Da i ja napišem koju sad kad su se dojmovi mrvicu slegli...Mislim da ovo najbolje opisuje moje osjećaje nakon VN Njemačke

https://twitter.com/a_her_o/status/1155517869830152192
Čim sam vidio da nas čeka kišna utrka, poveselio sam se, ali nikako nisam očekivao ovako nešto. Ovu utrku bez imalo zadrške mogu staviti u top 5 utrka koje sam ja gledao, a ni među najboljim utrkama u povijesti mislim da ova utrka ne stoji loše. IndyCar počinje u 10, taman se stigne pogledati skraćena snimka na Sportskoj u 9, a ako mi proradi MAXtv, bit ću napasti da gledam i cijelu snimku na Areni paralelno s Indyjem

Epska utrka s toliko događaja, zato volim F1, zato volim kišne utrke, zato ću ovu utrku s guštom gledati više puta.
Najbolje da redom čestitam svima iz top 10 jer je danas svatko tko je stigao do cilja odradio herojski posao. Max je danas opet pokazao kakva je zvijer postao. Napravio je grešku na slick gumama i izvrtio se bez većih posljedica, ali je ostatak odradio majstorski. Još jedna nevjerojatna vožnja zbog koje počinjem maštati o njegovom uključenju u borbu za naslov, premda će za to trebati još malo kišnih utrka i Lewisovih masterclass vožnji poput današnje. Ali, bez zajebancije mogu vidjeti Maxa ispred Bottasa do kraja u prvenstvu.
Vettelu bi ova utrka trebala sjesti ko budali šamar. Trebalo mu je ovako nešto, nije pobjeda, ali P2 nakon starta s P20 je nešto zbog čega bi mu samopouzdanje trebalo skočiti do neba. Možda Njemačka ponovno bude prekretnica za njegovu formu, ali ovaj put na pozitivan način.
Nevjerojatno mi je drago što Kvjat koristi svoju drugu priliku na najbolji mogući način. Nadao sam se da će biti takav kad je objavljeno da se vraća u TR, mislim da sam tad u jednom komentaru napisao da bi ga godina izvan bolida mogla resetirati i vratiti na pravi put jer je još uvijek mlad i ima talenta - čini se da se to dogodilo. Dosad je vozio mirnu i jako dobru sezonu, a danas je odradio fenomenalan posao i uzeo Toro Rossov drugi podij u povijesti

Velike pohvale cijeloj momčadi, danas su omogućili svojim vozačima sjajne rezultate pametnim strategijama u ovim ludim uvjetima, neprocjenjive su mi te scene slavlja male momčadi kad postignu ovakav rezultat - ovime su skočili na P5 u prvenstvu ispred Renaulta!
Stroll i RP su odradili mega-posao onim briljatnim strateškim potezom, u pravom trenutku su stavili slickove. Ja onako gledam poredak nakon restarta, Vettel, Alfe i još netko su ostali naprijed i skužim - jebote, pa Stroll vodi

Žao mi je što nije stigao do podija.
Sainz bi možda bio na podiju da nije bilo onog izlijetanja, imao je sreće da nije završio u zidu i tamo je izgubio puno vremena. I njega bi bilo sjajno vidjeti na podiju, ali i ovako sjajan rezultat. Albon također sjajan, cijelo vrijeme pri vrhu, ima Red Bull kime zamijeniti Lorda koji se danas mučio s oba Toro Rossa i vratio u svoju pravu formu.
Alfe su trenutno pod istragom, ali i oni su odradili sasvim pristojan posao, super je bilo vidjeti Kimija na P3 na startu

Što reći za Haasove genijalce, na kraju jesu obojica u bodovima, ali skoro su se opet izbacili iz utrke. Ne znam jesam li dobro čuo da je Steiner rekao na radio "you never learn" ili tako nešto. Žao mi je Williamsa, obojica su odradili bez greške utrku, ali je bolid jednostavno toliko loš da ni tako ne mogu ušićariti koju poziciju.
Od odustalih mi je jedino Riccija žao, svi ostali su si sami krivi. Hamilton nije odustao (možda i ulovi bodove), ali je odradio katastrofalnu utrku. Činilo mi se na početku da će i ovu izdominirati, taman sam prije utrke vidio popis zadnjih desetak kišnih utrka - sve ih je pobijedio Lewis - gledao sam je li moguće da Merc ni u ovakvim uvjetima ne može biti pobijeđen, ali na kraju se sve raspalo. Bilo je prečudno gledati Mercedesovu momčad onako izgubljenu nakon Lewisovog izlijetanja.
Za tjedan dana Mađarska, nadam se da se klima u Europi dotad neće mijenjati