Mislim da se itekako sekiraju. Imalu su jedne 2016 cijelu gužvu a na kraju za 2019 jedva popunili 4 mjesta. Da im je Verstapen odlepršao ili da se nije sredio, imali bi itekako problem s vozačima za ovu i iduću godinu. Ovako on izvlači dobrim vožnjama i ganja skoro sam 2. mjesto u prvenstvu.
Gasly je otpisan i propao (vjerojatno), s Albonom idu sad na sve ili ništa, i ukoliko on ne uspije nešto 2. mjesto u top ekipi popunit će Kviyatom, koji je izbačen iz Redbulla, pa i iz Torro Rossa. Dok istovremeno "isfrustrirani" Ric je otišao u jadan Renault i rađe će njega voziti nego u kaosu oko Verstapena, a Sainz im je pobjegao u McLaren...i pobijeđuje im vozača koji je u top ekipi i s bar pola 2 bržim bolidom u svakom trenu. I za nagodinu ja ne vidim neke velike mogućnosti osim vrtiti ovu četvoricu. Toliku akademiju imaju i sve su prebrzo ispucali i ostala je zapravo prazna, svaki dečko s talentom koji naiđe brzo završi u F1 i tu ga pritisak pojede, te sa 23-24-25 godine imaju vozača koji napušta F1. Sve je to zapravo pokrenuto ranim dolaskom Verstapena u F1, da je došao 1-2 godine iza Sainza, Sainz bi sad bio s njim u RB, a ovako su zajedno došli (ako se ne varam), te su Gasly i Albon (pre)rano povučeni u F1. Iako u Albona polažem nade, od početka pokazuje da je klasu iznad Gaslya, samo će sad ovisiti o početnim rezultatima. 1-2 dobra rezultata u početku mogu mu dati krila i samopouzdanje, a 1-2 katastrofalna mogu napraviti što i Gasly-u.
Čak im je jedina dobra nada da se Vettel poželi vratiti, ali sumnjam da će to poželjeti. On će u Ferrariju odvoziti ovu i iduću, a 2021 ako se upusti, biti će to s Ferrarijem, pa ako ne bude šanse za titulu 2022. je u penziji. Nema on što raditi u RedBullu, s njima je osvojio što je trebalo i to je to.