VN Velike Britanije (Silverstone) 12.-14. Srpnja 2019.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Vetel jbg zaletio se ko sivonja ali mislim da je sam sebi rekao ili sa štitom ili na štitu jer je trebalo Maxu pokazati zube. U borbi sa Leclercom lepo se vidlo kako je skrenuo u njega. Max imam izgleda mišljenje da može raditi što hoće ali dočekao vruću glavu jer Vetel iako je njemac nije hladna glava. Šteta ali mislim da je ovo dobro za budućnost utrkivanja.
#DankeSeb
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Svaka čast Bottasu na početku utrke, uistinu odlicna voznja ali SC je sjebo sve Lewisu u korist plus jedan pit stop više i tu se ne može više ništa. Sreća i strategija na Lewisovoj strani garaže. Ne kuzim jedino sta su s ovim boksem izvodili jer je po zadnjem krugu ocito da je Lewis imao puno rezerve u gumama.
Seb se prekocio, vjerojatno mu se Max pomakao na kocenju ali pokusaj je bio ocajnicki ionako. Ako nista, Leclerc je na podiju i Max nije unovcio preticanje van staze mada mi je totalno krivo radi incidenta. Gasly skroz dobar kao i Leclerc.
Sve u svemu jos jedna jako dobra utrka. Zao mi je jedino sto je SC dosao kao narucen Lewisu, ali eto, kome ce sreca nego njemu.
Seb se prekocio, vjerojatno mu se Max pomakao na kocenju ali pokusaj je bio ocajnicki ionako. Ako nista, Leclerc je na podiju i Max nije unovcio preticanje van staze mada mi je totalno krivo radi incidenta. Gasly skroz dobar kao i Leclerc.
Sve u svemu jos jedna jako dobra utrka. Zao mi je jedino sto je SC dosao kao narucen Lewisu, ali eto, kome ce sreca nego njemu.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 14.07.2019., 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
Ako ti možeš željeti Ferrariju sve najgore i uvijek poraz (naravno na stazi), onda se mogu i ja (i to sasvim opravdano) šprdati na račun priče "Pobjeda ispred najbolje publike na svijetu, bla, bla, ....", jel tako?
Pošteno brate.
Ja sam sezonu ionako otpisao za Ferrari, još prije 4-5 trka....

BTW, vrlo dobra i sadržajna trka.
Prilično sam zadovoljan, u odnosu na neke trke ove sezone.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 14.07.2019., 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Po meni fantasticna utrka. Puna akcije od starta do finisa. McLaren opet sjeo na 6to mjesto , jedino ostaje nezadovoljstvo zbog lagane "ludosti" u strategiji Norrisa. Da su mu dali hard gumu imao bi McLaren opet lagano oba bolida u top 10 , velika steta.
Ali sta se tice voznje Landa i Carlosa , vise nego dobra. Oboje odlican start imali , kasnije nisu nikakve velike greske radili.
Ali sta se tice voznje Landa i Carlosa , vise nego dobra. Oboje odlican start imali , kasnije nisu nikakve velike greske radili.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Sjajna utrka! Šteta za Bottasa, sjajno se branio u početku iako je izgledalo da je Lewis očito brži. Lik stvarno nema sreće nimalo, mislim da će ga to uništiti psihički.
Veliki palac gore za Leclerca. Ovo je srednji prst sucima i cijeloj F1. Max je bio očito brži, ali se sad vidi - kad ovaj ispred odluči igrati prljavo, nema teorije da se prođe, pa čak ni na ovakvoj stazi. Vidjelo se da Red Bull ima brzine, ali je LEC sjajno gurao preko granice. Izgleda da ga je Austrija jako jako opekla i sad je odlučio igrati drukčije. I neka je.
Vettel pogriješio, ali nema iznenađenja velikih oko toga, ovaj vikend nije bio dovoljno brz, a on se još mora naučiti u kojoj mjeri ići na nož kad su u pitanju mlađi beskompromisni vozači. Max i Lec to usavršavaju, a stara škola poput Vettela kao da računa da su im vozači dužni nekakav prostor ili nešto, nisu, i što prije to nauči - bolje za njega.
Gasly napokon dobar!
Veliki palac gore za Leclerca. Ovo je srednji prst sucima i cijeloj F1. Max je bio očito brži, ali se sad vidi - kad ovaj ispred odluči igrati prljavo, nema teorije da se prođe, pa čak ni na ovakvoj stazi. Vidjelo se da Red Bull ima brzine, ali je LEC sjajno gurao preko granice. Izgleda da ga je Austrija jako jako opekla i sad je odlučio igrati drukčije. I neka je.
Vettel pogriješio, ali nema iznenađenja velikih oko toga, ovaj vikend nije bio dovoljno brz, a on se još mora naučiti u kojoj mjeri ići na nož kad su u pitanju mlađi beskompromisni vozači. Max i Lec to usavršavaju, a stara škola poput Vettela kao da računa da su im vozači dužni nekakav prostor ili nešto, nisu, i što prije to nauči - bolje za njega.
Gasly napokon dobar!
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
HAHAHA, akda su Lecler i Hamilton na TVu vidjeli kako je Vettel pokosio Verstapena ...
"UUUUUU"
"UUUUUU"

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ovo za Seba se slazem. Nove generacije su puno beskompromisnije u utrkivanju.avetma je napisao/la: 14.07.2019., 16:45 Sjajna utrka! Šteta za Bottasa, sjajno se branio u početku iako je izgledalo da je Lewis očito brži. Lik stvarno nema sreće nimalo, mislim da će ga to uništiti psihički.
Gasly napokon dobar!
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
E da, što se tiče Mercedesa, oni voze drugu klasu, ne treba ih uopće gledati. Jedino kad se netko može boriti s njima su kvalifikacije kad BOT ili HAM pogriješe, ili utrke u kojima smanje snagu motora.
To se može vidjeti kad se bore međusobno BOT i HAM, u prvih par krugova ove utrke su se utrkivali i očito nisu štedjeli (puno) - tako da su nakon starta odmaglili da ih je Lec jedva vidio na pravcu. Nema tu govora o nekoj neizvjesnosti, Merc ima u džepu dvije sekunde po krugu na ovako dugoj stazi. Utrkivanje na vrhu možemo očekivati samo nakon neke ekstra loše utrke i bure koja se podigne (kao nakon Francuske).
To se može vidjeti kad se bore međusobno BOT i HAM, u prvih par krugova ove utrke su se utrkivali i očito nisu štedjeli (puno) - tako da su nakon starta odmaglili da ih je Lec jedva vidio na pravcu. Nema tu govora o nekoj neizvjesnosti, Merc ima u džepu dvije sekunde po krugu na ovako dugoj stazi. Utrkivanje na vrhu možemo očekivati samo nakon neke ekstra loše utrke i bure koja se podigne (kao nakon Francuske).
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
To jeste tacno, ja sam to otvoreno priznao sam od sebe pa i ne vidim bas razlog da to potezes kao argument kontra mene...Frantic je napisao/la: 14.07.2019., 16:43Ako ti možeš željeti Ferrariju sve najgore i uvijek poraz (naravno na stazi), onda se mogu i ja (i to sasvim opravdano) šprdati na račun priče "Pobjeda ispred najbolje publike na svijetu, bla, bla, ....", jel tako?
Pošteno brate.
Ja sam sezonu ionako otpisao za Ferrari, još prije 4-5 trka....![]()
Za razliku od vas ne silujem cinjenice i tu se razlikujemo moj prijatelju.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Nekako sam dojma da nakon ove godine slijedi rastanak između Vettela i Ferraria
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Vettel gospodin
Svaka cast, ako ne ide na stazi, van staze ima ponasanje koje dolikuje 4X WC.

Svaka cast, ako ne ide na stazi, van staze ima ponasanje koje dolikuje 4X WC.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Sjajana trka, baš onakva kakva treba da bude F1. Sto se tiče sezone ona je odavno izgubljena ali je jako pozitivno to što Lec izgleda jako brzo uči i da je lekciju iz Austrije brzo savladao. Vraski je brz i ako bude ovako agresivan čeka dobra budućnost ako Ferrari isporuci bolid. Vettel iako brzi od Lec još uvek brzi je ipak u silaznoj formi i mislim da definitivno osim par bljeskova je završio sa šampionskim ambicijama.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
Haha, koje smeće od sponzora.[ link do slike ]

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Lik je moron, ne treba to uopće spominjati. Takvima je glavni cilj u životu imati xy followera.
- Frantic
- Formula 1
Šta ja to "silujem"?_bataziv_0809 je napisao/la: 14.07.2019., 16:51To jeste tacno, ja sam to otvoreno priznao sam od sebe pa i ne vidim bas razlog da to potezes kao argument kontra mene...Frantic je napisao/la: 14.07.2019., 16:43Ako ti možeš željeti Ferrariju sve najgore i uvijek poraz (naravno na stazi), onda se mogu i ja (i to sasvim opravdano) šprdati na račun priče "Pobjeda ispred najbolje publike na svijetu, bla, bla, ....", jel tako?
Pošteno brate.
Ja sam sezonu ionako otpisao za Ferrari, još prije 4-5 trka....![]()
Za razliku od vas ne silujem cinjenice i tu se razlikujemo moj prijatelju.
I živ bio, "ne persiraj me" (tj. ne spominji me u množini

Pa eto, i ja se otvoreno šprdam sa ovim "Najbolja publika na svijetu...."
Nisam ništa drugo spomenuo.

Vrlo dobra trka, jedna od boljih zadnjih par godina, Benz klasa za sebe, Lewis je ipak neupitno bolji od Bottasa, i zasluženo razvaljuju, za Ferrari sam otpisao sezonu prije 4-5 trka, totalni diletanti, bolid tu negdje na nivou Red Bulla (trenutno), strategija katastrofa zadnjih par godina, Leclerc i Max budući prvaci, sa odličnim borbama, Vettel totalno down (vjerovatno on to ispoljava na skroz drugačiji način od npr. Alonsa, koji je sipao drvlje i kamenje na ekipu, dok Vettel uvijek staje uz ekipu). Meni je lično drago (najiskrenije) što je nabio Maxa. Da je Bog'do to uradio Kimi prije 3 godine u Spa.
Eto, ima li šta ovdje nerealno, nenormalno i neiskreno?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hvala pameti, što nisam stavio više.......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run