Da, ali čudno mi je to što je Seb brži kroz zavoje (gledao sam brzine također), ali je sporiji na ravnicama u prosjeku za neka 3-4 km/h od Leclerca.LH44 je napisao/la: 14.07.2019., 00:01Jest, ali je i Seb vozio dosta šire linije u odnosu na Charlesa, Charles je većinu krivina napadao puno žešće od Seba i ranije, pa mu je i to davalo na ulazu tu rotaciju koju Seb nije imao kroz krivine. Već na prvom kočenju je ogromna razlika u prolasku kroz krivine, a i tamo kroz Maggots, Becketts i Chapel je išao užom linijom gdje je Charles uspio manje više pun gas do pred Chapel sa svojom širom linijom.Ferrari je napisao/la: 13.07.2019., 23:24 Gledao sam oba kruga onboard (Seb i Charles) i izgledalo mi je kao da Charles ima puno manje understeera od Seba.
Točno vidiš na izlascima iz zavoja kako Seb ide šire (jer ga tjera understeer na to) kroz Copse zavoj, Stowe, Maggots, Becketts i Chapel isto tako više pokreta volanom kao i u Luffield zavoju.
E sad moja teorija je da Leclerc vozi sa nešto manje downforcea, a Seb sa nešto više jer razlika na ravnicama ne bi bila tolika inače.
Čak tamo kroz S zavoje na izlasku, Seb ima nešto višu brzinu kroz taj dio...
Ali onda opet, kako Seb ima više understeera? Jer gledaj neće voziti šire linije u Copse ili Stowe zavoju...tu želiš imati što čišću liniju sa što manje oduzimanja brzine sa rotacijom volana.
Znači Seb je brži kroz zavoje, a Leclerc je bio brži na ravnicama...e kome će sada to pasati u utrci, vidjet ćemo.