Frantic je napisao/la: 14.07.2019., 22:27
Ferrari je napisao/la: 14.07.2019., 21:15
Baš sada opet gledam prvi dio utrke...kako je Leclerc bio SAVRŠENO agresivan danas...prekrasno.
Pogotovo u 19. krugu sa onim kasnim potezom branjenja na Hangar ravnici, Max ulazi unutra, ali ga je prestrašio i onda mu vratio s vanjske strane u Stowe...nevjerojatno.
Za 5...ma za 10...da je ovako agresivan bio u Austriji dobio bi utrku, ali eto kako je sam rekao sada zna nove limite
Jbga, sad će neko prokomentarisati da imamo zajedničku onaniju na Charlesovu vožnju, ali moram se složiti s tobom.
Za razliku od Maxa koji je onako "bully" agresivan (malo se smirio, od polovine prošle sezone), ali koji i dalje izgleda "da ne može" bez kontakta u duelima (pri tome ne mislim na današnji kontakt sa Vettelom, to je Vettelova greška, već upravo na kontakt sa Leclercom),
Charles je odlično "dozirano" agresivan i vrlo brzo je "savladao gradivo" od prošle trke. Čak bi se usudio reći da je, ako je previše za konstatovat da je održao lekciju Maxu, onda mu barem pokazao neke bitne detalje iz lekcije.
A kao što neko već napomenu, Seb je isto "podsjetio" Maxa, na neke stvari iz prethodnih godina.
Charles je vrlo jednostavno i razumljivo bio...puno bolji jučer od Maxa.
Nema spora.
Ferrari nije bio brz kao Red Bull koji je čak bio i brži tj. jednako brz kao i Ferrari na ravnicama, a u zavojima i posebno na kočenjima su bili miljama bolji od nas.
Samo je čudo kako smo se uopće borili sa njima na onoj poziciji (oba vozača, je Seb je sjebao, ali je isto odlično vozio do tada)...nevjerojatno je koliko su brzine imali kroz one S zavoje...pratiš borbu Vettela i Maxa i ovaj jednostavno grabi stazu u odnosu na Ferrari i uzima sigurno pola sekunde kroz drugi sektor i to sve dok je u turbulentnom zraku.
Max je jučer bio...ne izbrušen...sitne greške, pa ide široko nekoliko puta u Stowe, blokira gumu nekoliko puta u čupavim situacijama, pa je odmah izgubio poziciju na izlasku iz boksa, a nakon SC-a opet je sebe doveo u nezgodnu situaciju tako što je išao široko na izlasku iz Lufielda i Leclerc je odmah bio na njegovim leđima i napao ga kroz treći sektor.
Iskreno RBR je imao pola sekunde prednosti nad nama jučer...Mercedes barem sekundu.
Mi nismo milimetra napredovali te je jučer utrka pokazala apsolutno sve slabosti koje imamo...vozači se ne osjećaju baš ugodno u bolidu, a bio sam u šoku kada sam vidio kako je Max nekoliko puta približio (i Gasly na Vettelu) kroz onaj prvi i drugi zavoj, a to nisu spori zavoji već brzi...nismo mi nigdje dobri osim, ako nam se sve poklopi tj. barem 5 ravnica, a i tada se mučimo u utrci.
Binotto laže kada kaže da smo napredovali, jer nismo.