Vordas je napisao/la:Jbt koja glupodt čekati zadnje sekunde. Moglu su lijepo 2 minute prije kraja. Pa povuće Lec Veta pa ako nije dosta Vet Lec pa kaj je to roketsajns
Jebuga, nitko ne želi biti prvi debil koji će davati prednost ostalima.
https://twitter.com/EliGP/status/1170338826830721031
Ne gazi po crti, je li dozvoljeno po ovome zelenome ne znam. Albonu je poništeno vrijeme za istu radnju.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 16:50
Ja od početka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.
Mislim da su malom od prošlog vikenda porasli apetiti i to je okej, ali ne treba zaboraviti kako je došao do te pobjede. Da su obojica ušli u zadnji krug i da je Seb imao tow, vjerujem da bi bio p1. S obzirom da su Mercedesi bili iza, a Charlesu je javljeno koliko vremena još ima do ulaska u krug, mislim da je iskoristio situaciju na stazi i sad se može praviti malo blesav jer jedini koji mu je mogao skinuti pole je Seb. I još Seb izjavi da mu je čudno što ga je Charles tako kasno išao preticati jer nije imalo smisla.
Ne hejtam malog, očiti je talent, al ne volim ovakva preglumljavanja.
Ja od početka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.
Vordas je napisao/la:Jbt koja glupodt čekati zadnje sekunde. Moglu su lijepo 2 minute prije kraja. Pa povuće Lec Veta pa ako nije dosta Vet Lec pa kaj je to roketsajns
Jebuga, nitko ne želi biti prvi debil koji će davati prednost ostalima.
Zato ispadneš još veći idiot na kraju, nema ništa badave. Izbori se sam pa ako je drugi bolji neka je.
Reče MSC, i ostane živ.
Desetinka i pol bez slipstreama kaže sama za sebe. Ali tebi je to očito promaklo, slučajno kao i Charlesu dogovor prije zadnje runde u Q3. Ali eto, od sveopćeg cirkusa to nije u prvom planu. Zgazit će ga Mercedesi sutra kao pijanci čik.
Wolf je situaciju na kraju Q3 najbolje opisao:
https://twitter.com/becclancy/status/1170343121768603649
Ma da, ne treba zaboraviti zbog ovog u Q3 i ponašanja Mercedesa na izlasku iz boksa za drugi pokušaj u Q2. U tom krugu je započelo nadmudrivanje vozača i gužva na stazi je bila malo manja neg u Q3. Onoliku gužvu stvarno nije ugodno za gledati i samo sam čekao da nekog nekog zakači i sjebe mu kvalifikacije.