VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:15
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 16:50 Ja od početka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.
Reče MSC, i ostane živ.
Pa dobro nije u krivu...po meni je Seb danas bio brži.

U Q1 dva kruga daje Leclercu zavjetrinu, Leclerc ide na P1 sa 0.140 prednosti i onda u zadnjem pokušaju Leclerc daje Vettelu zavjetrinu i Vettel nakon drugog sektora brži za 0.160...i onda crvena zastava izašla pa nije dovršio krug. Znači na kraju bi cca bilo oko 0.250 za Vettela.

U Q2 u prvom krugu Vettel daje zavjetrinu Leclercu, sličan razmak od desetinke i nešto ispred Vettela, Leclerc. U drugom pokušaju u Q2 Leclerc daje zavjetrinu Vettelu, ali Leclerc radi grešku u Lesmo zavoju i obojica morali odustati od kruga...Vettel tada uzeo oko desetinku u prvom sektoru.

U Q3 već sam stavio...Leclerc u zavjetrini 0.150 ispred, Vettel bez zavjetrine...fer je kazati da je Vettel dobio zavjetrinu da bi vrlo vjerojatno bio ispred sa dobrom marginom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 17:24
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 16:50 Ja od početka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.
Reče MSC, i ostane živ.
Desetinka i pol bez slipstreama kaže sama za sebe. Ali tebi je to očito promaklo, slučajno kao i Charlesu dogovor prije zadnje runde u Q3. Ali eto, od sveopćeg cirkusa to nije u prvom planu. Zgazit će ga Mercedesi sutra kao pijanci čik.
Prvo očisti u svome dvorištu i budi sretan što Sebu nisu poništili vrijeme, a onda zaželi zlo drugome.

slika
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Majki2111 je napisao/la: 07.09.2019., 16:59 Ali na temelju čega im imaju dati kazne? Koliko ja znam nema propisana najmanja brzina.
Postoji propisano maksimalno vrijeme za prolazak između SC linije 1 i 2 (mislim da je 1:45 za ovaj vikend). Ako je netko bio iznad toga, može dobiti kaznu, ostale mogu na nekakvu opasnu vožnju eventualno kazniti, iako ja osobno ne bih kažnjavao ovo, za sve vrijedi "sam pao, sam se ubio", nitko nikome nije branio da ode ranije u krug, prestigne sporije i odradi brzi krug.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
f1zd je napisao/la: 07.09.2019., 16:52
Vordas je napisao/la:Jbt koja glupodt čekati zadnje sekunde. Moglu su lijepo 2 minute prije kraja. Pa povuće Lec Veta pa ako nije dosta Vet Lec pa kaj je to roketsajns
Jebuga, nitko ne želi biti prvi debil koji će davati prednost ostalima.
A nisi debil kad imaš dva Merca iza sebe i nema šanse da se Seb probije naprijed na startu i Leclerc je na pladnju. Davvero intelligente, semplicemente stupendo.
#DankeSeb

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:26

Reče MSC, i ostane živ.
Desetinka i pol bez slipstreama kaže sama za sebe. Ali tebi je to očito promaklo, slučajno kao i Charlesu dogovor prije zadnje runde u Q3. Ali eto, od sveopćeg cirkusa to nije u prvom planu. Zgazit će ga Mercedesi sutra kao pijanci čik.
Prvo očisti u svome dvorištu i budi sretan što Sebu nisu poništili vrijeme, a onda zaželi zlo drugome.

slika
U redu je...pogledaj prednju desnu gumu. Točno na limitu.
slika
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Evo ekipa je opet krenula sa novim brojem horoskopa za rujan i sa svojim hipotezama.
Nije vrijedno rasprave...

Nadam se 1-2 Ferrarija sutra. :thumbs:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:29 Evo ekipa je opet krenula sa novim brojem horoskopa za rujan i sa svojim hipotezama.

Frende jedini koji je nešto nabrijan na neko "rivalstvo" Seb vs Leclerc si ti...pa prije dvije stranice si rekao da Vettel treba u penziju te da stalno radi greške... :facepalm:

Mislim ono...skockaj se malo.
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari

F12000 je napisao/la:
Leclerc je sutra na startu kao na pladnju.
Merc sutra ovo uzima 100%
Trebalu smo uzeti 1-2 i mirnije bi se disalo.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 17:30
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:29 Evo ekipa je opet krenula sa novim brojem horoskopa za rujan i sa svojim hipotezama.

Frende jedini koji je nešto nabrijan na neko "rivalstvo" Seb vs Leclerc si ti...pa prije dvije stranice si rekao da Vettel treba u penziju te da stalno radi greške... :facepalm:

Nisam nabrijan na rivalstvo već na istinu, u trenutku kad se pokušalo razapet Leclerca dok je Vettel taj koji se može zamisliti nad svojom vožnjom.
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 17:28
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:26

slika
U redu je...pogledaj prednju desnu gumu. Točno na limitu.
slika
S onboard kamere nemaš šanse vidjet je li gazi ili ne...
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:33

Nisam nabrijan na rivalstvo već na istinu, u trenutku kad se pokušalo razapet Leclerca dok je Vettel taj koji se može zamisliti nad svojom vožnjom.
Dobro...i? Što to ima veze s Monzom sada?
Koju je to grešku Vettel napravio u Monzi da to kažeš?
Uostalom, ako je Vettel toliko loš, a Leclerc toliko dobar...kakav je onda Vettel kad je baš dobar? Mislim daj zamislite se malo što govorite...gluparije.

Činjenično da je Vettel danas mogao naći puno više vremena u kvalama...ali ne njegovom krivnjom jer nije nikako ni imao zavjetrinu koja nosi oko 3 desetinke minimalno.
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Tu i ako se radi o track limitu, radi se o milimetrima. Ako treba kažnjavat, nek kažnjavaju, a s obzirom na šta je sve oprošteno, ovo je najmanja sitnica.
"What a little star." May 26, 2012.

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
I lani je bilo 1 - 2 pa znamo kako je završilo.
Utrka je sutra, razlike su male tako da je sve moguće

F12000
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 17:37

Uostalom, ako je Vettel toliko loš, a Leclerc toliko dobar...kakav je onda Vettel kad je baš dobar? Mislim daj zamislite se malo što govorite...gluparije.

Činjenično da je Vettel danas mogao naći puno više vremena u kvalama...ali ne njegovom krivnjom jer nije nikako ni imao zavjetrinu koja nosi oko 3 desetinke minimalno.
Previše lockupova i onaj izlet na parabolici.
Ali iskreno ovo je meni "prebijanje mrtvog konja". Nisam imao namjeru kuditi Vettela, već ukazati na neke stvari uslijed napada na Leclerca.
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 17:25
Reče MSC, i ostane živ.
Pa dobro nije u krivu...po meni je Seb danas bio brži.

U Q1 dva kruga daje Leclercu zavjetrinu, Leclerc ide na P1 sa 0.140 prednosti i onda u zadnjem pokušaju Leclerc daje Vettelu zavjetrinu i Vettel nakon drugog sektora brži za 0.160...i onda crvena zastava izašla pa nije dovršio krug. Znači na kraju bi cca bilo oko 0.250 za Vettela.

U Q2 u prvom krugu Vettel daje zavjetrinu Leclercu, sličan razmak od desetinke i nešto ispred Vettela, Leclerc. U drugom pokušaju u Q2 Leclerc daje zavjetrinu Vettelu, ali Leclerc radi grešku u Lesmo zavoju i obojica morali odustati od kruga...Vettel tada uzeo oko desetinku u prvom sektoru.

U Q3 već sam stavio...Leclerc u zavjetrini 0.150 ispred, Vettel bez zavjetrine...fer je kazati da je Vettel dobio zavjetrinu da bi vrlo vjerojatno bio ispred sa dobrom marginom.
Pa što jest, jest. Svi ovdje znaju što mislim o Vettelu, al ovo je točno, pod uvjetom da je odvozio krug po ps-u.

Ali i dalje mislim da Leclerc to nije namjerno napravio, bila je gužva, metež i reagirao je instinktivno, a možda pomalo i u panici, jer je naredba tima bila da bude ispred.

Na žalost, sutra ima dvije srebrne zvijeri za vratom, biti će zanimljivo.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 07.09.2019., 17:42
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 17:37

Previše lockupova i onaj izlet na parabolici.
Ali iskreno ovo je meni "prebijanje mrtvog konja". Nisam imao namjeru kuditi Vettela, već ukazati na neke stvari uslijed napada na Leclerca.
Ja te lijepo pitam da li je to utjecalo na kvale u Monzi? Na njegovo vrijeme? Nije.
Krugovi su bili čisti, ali bez zavjetrine.

Doslovno mrtvog konja prebijemo bez veze. Bez nepotrebnih tenzija o nekakvim rivalstvima, Leclerc i Vettelu i ostalome...nitko nije za penziju i nitko nije bezgrešan.
slika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sad neka mi netko objasni ovo...Bottas u krugu dolazi do linije, ali vidi se crvena zastava prije nego pređe liniju...vrijeme se računalo.
slika
slika slika

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Seb zvuči dosta gorko u izjavi kod Buxtona. Nije puno kritizirao druge ekipe, rekao je samo da je mislio da je jasno što su se unutar Ferrarija dogovorili i da nije dobio tow. Mislim da mu je malo izletio da ga je Charles prestigao i usporio, uglavnom ne dijeluje uopće sretno sa svime što se dogodilo.
They see me strollin', they hatin' :cool:

F12000
Formula 1
Formula 1
Sve ovisi o službenom trenutku nastupanja crvenih zastava, ta tehnologija može kasniti/uraniti koju sekundu. A ako se ne varam prvo su bile žute zastave par sekundi, možda se ne radi o crvenoj.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ma ja se slažem da vozač ne može ništa i da mu treba dopustiti krug jer nema nikakve opasnosti, ali ne znam.

To se onda može primijeniti na hrpu drugih situacija u prošlosti ili u budućnosti oko crvene zastave.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡