategiju oko ničega što se dešava na stazi, a više puta viđeno ni čvrst stav oko vozača. Mali je iskoristio cirkus, napravio se lud i to je to.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
I svi znamo kako je to za Mclaren prošlo._bataziv_0809 je napisao/la: 08.09.2019., 13:30Moguce je i Meklarenu bilo.MSC je napisao/la: 08.09.2019., 13:27 Ma Ferrari je najviše kriv. Oni nemaju jasnu strategiju oko ničega što se dešava na stazi, a više puta viđeno ni čvrst stav oko vozača. Mali je iskoristio cirkus, napravio se lud i to je to.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ja očekujem da će Vettel Bottasa brzo skinuti i to bi trebala biti taktika, pošto poto skidati Bottasa a i Hamiltona ako bude moguće u prvih par krugova, imaju brzinu na pravcu a onda probat diktirati tempo. Ovako s dva Merca u sredini nemaju šanse
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Onako, doma iz fotelje ispada da se malac postavio iznad svih a najvise ispred Seba.. Ono, fala za SPA i ko te hebe a sve pod budnim okom momcadi koja ima kontrolu
nad svim..

Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ja se bojim da bi Hamilton mogao lako srediti Leclerca i odmagliti u pobjedu. To je samo jedan Ferrari za prestizanje. Svakako puno lakše nego da su dva u prvom redu, a realno nit je Chalres na Lewisovoj razini, niti je Ferrari na Mercedesovoj.renato2107 je napisao/la: 08.09.2019., 13:36 Ja očekujem da će Vettel Bottasa brzo skinuti i to bi trebala biti taktika, pošto poto skidati Bottasa a i Hamiltona ako bude moguće u prvih par krugova, imaju brzinu na pravcu a onda probat diktirati tempo. Ovako s dva Merca u sredini nemaju šanse
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ali Seb nije bio prvi pod istragom koliko sam aj upratioCrashOverride je napisao/la: 08.09.2019., 13:17Pa prvo su zeznuli sa SebomLH44 je napisao/la: 08.09.2019., 12:20Ma vidili da su i sa Bottasom zeznuli, pa su i Sebu progledali, bolje da progledaju iz ovog ili onog razloga, nego da se radi o njihovoj grešciCrashOverride je napisao/la: 08.09.2019., 11:12 Kontak je vrlo jasna definicija i onda je jasno da su sami krivi sa nekaznjavanjem..
Zakasnili su, to se moralo odmah rjesit..
A i ovo 'if no part of the car remain in contact' je debilno... Sta osim guma ima kontakt sa stazom..![]()
![]()

- reso20
- GP3
Ma vas troje ste okorjeli drkar**i s oproštenjem
na Vettela (kurim malo) . Da ne pričam o Brumici dok je Vettel bio u RB
to su bili epski ratovi oko zareza, tako da ne pričam išta više.
Svi se vi pravite bedasti, jer sam napomenuo kad je Leclerc na početku sezone dobio par laganih odjeba niste skakali i dramili nego je to normalno. Ali kako kaže Brum, ne slažemo se ali vi baš ga brijete, no doduše male ste i bebe u odnosu na Hattricka, on je ipak bio posebni četverostruki svjetski prvak pred tipkovnicom.

Zadnja izmjena: reso20, dana/u 08.09.2019., 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Hamilton nakon pobjede danas uz "buuuuu"
Best fans ever
Best fans ever

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Priznaj da ti fali jako @Hattrickreso20 je napisao/la: 08.09.2019., 13:46 Ma vas troje ste okorjeli drkar**i s oproštenjemna Vettela (kurim malo) . Da ne pričam o Brumici dok je Vettel bio u RB
Svi se vi pravite bedasti, jer sam napomenuo kad je Leclerc na početku sezone dobio par laganih odjeba niste skakali i dramili nego je to normalno. Ali kako kaže Brum, ne slažemo se ali vi baš ga brijete, no doduše male ste i bebe u odnosu na Hattricka, on je ipak bio posebni četverostruki svjetski prvak pred tipkovnicom.

- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Stari moj ja se ne sjećam svega iz vremena RB-a, ne znam kako ti to pamtišreso20 je napisao/la: 08.09.2019., 13:46 Ma vas troje ste okorjeli drkar**i s oproštenjemna Vettela (kurim malo) . Da ne pričam o Brumici dok je Vettel bio u RB

They see me strollin', they hatin'