VN Belgije (Spa-Francorchamps) 30.8.-1.9. 2019.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
SPA najviŔe volimo, bar velik broj nas, a hrpu vozaca je uzela...
I ja bih otkazao sve za sutra ali nevjerujem da ce se to dogoditi.
I ja bih otkazao sve za sutra ali nevjerujem da ce se to dogoditi.
"What a little star." May 26, 2012.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Vidio sam nekakvu glasinu o otkazivanju F2 i F3 za sutra, F1 teÅ”ko da Äe otkazati. Užas u svakom sluÄaju, ja ovako preko tipkovnice izgubim volju za bilo Äim, kako je tek onima tamo.
-
smr201
- Formula 4
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Otkazana je F2 za sutra.
Formula 1, Formula 2, and Formula 3 are deeply saddened by the passing of Anthoine Hubert following a horrific crash in todayās F2 Feature Race at Spa-Francorchamps, involving three other drivers.
We would like to extend our deepest condolences to Anthoineās family, loved ones, and friends. We would also like to send our heartfelt sympathies to the entire Arden team.
Anthoine has been part of our paddock since 2017. He was a fantastic driver who had a bright future ahead of him. He became GP3 Series Champion last year, and this season, he won twice in Formula 2, taking victories in Monaco, and at his home race in Le Castellet.
He was kind to everyone, always smiling, and his positive attitude was infectious. He will be dearly missed.
Out of respect, tomorrowās F2 race has been cancelled.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
JoÅ” je prije F2 utrke puÅ”ten kratki homage nedavno preminulom Jean-Paulu Driotu, osnivaÄu DAMS-a, momÄadi koja je dovela brojne vozaÄe u F1 (mislim da je spomenuta brojka od 31 vozaÄa koji je nakon DAMS-a doÅ”ao do F1). No, oni su proživjeli velik broj godina i tijekom života ostvarili ogromnu koliÄinu toga, Hubert nije joÅ” ni 23 godine napunio i dogodilo mu se ovo. Ja sam stvarno potresen ovime, uopÄe nemam volje ni za utrke ni za bilo Å”to.f1zd je napisao/la: 31.08.2019., 21:00 Ove godine umrli su Lauda, Whiting i sad Hubert....užasna godina za sport...
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
A kako i imati volje za iÅ”ta. Mladi život ugaÅ”en, a utrka Äe sutra liÄiti na sve osim na ono na Å”to smo navikli. A Å”to je vozaÄima u glavi kad je nama teÅ”ko, samo oni znaju.croatic f1 je napisao/la: 31.08.2019., 21:46JoÅ” je prije F2 utrke puÅ”ten kratki homage nedavno preminulom Jean-Paulu Driotu, osnivaÄu DAMS-a, momÄadi koja je dovela brojne vozaÄe u F1 (mislim da je spomenuta brojka od 31 vozaÄa koji je nakon DAMS-a doÅ”ao do F1). No, oni su proživjeli velik broj godina i tijekom života ostvarili ogromnu koliÄinu toga, Hubert nije joÅ” ni 23 godine napunio i dogodilo mu se ovo. Ja sam stvarno potresen ovime, uopÄe nemam volje ni za utrke ni za bilo Å”to.f1zd je napisao/la: 31.08.2019., 21:00 Ove godine umrli su Lauda, Whiting i sad Hubert....užasna godina za sport...
- Krstas
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Prije nekoliko godina, Moto2 vozac Luis Salom izgubio zivot na 3 treningu. Subota takodje. I na dogovorom sa njegovim roditeljima odrzana su sve 3 trke. Tako je to bilo u motoGP.
I nakon trke svi vozaci nosili njegov broj(39). U sve tri kategorije i na podijum njegovu majcu.
I nakon trke svi vozaci nosili njegov broj(39). U sve tri kategorije i na podijum njegovu majcu.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
NIsam ni Äestitao LeClerc-u ... Äestitke. Zasluženo.
Hamiltonu je malo falilo do drugog mjesta, ali realno nisu mogli bolje od treÄeg. Nadam se boljoj utrci, mada je razlika prevelika.
Žao mi je mladosti, nisam Äak ni htio gledati snimak F2 nesreÄe. Äak ni komentari mi se ne daju Äitati
Hamiltonu je malo falilo do drugog mjesta, ali realno nisu mogli bolje od treÄeg. Nadam se boljoj utrci, mada je razlika prevelika.
Žao mi je mladosti, nisam Äak ni htio gledati snimak F2 nesreÄe. Äak ni komentari mi se ne daju Äitati

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jebiga...Äak i da sutra pobjedimo bit Äe "crna pobjeda" jer Äe svi pamtiti ovaj vikend po tragediji.
Pogotovo, ako Leclerc uzme svoju prvu pobjedu neÄe mu biti svejedno i sigurno Äe ostati u sjeni...pogotovo Å”to je to njegov sunarodnjak, a i vozili su zajedno u juniorskim kategorijama.
Pogotovo, ako Leclerc uzme svoju prvu pobjedu neÄe mu biti svejedno i sigurno Äe ostati u sjeni...pogotovo Å”to je to njegov sunarodnjak, a i vozili su zajedno u juniorskim kategorijama.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Raja, necu imat priliku gledati trku, gdje mogu snimku naci? Pokusavat cu vas izbjeci maksimalno da ne saznam rezultate.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ipak bacite stream kad ih bude
hvala unaprijed 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
http://www.vipbox.live/sky-sports-f1~sky-f1-1-live
Sretno.

Ja juÄer nisam stigao gledati kvalifikacije uživo, pa znam taj osjeÄaj - ne gledati, ne Äitati vijesti, niti TV-e,..... niÅ”ta..... nada....
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Imam neki osjeÄaj da bi moglo zaiskriti u Ferrariju. Vettel nije godinu dana pobjedio, a Leclercu su 2 pobjede izmakle ove sezone u zadnjem dijelu utrke. Obojica su svjesni da su im Spa i Monza jedine Å”anse.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ja sam joÅ” juÄer rekao da je P2 bolje mjesto za start. To se proÅ”le godine pokazalo odmah kroz Eau Rouge i Kemmel straight gdje je Seb imao ogroman efekt zavjetrine i proÅ”ao kraj Lewisa. Sad je na poleu Charles za kojeg sumnjam da ima Lewisovu smirenost i poziciju brani umjereno. Nadam se da Äe Matia dobro porazgovarati s vozaÄima. Utrkujte se, sve okej, ali bez sranja, molim.LH44 je napisao/la: 01.09.2019., 11:27 Imam neki osjeÄaj da bi moglo zaiskriti u Ferrariju. Vettel nije godinu dana pobjedio, a Leclercu su 2 pobjede izmakle ove sezone u zadnjem dijelu utrke. Obojica su svjesni da su im Spa i Monza jedine Å”anse.
-
VettelFerrari
- Karting
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
VeÄ je zaiskrilo, nisu uopÄe razgovarali kada su bili intervjui.LH44 je napisao/la: 01.09.2019., 11:27 Imam neki osjeÄaj da bi moglo zaiskriti u Ferrariju. Vettel nije godinu dana pobjedio, a Leclercu su 2 pobjede izmakle ove sezone u zadnjem dijelu utrke. Obojica su svjesni da su im Spa i Monza jedine Å”anse.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- reso20
- GP3
P2 je dobra pozicija ali prvo treba preživjeti prvi zavoj
Nakon toga je sve moguÄe, i to da Lewis pretekne nekoga jer svi iza prvoga Äe imati dobru zavjetrinu. Seb voli ovu stazu ali voli je i Leclerc. Mislim da je ipak malo viÅ”e nervoze u Sebu Å”to se vidi kroz cijele kvalifikacije. Po meni race pace ima bolji Leclerc ali veÄ znam da Äe Ferrari neÅ”to sjebati pa onda se niÄem niti nadam osim dobro utrci.

- LH44
- Formula 1
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Race pace Äemo tek vidjet da li je Leclerc shvatio svoj problem sa gumama, jer u tom segmentu ga je Seb u MaÄarskoj rasturio. Ono Å”to je možda evidentno je da Seb nije baÅ” najbolje shvatio bolid, ali i to je teÅ”ko tvrditi jer je kroz S2 bio u prljavom zraku Lewisa. Bit Äe interesantno vidjeti da li Seb idalje bolje Äuva gume.
Nažalost kakav je mlakonja Mattia Binotto, ova dvojica bi u tom žaru borbe i želji da omaste brk mogli prosuti sve veÄ na startu. Ja bi im rekao, momci, poslije Eau Rouge je prioritet da zadržimo 1-2, imate se kad utrkivati, unutarnju stranu pokrijte i kraj priÄe.
Nažalost kakav je mlakonja Mattia Binotto, ova dvojica bi u tom žaru borbe i želji da omaste brk mogli prosuti sve veÄ na startu. Ja bi im rekao, momci, poslije Eau Rouge je prioritet da zadržimo 1-2, imate se kad utrkivati, unutarnju stranu pokrijte i kraj priÄe.