VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kako god ti misliš i želiš.

Svoje sam rekao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
f1zd je napisao/la: 28.07.2019., 21:56 Sreću ne mjeriš, nego uspoređuješ. Tebi je užas kad imaš lešo meso i kumpire za ručak, a neko bi dao ruku za to..

S obzirom na ono što se desilo Leclercu i Bottasu-da, to je sreća. Ili je i u sudaranju Lujo GOAT.
Odosmo u filozofiju. S obzirom na ono sto se desilo Kimiju i Verstapenu to je nesreca i sta cemo sad?

Ne moze se usporedjivanjem doci do rezultata to je put u vjecnu regresiju, tj.stalno ce se nesto iznova temeljiti na necemu drugom.

Subjektivno, ljudi obicno srecu mjere prema ostvarenju ocekivanja a ne po onome kako zaista jeste.

Ali sto bi rekao Zak Vilnev kad su ga pitali je li se kaje sto nije presao u Meklaren 1999, parafraziram: you only know what you have, not what you would might have gotten...
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Frederic Vasseur kaže da će se Alfa Romeo žaliti na primljene kazne...

Možda uzmu Karuna Chandhoka kao dokaz i analizu :rofl:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je danas najveći baksuz Hulkenberg, kako mu odnese bolid u zid to nisu istine, još i sam blokirao sva 4, ravno samo produži u reklame. A ovamo Kimi izleti van, preko pijeska i nazad na stazu, onda Sainz pirueta i zaustavi se metar od zida jbte Max jednom izgubi na ukosnici, jednom se okrene 360° i hajmo dalje, i nikom ništa od njih, a Leclerc jednom ga izvuče drugi puta u zid, Lewis ga očeše jednom, drugi puta za 2-3 metra ga fula, Valtteri na istom mjestu ga izgubi i bolid ko da je sam odlučio u zid otići. Perez malo jače na gas i ode zadnji kraj i u zid.

Teško je uopšte diskutovati o sreći bilo kakvoj. Manje više svi su pravili greške danas, nečije smo vidjeli nečije su možda promakle, samo je bilo pitanje na kom mjestu ga izgubiš i kako se bolid okrene dok je van kontrole, te koliko je stajaće vode na mjestu na kom si izletio koja te još dodatno odnese.

Da se razumijemo, ova trka i greške pri ovakvim okolnostima su neuporedive sa Vettelovom greškom prije 12 mjeseci, apsurdno je porediti promjenjive uvjete svakih 10-15 krugova i ono malo rose pri kraju utrke.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Znači zaključak. Hamilton kad izleti zbog svoje greške dva puta, ne razbije se gdje su se svi ostali razbili, uleti u box dok ga ekipa ne čeka pa ih zatekne, završi van bodova pa kazne Alfe i on završi u bodovima - onda je to loša sreća. Daj Bože danas takve sreće Charlesu, Bottasu, Perezu i ostatku društva.
"What a little star." May 26, 2012.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Po drugi put uzastopno morao sam propustiti utrku zbog ručka kod rođaka. Meh iskustvo. Skinuo sam reprizu 720p 50fps preko braća Rusa i to raw engine zvukovi bez komentatora!

Isusekristebožiji, propustio sam najbolju utrku još od možda Kanade 2011. ili Brazila 2016.

Ja sam hebeni nesrećković, kad god sam dostupan, i kad mogu pogledati utrku, ona bude manje/više procesija...

Čestitke pre svega F1, koja je posle x broja utrka pružila spektakl. Čestitke Maksu, pa Vettelu, pa Kvjatu na prvom podiju još od tamo 2016. pa čestitke Kubici koji je osvojio prve bodove posle onog kobnog udesa a zapravo on je poslednji bod pre Njemaček 2019. osvojio hmm bogte ja nisam ni bio punoljetan jbt!

Prejaka utrka!

Sljedeća uvodna tema odaće počast Avengers: Endgame odnosno probijanju na no.1 skinuvši pritom Avatara!
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la:Znači zaključak. Hamilton kad izleti zbog svoje greške dva puta, ne razbije se gdje su se svi ostali razbili, uleti u box dok ga ekipa ne čeka pa ih zatekne, završi van bodova pa kazne Alfe i on završi u bodovima - onda je to loša sreća. Daj Bože danas takve sreće Charlesu, Bottasu, Perezu i ostatku društva.
U predzadnjoj krivini su se 2 razbila, a izletila su još 3 što ja pamtim, 2 bez ikakvih posljedica osim naravno vrijeme koje su izgubili. U prvoj krivini je barem 5 vozača izlijetalo van staze, samo Bottas van. Ovo je manje više Kanada 2011, kome god da se sranje desilo, greška je 50/50 zbog najzajebanijih uvjeta na stazi još od Brazila 2016. Bilo kakva usporedba grešaka, sudara i zabijanja u zid na ovoj utrci sa tamo nekim suhim trkama (npr. Njemačka 2018) je manjak IQ.

Ovime ne branim Lewisa, katastrofalan je bio poslije udaranja u zid, no uvjeti su bili toliko nepredvidivi da bi se u ovome i Jenson Button izgubio, koji je po ovakvome bio majstor još od prve sezone u F1.

slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

Vettelov otac provozao malo Sebu.

LH44
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la:slika

Vettelov otac provozao malo Sebu.
Baš me interesuje jel to taj prvi skuter o kojem je Seb pričao u Abu Dhabiju da će ga sklopit preko zime :D

slikaslika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Sarma je napisao/la:Frederic Vasseur kaže da će se Alfa Romeo žaliti na primljene kazne...

Možda uzmu Karuna Chandhoka kao dokaz i analizu :rofl:
Nisu amateri kao gospoda iz Ferrarija...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
avetma je napisao/la: 28.07.2019., 19:58
Ferrari je napisao/la: 28.07.2019., 18:57 Nikako se ne slažem sa onom odlukom u vezi nesigurnog puštanja Leclerca u boksu...užasna odluka.
Odluka je po meni izvrsna, ali je presedan. Problem je što se to prije drukčije kažnjavalo. Nadam se da ce odsad uvijek ovako.
Odluka je na noz.. Ekipama ce vjerojatno dat krila, cesce cemo ovo vidjat jer bi mogli prolazit sa novcanim kaznama a ako nesto bude frekventnije moglo bi bit i sudara po boxevima, kakav ce tek onda krkljanac nastat..
Onda mogu promjenit i ime kazne jer dat novcanu kaznu za prekrsaj koji u imenu nosi 'unsafe' je :thumbsd:
Fino Alla Fine

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Evidentan je bio napredak Ferarija kod trakcije.....ne toliko da se nadaju pobedu u Magjarskoj, ali je znatno bolje od ranije

Verovatno ima istine da bolje razumeju bolid

LH44
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 28.07.2019., 16:56 Da se i Vettel skrši i da Sainz i Danill budu na podijumu, nek i Max skrši za pobjedu da imamo trkuslikaslikaslikaslika

Bas sam poceo brojati eure , vjerovao sam u podijum McLarena ali nije islo. Steta
Kontao sam da i ovu dvojicu iz top 6 što su ostali zeznu nekako, Box, izlijetanje, kako god, Danill se torpedira u Strolla i Sainz u McLarenu uzme pobjedu :D

slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
jedina misterija iz utrke mi je bila kako je max zavšrio ispred bottasa. na motorsportmagazineu je do lijep objašnjeno:
Meantime Bottas and Verstappen were instructed to pit.
Before that happened though, Hamilton lost the car out of that penultimate corner, skated across the drag strip but managed to hit the wall with just a glancing blow, The front wing was damaged, but he was still going – and even able to aim his car to the pit entry road – just after Verstappen had flashed through there for his corrective change back onto inters. Hülkenberg had pitted at this point too, for fresh inters, having shrewdly avoided the temptation of slicks. Bottas meanwhile had been told to stay out by Mercedes as they saw Hamilton’s accident unfold.
Because the garage had originally been expecting Bottas, it had the wrong tyres ready when Hamilton limped in – and no nose.

fala hamsta!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
:bonk: :bonk:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Citavu sezonu vozis najgore auto u kojem te timski kolega ubija grubo i bez predigre, a onda prve bodove za tim osvojis radi tudje diskvalifikacije, a timski kolega ne. E to je sreca :bonk:
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 29.07.2019., 02:20 Evidentan je bio napredak Ferarija kod trakcije.....ne toliko da se nadaju pobedu u Magjarskoj, ali je znatno bolje od ranije

Verovatno ima istine da bolje razumeju bolid
Baš volim kada sum u pravu....nešto su petljali oko prednjeg ovjesa , visine vjesanja , i novo gorivo Šel-a......:prcnjau:

https://it.motorsport.com/f1/news/ferra ... m/4502640/

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Never give up :D
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
_bataziv_0809 je napisao/la: 29.07.2019., 13:51 Citavu sezonu vozis najgore auto u kojem te timski kolega ubija grubo i bez predigre, a onda prve bodove za tim osvojis radi tudje diskvalifikacije, a timski kolega ne. E to je sreca :bonk:
Ali je bio bolji od timskog kolege kad je trebalo. :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡