VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teÅ”ka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priÄe.
Meni je veÄi trn u oku to Å”to je Vettelu poklonjen krug koji mu se trebao brisati.
Meni je veÄi trn u oku to Å”to je Vettelu poklonjen krug koji mu se trebao brisati.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Seb je kasnio samo desetinku i pol u prvom pokuŔaju bez zavjetrine, dakle sa zavjetrinom i takvim krugom bi uzeo pole. Ajmo fino reci da se Charles ponasao "netipicno". Mada mislim da ga je svjesno pretekao pred parabolicu.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 07.09.2019., 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
On Äe dobit kaznu za mjenjaÄ.MSC je napisao/la:Ma svoj devetorici kazne i Kimija na pole. On se ak niÅ”t drugo poÅ”teno razbio, a ne glumio budalu na stazi i taktizirao kak sjebat jedan drugog.

Gio na PP.

JoÅ” je tu Seb mahao...
[ link do slike ]
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Prema onboardu, prednji desni kotaÄ je na crti. Ali izaci ce sigurno jos koji video s mozda nekim boljim kutem.DaveGilmour je napisao/la: 07.09.2019., 16:36 Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teÅ”ka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priÄe.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se takoÄer gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?DaveGilmour je napisao/la: 07.09.2019., 16:36 Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teÅ”ka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priÄe.
Ovdje se radi o par cm...tamo pola metra.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- f1_zg
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Upravo tako i onda Leclerc ide naprijed radi slipstreama ali je kasno. Mislim da nije bilo namjerno.AlkY je napisao/la: 07.09.2019., 16:33Vidjelo se kako je Seb mahao McLarenu i Renaultu da se maknu , onda su malo svi ubrzali pa je bilo svakakvog obilazenja i epilog je bio takav kakav je
Da ga je pustio na miru vrlo vjerojatno Vettel nebi puno napravio nakon one procesije od pripremnog kruga.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hulk je zakuhao, Stroll usporio, Sainz se neÄkao i naprave blokadu, ovi iza su neviniMSC je napisao/la: 07.09.2019., 16:34 Ma svoj devetorici kazne i Kimija na pole. On se ak niÅ”t drugo poÅ”teno razbio, a ne glumio budalu na stazi i taktizirao kak sjebat jedan drugog.

Mada i Sainz je po meni nevin jer je on opleo po gasu i jedini stigao po brzi krug i joÅ” ga je popravio bez zavjetrine

- reso20
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
Vjerovatno jer onboard kamera pokazuje da je na crti a ona druga da nije, i zato nisu nista poduzeli.
Sto se tice Leclerca, i on bi imao sada zavjetrinu tako da bi ostao ispred Vettela a i cijeli vikend je brzi tako da Vettel sa puno vise iskustva je to trebao rijesit prije. Ali nebitno, sutra ce to Mecka pomest
Sto se tice Leclerca, i on bi imao sada zavjetrinu tako da bi ostao ispred Vettela a i cijeli vikend je brzi tako da Vettel sa puno vise iskustva je to trebao rijesit prije. Ali nebitno, sutra ce to Mecka pomest
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ako je prije kvalifikacija izdano isto pravilo kao i danas onda je i to bilo nepravedno. Nemoj mi stavljat rijeÄi u ustaFerrari je napisao/la: 07.09.2019., 16:38 Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se takoÄer gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?

Sve dok ne izaÄe neka snimka van bolida koja bi me demantirala, za mene je ovo kraÄa. Radilo se o jednom centimetru ili jednom metru je u ovoj situaciji svejedno.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
sainz na sky-u kaže kako su priÄali sa fia-om juÄer o ovakvim situacijama i kako Äe se sigurno bit istraga, ali da je jako mala Å”ansa za kaznu dok ne promjene pravila.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se takoÄer gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?
[/quote]
Albonu je isto poniÅ”ten krug za par cm, proÅ”ao je u q3 a mogao je i ne proÄi i Å”to onda?

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Prvu desetoricu na kraj i onda Verstapen starta prvi...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Stvarno je glupoat ovo Å”to se desilo, al moralo je jednom. Å ta sad raditi da se sliÄne kvalifikacije u ovakvom formatu ne ponove nemam ideju, ali se ne smije preÄi samo tako preko ovoga, neko mora snositi posljedice, jer ovo nije ono Å”to želimo da gledano u Q3 rundi kvalifikacija.
Å to se tiÄe Leclercovog prestizanja Vettela pred Parabolicu, nije mu to trebalo, ali dobro, teÅ”ko da bi opet na vrijeme zapoÄeli krug.
A Sebu bi se trebao poniÅ”titi prvi krug, jer u protivnom se nastavlja s loÅ”om sudaÄkom praksom, koju ne želim bez obzira kome ide ili ne ide u prilog.
Å to se tiÄe Leclercovog prestizanja Vettela pred Parabolicu, nije mu to trebalo, ali dobro, teÅ”ko da bi opet na vrijeme zapoÄeli krug.
A Sebu bi se trebao poniÅ”titi prvi krug, jer u protivnom se nastavlja s loÅ”om sudaÄkom praksom, koju ne želim bez obzira kome ide ili ne ide u prilog.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.09.2019., 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ja od poÄetka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.