VN MEKSIKA (30.10.-01.11.)
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Daj ba Mercedes koga peglas, hoce Rosbergu da obezbjede utrku, ovo je providno ko staklo
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Natjerali su ga u boks!
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Kao što je Bottas prošli put ostavio? Bottas je još više zatvarao. Po meni svakako ni jedno ni drugo nije bilo za kaznu. Sami su sebe kaznili i tada Bottas i sad Raikkonen. I Hulk protiv Masse u Singapuru. Kakve veze ima što si ispred, ako ćeš prisiliti ovoga iza sebe da se zabije u tebe?Felipe je napisao/la:Hmmm, rekao bih greška Kimija, kao što Martin kaže znao je da je Valtteri tu, nije imao mjesta, i samo je skrenuo ka zavoju kao da nema nikoga oko njega. Kimi je ok postupio, treba zalupiti vrata u takvoj situaciji, ali ne ovako, uvijek ostaviš metar-dva prostora čisto da onaj što je na unutrašnjoj strani ima gdje da se zaustavi dok mu ti presjecaš liniju, ali ne ovako, Kimi je domah skrenuo ka rubniku.
A eto vam Perez. Taj defanzivac nema šta raditi pored Hulka kada ovaj nema problema.
Danas su mi linkovi zakazali. Na torrent-tv oba linka nisu radila na početku. Onda morao početak gledati na RTL-u. Ovi odmah pukoše reklamu. Još belaj za Vettela. I odmah mi se više ne gleda.
Eto SC-a. Vettel izletio.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ova utrka Ferrarija me podsjeća na Singapur 2008
Katastrofa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katastrofa
Sent from my iPhone using Tapatalk

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Odeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Sc priželjkivao, ali ne u korist drugih - e moj sebastiane!

Sc priželjkivao, ali ne u korist drugih - e moj sebastiane!

Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.11.2015., 21:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Huh, spasio SC Williams. 

Obrigado Felipe
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Užas, užasa. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Danas su totalna katastrofa.Iceman je napisao/la:Ferrari lijepo napreduje kako se sezona bliži kraju. Prošlih godina to nije bio slučaj.![]()
Očekujem manje lijepih i nasmiješenih trenutaka između Hamija i Vettela sljedeće sezone (a sve na radost ili "radost" Alonsa).
Bottas sheba Kimija, Vettel se vrti ko balerina i konstatno griješi.
Nešto se ne sjećam da je Alonso bio sklon ovakvim greškama?
Inače utrka nije loša.
- dakako
- Formula 4
- Navija za: Mercedes
Ne razumijem pojedince.Da je kojim slucajem bilo kako je Lewis zazelio,rekli bi da merc dirigira utrku i namjesta sve za Hamiltona.
Mislim da je odluka merca itekako uredu ,prednost je tolika,zasto ne zacementirati pozicije promjenom guma.
Mislim da je odluka merca itekako uredu ,prednost je tolika,zasto ne zacementirati pozicije promjenom guma.
Timski igrac
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
A šta se sad žalite, bio je van bodova, nije ga ništa išlo večeras, bolje sad da izleti nego u nekoj drugoj situaciji. Uostalom, ovo mu je tek drugo odustajanje ove sezone, tako da, calm down, ne znate vi šta su muke 

Obrigado Felipe
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
E kad te hoće, hoće!!!!!
Ajde barem se nadam da su se potrošili ovu nesreću koja ih je pogodila ovu utrku.... Tako da su mirni za iduće utrke.
A šta ćeš. Dešava se i najboljima!!!!!!
Sada me je strah Hamiltona. Uvijek u njegovu korist potrefi ovaj SC.... Sada će napadat na Rosberga ko lud. Mogu se kladit!
Ajde barem se nadam da su se potrošili ovu nesreću koja ih je pogodila ovu utrku.... Tako da su mirni za iduće utrke.
A šta ćeš. Dešava se i najboljima!!!!!!

Sada me je strah Hamiltona. Uvijek u njegovu korist potrefi ovaj SC.... Sada će napadat na Rosberga ko lud. Mogu se kladit!

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna