Silly season 2019./2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Cekamo Vetmu sa vise detalja hahaha
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Testarossa je napisao/la: 17.07.2019., 15:45 Cekamo Vetmu sa vise detalja hahaha
Čekamo vijesti..... hehe..... :rofl: :rofl:

:thumbs: :thumbs:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
slika
Zamislite ovu kombinaciju. :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 17.07.2019., 14:36 Opaaaaa......

Hm,.... da se čovjek zamisli....... :misli:
Hoće li to biti prije ljeta ili poslije ljeta 2019.-e?
Ili tek za 2020.-u? :klopa:
2020, samo što će ga zamijeniti Hulk, a ne Perez. :)

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 11.08.2019., 22:09
pigmalion je napisao/la: 17.07.2019., 14:36 Opaaaaa......

Hm,.... da se čovjek zamisli....... :misli:
Hoće li to biti prije ljeta ili poslije ljeta 2019.-e?
Ili tek za 2020.-u? :klopa:
2020, samo što će ga zamijeniti Hulk, a ne Perez. :)
To bi moglo značiti, da bi Ocon išao u Renault, a Bottas ostaje u Mercedesu? Ne očekujem Russella, u 2020-oj, u Mercedesu.....
Najviše gubi Hulk, jer ekipa Haas nema konstantu. A Grosjean je F1 history - još u 2018-oj. Vožnju u ovoj sezoni je dobio na lijepe oči. :trep: Ne pamtim, osim Pastora Maldonada, toliku nekonzistenciju u utrkama.......

Pastor
Formula 1
Formula 1
Haas da je malo sređeniji mogli bi biti četvrti u poretku. Ali izgleda da imaju problem shvatanja bolida, kao i Ferrari. :)

Pade mi na pamet kako je Magnussen u Renaultu izgledao poprilično izjednačen sa Palmerom. I onda dođe Hulk i uništi ga.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
BOMBA! Albon IN, Gasly OUT https://twitter.com/redbullracing/status/1160857289215156224
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kad prije!!!
očekivah kvyata od singapura...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim da je prerano za Albona. Čovjek ima samo 9 utrka u F1...talent je svakako, ali mislim da rade grešku što ga promoviraju tako rano.
Da ne bi uništili još jednog vozača...za 2 godine eto njega u Ferrari simulatoru i 2022. najava da se vraća u F1, Kvyat u međuvremenu otišao u RBR i osvojio prvenstvo prije Maxa, Leclerca i ostale ekipe :zubo:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
super i ne baš super dugoročno za Albona (možda). Nadam se da mu Marko neće uništiti karijeru. Očekivao sam Kvyata. Kvyat je u RB-u bio dobar ako zažmirimo na torpedo mode.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 12.08.2019., 12:30 Mislim da je prerano za Albona. Čovjek ima samo 9 utrka u F1...talent je svakako, ali mislim da rade grešku što ga promoviraju tako rano.
Da ne bi uništili još jednog vozača...za 2 godine eto njega u Ferrari simulatoru i 2022. najava da se vraća u F1, Kvyat u međuvremenu otišao u RBR i osvojio prvenstvo prije Maxa, Leclerca i ostale ekipe :zubo:
Već sam komentirao na portalu, u vijestima..... bojim se da je prerano za Albona..... volio bih da nisam u pravu..... ne znam..... trebali su utrpati Kvyata. Nisam pametan, vrijeme će pokazati koliko je ova odluka, bila,.... hm,.... normalna?

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma imao je i Max u ovoj rokadi glas koji je presudio koga da dovedu.

Iako mi je žao što su opet Kvyata zeznuli, jedva čekam da vidim kako će se Albon snaći protiv Maxa, ovaj je počeo uništavati karijere :D

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Sve u svemu,.... sretno Alexander Albon. :vozi: :vozi: :vozi: :vozi:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne boji se max nikoga, ap ni hamiltona ni alonsa ni vettela ni lecelrca.. siguran sam da se njega nije nista pitalo a i da je reko bi bas me briga dajte hamiltona ako ocete. Danil nemoze maxu nista.

Cudno malo da je albon uletio ali neka. Ocekujem od prve dobre rezultate i puno vise bodova da osovoji u istom broju utrka kao i gasley... I takodjer rbr na p2 na kraju sezone...

Svakako, bimbica od vijesti

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
zelot je napisao/la: 12.08.2019., 13:24 Ne boji se max nikoga, ap ni hamiltona ni alonsa ni vettela ni lecelrca.. siguran sam da se njega nije nista pitalo a i da je reko bi bas me briga dajte hamiltona ako ocete. Danil nemoze maxu nista.
Ma iako Max nije imao glasa u tome, onda je ekipa prije išla da ne remeti Maxa Kvyatom, koji je iskusniji i brži od Albona trenutno. Ovako ovaj nek je u 5-15 sekundi za Maxom i Red Bullu je super, imaju bodove, recimo imali bi dupli podijum prošlu trku da je Gasly bio bar pola sekunde po krugu sporiji od Maxa + Albon nije ni pucao na to sjedište, znači biće im mir u ekipi i mali će biti poslušan, sigurno poslušniji od Kvyata, koji od kako je ušao u F1 puca na vrh.

Samo da se Albon ne pogubi totalno pored Maxa i da ne obraća pažnju ni na njega ni na medije, kao što rekoh, Max je nemilosrdan, manje više je već uništio jednu karijeru, dok je dvije solidno naštetio. Za četvrtu ćemo vidjeti poslije 2021. šta je sa Riccijem.
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 12.08.2019., 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Max se ne boji nikoga iz drughi ekipa , a u njegovoj ekipi mislim da mu je jako bitno tko ce biti. Jer on ne zeli nikakvu borbu sa momcadskim kolegom , nego zeli da ih lagano "gazi" i moje misljenje je da je sigurno i on malo lobirao oko toga.

A Red Bull se posteno sam sebi pokakio usta. Konstantno izjave u jednom smjeru do pred 2-3 tjedna i onda naglo okrenuli volan u drugu stranu.
slikaslika slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
AlkY je napisao/la: 12.08.2019., 13:36 Max se ne boji nikoga iz drughi ekipa , a u njegovoj ekipi mislim da mu je jako bitno tko ce biti. Jer on ne zeli nikakvu borbu sa momcadskim kolegom , nego zeli da ih lagano "gazi" i moje misljenje je da je sigurno i on malo lobirao oko toga.

A Red Bull se posteno sam sebi pokakio usta. Konstantno izjave u jednom smjeru do pred 2-3 tjedna i onda naglo okrenuli volan u drugu stranu.
Slažem se sa prvim dijelom, a što se tiče drugog dijela zar to ikoga više čudi od RB? :)

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ne znam kako su se pokakili. Zadržali su Gaslya u F1. I to mu je više nego dovoljno. Pa čak ne vidim zašto bi i kvyat bio ogorčen. I on ima mjesto u F1, a sudeći po nedostatku talenata u Red Bullovoj školi, mogao bi to mjesto zadržati još dosta godina... Prošli put je sebe koštao mjesta, jer je jednostavno vozio loše nakon što su ga vratili u Toro Rosso. Sad se sabrao, i vozi odlično, tako da za njega nema zime. A ako Albon zakaže u Red Bullu, eto Kvyata nazad već sljedeće godine.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Navodno je Hulkenbergu i Alfa opcija, zbog čega se ne žuri pottpisat s Haasom: https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1168852872521551872 Obzirom na predstave Giovinazzija, ne bih Hulka ni isključio u Alfi iduće sezone.
Da budem iskren, Giovinazzi mi nije vozač za Formulu 1, što se već moglo naslutiti kad je mijenjao ozlijeđenog Wehrleina.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡