Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ako imate vremena, obavezno odgledajte "Kingsman: The Secret Service", odličan film.
Moja topla preporuka. :D
Obrigado Felipe

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Jos se na pocetku spominjala stand up komedija... I Anete je predstavio Louis CK-a. I iako sam do tada bio fan navedenih komicara na pocetnim stranama, ovaj me potpuno osvojio ovih mjeseci intezivnog slusanja i gledanja. I postao NO.1

https://www.youtube.com/watch?v=5yCCr1KV_Hk

Link iznad je za moj omiljen nastup od navedenog.

Hvala, Ante!
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la:Jos se na pocetku spominjala stand up komedija... I Anete je predstavio Louis CK-a. I iako sam do tada bio fan navedenih komicara na pocetnim stranama, ovaj me potpuno osvojio ovih mjeseci intezivnog slusanja i gledanja. I postao NO.1

https://www.youtube.com/watch?v=5yCCr1KV_Hk

Link iznad je za moj omiljen nastup od navedenog.

Hvala, Ante!
Nema na čemu, drago mi je da širim evanđelje. :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Mr Robot odlicna serija

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

http://www.imdb.com/title/tt1355683/

Moram malo mudrovati. Film je ok. Moze se pogledati.
Ali ocekivao sam mnogo vise, mnogo. Glavni glumc. WTF. Deep izgleda kao neka nakaza iz B produkcije ili tako nesto. Uzasno odigrana uloga. Od pocetka mi je samo jedan glumac bio savrsen za to mjesto a to je Ray Liotta.
Ali dobro, moraju prodati ovaj film na ledjima glavnog glumca.

Preporucujem gledanje, cisto da se jos vise postuju filmovi Martina.
No!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Danas je 21.10.2015.
To je datum "u koji su" Marti McFly i Doc Emmett Brown stigli u svom vremeplovu (u vidu DeLoreana DMC-12),
[ link do slike ]
u drugom nastavku jedne od najboljih trilogija ikad (definitivno nešto najbolje što sam gledao kao klinac) "Back to the Future". :kokice: :klanjam:
Šta su scenaristi pogodili šta ćemo imati 2015. godine (drugi dio je sniman 1988-1989, tako nešto), a šta su fulali, donosi nam čitav niz portala.
Uglavnom svi pišu više-manje isto, a ja sam izdvojio ovo sa indexa.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stig ... 50568.aspx
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Gledao sam u životu sve i svašta ali ova trilogija je svakako vrh. To su oni filmovi koje svaki put pogledaš sa guštom. I nadam se da će ostat u ovakvom sjećanju, bez raznoraznih remake-ova ili gluposti koje danas rade. Ovo je klasika koja traje vječno
Danas je svakako "Back to the Future" dan :thumbs:

[ link do slike ]

Inače još jednu stavku nisu pogodili, a to je vremenski stroj/auto :mrgreen:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Odlčni filmovi, prepuni fazona i humora. Filmovi moje mladosti.
Ralje 19 su "prejake". Ili Clint Eastwood. Pa "Nike" mokasine - sigurno neka indijanska proizvodnja. :rofl:
Pa kad rođak Chuck Berrya pusti Chucku da na telefon posluša "novi" zvuk, ondnosno "Johny B. Goode", itd, itd,....., da ne nabrajam.
Pročitao sam jednu debatu o trilogiji da su u jednom momentu u 1955. godini bila čak 4 DeLoreana:
1. DeLorean iz prvog dijela,
2. DeLorean iz drugog dijela (kojim se stari Biff vrati u 1955., da bi dao mladom Biffu almanah sa sportskim rezulatatima),
3. DeLorean iz drugog dijela (kojim se Marty vratio u 1955., kako bi popravio vremenski tok),
4. DeLorean iz trećeg dijela (kada je munja udarila na kraju drugog dijela u auto i poslala Doca u 1885., on ga je "tada" zakopao u rudnik i tamo je ostao do 1955., kada su ga Marty i Doc našli na početku trećeg dijela i kojim je Marty otišao po Doca u 1885.).
Ma scenario je fenomealan. :klanjam: :klanjam:
I nakon 25 godina, uvijek mogu pogledati sva 3 dijela u cugu, naravno ako imam vremena. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Neznam za vas ali za mene je Jason Statham najbolji glumac i sve sam njegove filmove prevrtio naravno volim gledati i ostale zanrove ali akcija je akcija.
Horore ne gledam jer je to obicno sranje!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
hehe, baš sad gledam dvojku brzinski pa surfam scene sa cijele trilogije... Koja nostalgija kad čuješ te originalne soundtrackove <3
Upravo sam kupio i igricu službenu tako da me čeka Back to the Future noć :party:

Kad smo već kod današnjeg dana treba priznat da je film dao puno ideja te je promjenio budućnost. Ovo s Nikeom je genijalno, kada je tvrtka ulaga i pokušala to napravit. Sad kolko vidim, navodno su uspjeli to napravit ali ne i za serijsku proizvodnju. Uglavnom to je bila ogromna reklama za Nike koji od tad do danas prodaje te tenisice i prodavat će
Puno tvrtki je uzelo taj film kao inspiraciju

Genijalno mi je ono kad se na početku trilogije ono parkiralište zove Twin pines Mall, ali nakon što se vrati u prošlost i sruši jednu te ponovno otputuje u budućnost, to parkiralište dobije naziv Lone pine Mall
Volim te male detalje :mrgreen:

Sad gledam onu scenu kad mu se oni kaoboji smiju njegovim pričama o budućnosti.
Doc: And in the future, we don't need horses. We have motorized carriages called automobiles.
Saloon Old Timer #3: If everybody's got one of these auto-whatsits, does anybody walk or run anymore?
Doc: Of course we run. But for recreation. For fun.
Saloon Old Timer #3: Run for fun? What the hell kind of fun is that?

How much did he drink?
None
:rofl:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:Neznam za vas ali za mene je Jason Statham najbolji glumac i sve sam njegove filmove prevrtio naravno volim gledati i ostale zanrove ali akcija je akcija.
Horore ne gledam jer je to obicno sranje!
Nisu svi horror filmovi sranje. Ima dobrih i losih. Svaki zanr treba i zasluzuje postovanje, jer iz svakog zanra mozes naci film koji je ostavio dubok dojam na pobliku da spada u filmove koji se moraju pogledati.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
U trecem nastavku Back to the Future kad Marty ide u proslost zanimljivo uzeo je ime Clint Eastwood koji je bio u filmovima na plakatu 1955. scena je u auto kinu. Zanimljivi detalji bas mi je drago sto su pazili na to.

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Schumacher
BTTF je bil filmčina..
jedan je GAZDA f1 - Mihael

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Obrigado Felipe

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

http://m.imdb.com/title/tt3659388/

Preporuka.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
No!

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Schumacher
Za ljubitelje SF mistike - doctor who zadnja sezona je odlicna.
jedan je GAZDA f1 - Mihael

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Nico Rosberg
Felipe je napisao/la::jupije:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rs7Uyk4R0vw[/youtube]
Ovo bi mogao biti prekrasan dokumentarac :) Jel to već izašlo ili će tek 28?
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ovo je nedavno izašlo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fmT_vnJ1jzw[/youtube]
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Lady
GP3
GP3
HITTING THE APEX je fenomenalan dokumentarac! Apsolutna preporuka za pogledat bez obzira volite li MotoGP ili ne. Mene je najviše fasciniralo kad su neki vozači lomili kosti i onda se nakon jednog dana pojave na utrci iako su dan prije imali operativni zahvat. Ovo je priča o vozačima koji doslovce žive na samom rubu života i smrti.....
slika

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Nico Rosberg
Ajme.. jel ima još ovakvih dokumentaraca, ovo je prava stvar :pivo: <3
Ima ovako nešto na temu F1? Osim onih popularnih koje su svi gledali :gandalf:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡