VN Belgije (Spa-Francorchamps) 30.8.-1.9. 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Har Kl
Rasprava jest iscrpljujuća, ne moraÅ” niÅ”ta Å”to se mene tiče odgovarati. Ali rasprave u budućnosti zbog sličnih situacija, pogotovo kad se Hamilton nađe u njima (ako se nađe) ne sumnjam da će opet biti otvorene, barem dok smo obojica raspoloženi da piÅ”emo i branimo svoje stavove :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Najbolje da se ne raspravljate nista dok se ono kracenje staze na startu u Meksiku poredi sa icim..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
@Vettel-Ferrari, nisam protiv :cool:
Samo sada ne mogu viŔe ...
Uhvatili smo se u neko kolo iz kojeg ne vidim izlaz. I onda mi se ne da viŔe.

Što se tiče videa, ne mogu ga naći. Neda mi se otvarati laptop ...
Radi se o VN Kanade 2014. Čak se nije ni radilo o startu utrke...

Mislim da smo previŔe situacija "zagrizli" odjednom. Nek malo odmori :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 03.09.2019., 21:35 Što se tiče videa, ne mogu ga naći. Neda mi se otvarati laptop ...
Meni je također neka Kanada ostala u sjećanju između njih dvojice, baÅ” sam jučer htio to pronaći, ali sam mislio da je 2016-te i da je Hamilton presjekao zavoj, ali nisam mogao naći video. Tako da je vjerojatno to iz 2014-te, ali sam mislio da nije toliko davno bilo...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 03.09.2019., 21:47
Har Kl je napisao/la: 03.09.2019., 21:35 Što se tiče videa, ne mogu ga naći. Neda mi se otvarati laptop ...
Meni je također neka Kanada ostala u sjećanju između njih dvojice, baÅ” sam jučer htio to pronaći, ali sam mislio da je 2016-te i da je Hamilton presjekao zavoj, ali nisam mogao naći video. Tako da je vjerojatno to iz 2014-te, ali sam mislio da nije toliko davno bilo...
Evo ipak situacija, barem ona na koju sam ja mislio:
https://youtu.be/KhfMV8gzHXg?t=103

Dobro, to se dogodilo zbog problema s kočnicama, pa se ne može Hamiltonu uzeti za zlo. Mislim da je nedugo potom parkirao bolid u boks...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
To je ta situacija, samo Å”to neÅ”to nije uredu sa tim videom. Rosberg je vodio i presjekao Å”ikanu, a Hamilton je bio taj koji je pritiskao. Čak mislim da su mu na team radio rekli da očekuju kaznu ali je nije dobio.
Sad sam provjerio na F1tv radi se o 25. Krugu utrke.
Kako već rekoh, nije to popularna situacija pa je teÅ”ko naći na videu. Ukoliko neko ima u arhivi, molim ga da nam da link te situacije :thumbs:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ispravak.
Taj incident u tom videu se zaista desio, negdje oko 50. Kruga (nisam zapamtio iako sam sad pogledao :bonk: ). Međutim Hamilton je vratio poziciju Rosbergu odmah poslije Å”ikane. Krug kasnije su mu otkazale kočnice.
Međutim u situaciji koja se desila u krugu 25. Rosberg je bio prvi, a Hamilton ga je napadao. Rosberg je presjekao Å”ikanu, zadržao poziciju (čak nije ni usporio iako je povećao prednost) bez kazne.
Nevjerojatno da nigdje nema ovog videa ccc.

Ovo se desilo u utrci, a Mexico na samom startu utrke. Valjda sam bar ovo razjasnio :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Evo joŔ jedan moj video, manje uspjeŔan...
Uglavnom na njemu ima to Rosbergovo izlijetanje pod pritiskom gdje je odsjekao Ŕikanu. Nije bilo kazne.

Lewisu su kočnice otiŔle upravo u krugu u kojem je izletio vani, na hairpinu su popustile, na Ŕikani totalno prokuhale.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
_bataziv_0809 je napisao/la: 01.09.2019., 14:45
pigmalion je napisao/la: 01.09.2019., 11:11
_bataziv_0809 je napisao/la: 01.09.2019., 10:55 Ipak bacite stream kad ih bude :koska: hvala unaprijed :pivo:
http://www.vipbox.live/sky-sports-f1~sky-f1-1-live

Sretno. :thumbs:
Ja jučer nisam stigao gledati kvalifikacije uživo, pa znam taj osjećaj - ne gledati, ne čitati vijesti, niti TV-e,..... niÅ”ta..... nada....

Hvala brate, ja neplanirano na more otisao i kontam veceras kad se vratim gledat cu snimku, ali jebo plazu i more kad su misli u Ardenima :koska:
I ja tek sada vidim ovo, jer se nisam logirao od vikenda.....

:koska:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔