VN Italije (Monza) 6.-8. rujna 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teŔka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priče.

Meni je veći trn u oku to Å”to je Vettelu poklonjen krug koji mu se trebao brisati.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Seb je kasnio samo desetinku i pol u prvom pokuŔaju bez zavjetrine, dakle sa zavjetrinom i takvim krugom bi uzeo pole. Ajmo fino reci da se Charles ponasao "netipicno". Mada mislim da ga je svjesno pretekao pred parabolicu.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 07.09.2019., 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
A mislim da su Charlesu na radio javili da imaju 10 sekundi "fore". I unatoc obilazenju Seba nije stigao , tako da tesko da je bilo tih 10 sek
slikaslika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
MSC je napisao/la:Ma svoj devetorici kazne i Kimija na pole. On se ak niŔt drugo poŔteno razbio, a ne glumio budalu na stazi i taktizirao kak sjebat jedan drugog.
On će dobit kaznu za mjenjač. :prcnjau:

Gio na PP. :)

JoÅ” je tu Seb mahao...
[ link do slike ]

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ja već sada vidim da će Merc sutra ovo hladno uzeti na startu.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 07.09.2019., 16:36 Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teŔka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priče.

Meni je veći trn u oku to Å”to je Vettelu poklonjen krug koji mu se trebao brisati.
Prema onboardu, prednji desni kotač je na crti. Ali izaci ce sigurno jos koji video s mozda nekim boljim kutem.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
DaveGilmour je napisao/la: 07.09.2019., 16:36 Slažem se sa @zekom. Bilo kakve kazne su po meni teŔka glupost. Svi koji nisu stigli u brzi krug su si sami krivi i kraj priče.

Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se također gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?

Ovdje se radi o par cm...tamo pola metra.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
AlkY je napisao/la: 07.09.2019., 16:33
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 16:32
zekohonda je napisao/la: 07.09.2019., 16:29
nema Å”anse. obiđeÅ” sporog i to je to.
Problem je Å”to Seb primjerice NIJE mogao obići McLaren i Renault...
Vidjelo se kako je Seb mahao McLarenu i Renaultu da se maknu , onda su malo svi ubrzali pa je bilo svakakvog obilazenja i epilog je bio takav kakav je
Upravo tako i onda Leclerc ide naprijed radi slipstreama ali je kasno. Mislim da nije bilo namjerno.

Da ga je pustio na miru vrlo vjerojatno Vettel nebi puno napravio nakon one procesije od pripremnog kruga.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 07.09.2019., 16:34 Ma svoj devetorici kazne i Kimija na pole. On se ak niŔt drugo poŔteno razbio, a ne glumio budalu na stazi i taktizirao kak sjebat jedan drugog.
Hulk je zakuhao, Stroll usporio, Sainz se nećkao i naprave blokadu, ovi iza su nevini :D

Mada i Sainz je po meni nevin jer je on opleo po gasu i jedini stigao po brzi krug i joÅ” ga je popravio bez zavjetrine :thumbs:
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Koji cirkus :thumbsd:
Mislim ovo je se moralo kad tad desiti. Puno se gubi bez zavjetrine.
Sreća samo pa nisu Mercedesi bili ispred Ferrrarija.
Uglavnom nadam se dobroj utrci.
2-3 je viŔe nego dobro za nas.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Vjerovatno jer onboard kamera pokazuje da je na crti a ona druga da nije, i zato nisu nista poduzeli.

Sto se tice Leclerca, i on bi imao sada zavjetrinu tako da bi ostao ispred Vettela a i cijeli vikend je brzi tako da Vettel sa puno vise iskustva je to trebao rijesit prije. Ali nebitno, sutra ce to Mecka pomest

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 16:38 Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se također gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?

Ako je prije kvalifikacija izdano isto pravilo kao i danas onda je i to bilo nepravedno. Nemoj mi stavljat riječi u usta :chill:

Sve dok ne izađe neka snimka van bolida koja bi me demantirala, za mene je ovo krađa. Radilo se o jednom centimetru ili jednom metru je u ovoj situaciji svejedno.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
sainz na sky-u kaže kako su pričali sa fia-om jučer o ovakvim situacijama i kako će se sigurno bit istraga, ali da je jako mala Å”ansa za kaznu dok ne promjene pravila.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Sainz na Skyju: "Ne znam jesam li jedini pametan ili jedini koji nije glup." :rofl:
They see me strollin', they hatin' :cool:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ferrari je napisao/la: 07.09.2019., 16:38
Nije bio trn u oku onaj krug u Francuskoj gdje se također gledao track limits and Max bio skroz izvan staze u kvalama?

[/quote]

Albonu je isto poniÅ”ten krug za par cm, proÅ”ao je u q3 a mogao je i ne proći i Å”to onda?
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Prvu desetoricu na kraj i onda Verstapen starta prvi...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Stvarno je glupoat ovo Å”to se desilo, al moralo je jednom. Å ta sad raditi da se slične kvalifikacije u ovakvom formatu ne ponove nemam ideju, ali se ne smije preći samo tako preko ovoga, neko mora snositi posljedice, jer ovo nije ono Å”to želimo da gledano u Q3 rundi kvalifikacija.

Što se tiče Leclercovog prestizanja Vettela pred Parabolicu, nije mu to trebalo, ali dobro, teŔko da bi opet na vrijeme započeli krug.

A Sebu bi se trebao poniŔtiti prvi krug, jer u protivnom se nastavlja s loŔom sudačkom praksom, koju ne želim bez obzira kome ide ili ne ide u prilog.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.09.2019., 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Theoretical times

VET S1 26.565 S2 26.330 S3 26.393 1:19.288 - NO TOW

LEC S1 26.469 S2 26.412 S3 26.426 1:19.307 - WITH TOW
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ja od početka mislim da je Charles neiskren i teatralan. Danas bi ga Seb po svemu pobjedio i AKO je napravio danas ovo namjerno, onda sutra želim pobjedu Mercedesa pa neka je i Monza u pitanju, ko ga jebe.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Jbt koja glupodt čekati zadnje sekunde. Moglu su lijepo 2 minute prije kraja. Pa povuće Lec Veta pa ako nije dosta Vet Lec pa kaj je to roketsajns
#DankeSeb
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔