f1zd je napisao/la: 06.07.2019., 20:46
Cousins u Lakersima na jednu godinu.
Jako zanimljivo, bice pakleno u gradu andjela.
Ring chaser level 9000
Edit:sad vidim da je minimum ugovor. Već drugu godinu zaredom. LeBron će mu bureke kupovati ove sezone
Hehe
Jbga, `oće lik prsten.
Ako ne bude narednu sezonu, ode on nakon toga negdje drugo, možda Houston (lupam)....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Navodno se Houston zainteresirao za Westbrooka. Zamisliti taj duo sa Hardenom, nitko drugi ne bi taknuo loptu u cijeloj utakmici. Osim kad Westbrooku treba asist za triple double
MrDoomroom je napisao/la: 07.07.2019., 17:16
Ovaj čovjek je najveći ikad što se tiče slaganja super momčadi nije mi jasno kako mu to uspjeva. Kapa do poda legendo! [ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da, prvo je to radio u ekipi u kojoj je i igrao (2x napravio šampionske ekipe), a sad radi odličan posao u komšiluku, vidjećemo hoće li biti titule.
Ali bi mogli vrlo lako imati nekih 10-11 LA derbija naredne sezone.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
f1zd je napisao/la:Navodno se Houston zainteresirao za Westbrooka. Zamisliti taj duo sa Hardenom, nitko drugi ne bi taknuo loptu u cijeloj utakmici. Osim kad Westbrooku treba asist za triple double
Zovite me Woj
Westbrook u Rocketsima za CP3a i 'future draft picks'. Stvarno ne znam kako su ovo isplanirali, trebat će im tri lopte....to ne može završiti dobro s ovom dvojicom egomanijaka , ako se ne uozbilje..
A jedino ako se desi cudo i oboje pocnu timski igrat. Sumnjam u to , ali sve je moguce.
A mozda budu ganjali da oboje imaju triple double prosjek sezone
Multi 21 je napisao/la:Ha! Trade koji će obje ekipe izbaciti iz playoffa
OKC nebi ušla i da imaju Westbrooka. Ja to gledam ovako: 7 timova je zaključano unutra (GSW, LAC, LAL, DEN, UTA, POR, HOU) i to osmo mjesto vjerojatno ide Spursima.
Na istoku je 6 zaključano (MIL, PHI, BKN, BOS, TOR, IND) a za ostalo će se boriti Miami, Orlando, Detroit. Oklahoma sad može u rebuild, u sljedećih 6-7 godina imaju bar 15ak pickova prve runde.
AlkY je napisao/la: 12.07.2019., 08:05
A jedino ako se desi cudo i oboje pocnu timski igrat. Sumnjam u to , ali sve je moguce.
Opet ova glupost... Harden ne fura triple double. To napravi samo ponekad kad ima baš svoju večer. Ima dobar prosjek asistencija, i poena naravno. A skokove rijetko ima preko 10...
A šta je timska igra ako nisu asistencije...
Opet ova glupost... Harden ne fura triple double. To napravi samo ponekad kad ima baš svoju večer. Ima dobar prosjek asistencija, i poena naravno. A skokove rijetko ima preko 10...
Hoćeš reći da Harden igra timsku igru???
S obzirom na to koliko je lopta u njega, čudno bi bilo da nema min 10-ak asistencija...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Ovo mi se neda ni komentirati. Onda je i Wess tismki igrac , i to veliki timski igrac po tome
Westbrook ima manje poena i više asistencija od Hardena.
Jedino je agresivniji na skoku pa ima više triplova.
Kakav god bio, više mi je timski igrač od Hardena (koliko god to možda čudno zvučalo).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”