Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
avetma je napisao/la: 12.08.2019., 12:38
Zvj3r novi donator, 5€ Još toliko i odlaze i tebi reklame, 10 mi je donja granica prihvatljiva da izgasim reklame hvala!
@Vetma
Bez obzira na Lordovo protjerivanje u B ekipu Bikova, ja i dalje molim za njegov bedž (kad budeš u prilici).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 12.08.2019., 15:04
@Vetma
Bez obzira na Lordovo protjerivanje u B ekipu Bikova, ja i dalje molim za njegov bedž (kad budeš u prilici).
Napravi bedž ali onemogući Franticu da ga moze stavit.. Ono, bug...
@Vetma
@Vetma
Napravi bedž ali onemogući Franticu da ga moze stavit.. Ono, bug...
Sram te bilo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ono next next
Ma vidi rijetko mi zatreba. Danas mi je zatrebalo i ko zna kad prije. Ako je komplikacija, vjerojatno se ne isplati. Ukoliko je nešto jednostavno, ne bi bilo loše da imamo
Ne znam ni sam, trebalo bi razmislit malo... Ako si na desktopu ja u tom slučaju radim ctrl+f i onda krenem tipkati svoj username. Dovede me do mojih komentara...
Ma i ja tako radim, ali kad sam na desktopu.
Mobitel me izludi hahaha.
Ništa samo ideja da imaš o nečemu da razmišljaš dok čekaš auto školu da se uključi u promet