Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Horford nije toliki problem jer je u doigravanju puno korisniji od izgubljenog Simmonsa. A i obrambeno je skalu iznad.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Explorer je napisao/la: 02.07.2019., 20:21 Horford nije toliki problem jer je u doigravanju puno korisniji od izgubljenog Simmonsa. A i obrambeno je skalu iznad.
Po meni im je Randle bio puno bolja opcija, mladji je i manje kosta, Horford je klasa ali vec mu je 33.
A za Simmonsa no comment.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Kawhi i Paul George idu u Clipperse. Lakersi će morati uzeti Cousinsa ako se misle boriti za naslov.
M.B.: Ferrari nije u krizi

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
A nisi nam vjerovo da ce prije u Clipperse :zubo:
A i mislim da je kolega @alonso5 rekio da imaju mjesta za 2 top igraca a mislim da dva veca topa nisu mogli potpisat..
Georgea nisam ocekivo ali vidio covjek da je doso igrat s klaunom pa digo sidro.. A OKC ne zna kud ce s pickovima..
Fino Alla Fine

VettelFerrari
Karting
Karting
CrashOverride je napisao/la: 06.07.2019., 09:13 A nisi nam vjerovo da ce prije u Clipperse :zubo:
A i mislim da je kolega @alonso5 rekio da imaju mjesta za 2 top igraca a mislim da dva veca topa nisu mogli potpisat..
Georgea nisam ocekivo ali vidio covjek da je doso igrat s klaunom pa digo sidro.. A OKC ne zna kud ce s pickovima..
Ti i alonso5 ste bili u pravu. Mislim da Clippersi ne bi uzeli samo Kawhija, on je ganjao Georgea da potpiše za Clipperse :zubo:
P.S. Lakersi uzeli Greena za 30 milijuna.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Jebote evo sad sam procitao ovu bombetinu od vijesti. Kakav tim Clippersa, jedva cekam pocetak sljedece sezone bit ce vatrometa na svim stranama, ali sta je West uradio spojio 2 zvijeri od igraca i kad na to dodas Beverlya znaci odbrana boli glava. Jedva cekam njihove duele sa Lakersima. Melem za oči, jebote luda nas sezona ceka.
I da sljedeci tjedan Cousins ima sastanak sa Spursima i kad bi sletio u Texas a nadam se da hoce eto i Spursa u igri pa mozda i za naslov. Na istoku je Bucksima put otvoren do finala.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
VettelFerrari je napisao/la: 06.07.2019., 09:29
CrashOverride je napisao/la: 06.07.2019., 09:13 A nisi nam vjerovo da ce prije u Clipperse :zubo:
Ti i alonso5 ste bili u pravu. Mislim da Clippersi ne bi uzeli samo Kawhija, on je ganjao Georgea da potpiše za Clipperse :zubo:
Kawhi je sam trazio da dovedu Georgea, jer to mu je jedini uvijet bio da predje u Clipperse. Lakersi su opet nekako najviše izgubili puno se pricalo i na kraju nista, sad samo dovode neke igrace da popune ekipu nista specijalno. Tesko ce im bit na zapadu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Tako je bilo i za Boston prošle godine, mislim da će bucksi biti slabiji, a ne treba zaboraviti Philu i Boston koji su renovirani skroz, a opasno izgleda roster i kod jednih i kod drugih.

Što se tiča spursa, fali njima još puno toga, naslov nije u dometu ni s Cousinsom ni bez njega. Izgleda da su najjače ekipe sada iz LA, a slijede ih Warriorsi, Blazersi i Jazzeri.
Istok je sada pao. Brooklyn neće biti u punoj snazi, Boston je nepoznanica, Phila bi morala biti dobra, Bucksi isto, treba vidit kakav će Miami biti. Pitanje je koliko Atlanta može napredovati, ali i kakvi će biti Knicksi. Puno je pitanja pred sezonu, više nego ikad u posljednjih nekoliko godina.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Evo izgleda da je Westbrook sljedeci na tradeu kod Oklahome samo se ne zna gdje. Mislim da bi Miamiu dobro legao sa Butlerom.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Nisam očelivao LAC, ali drago mi je. Napokon da su sporedni timovi u velikim marketima (NY i LA) napravili bolji posao od velike braće :mrgreen:

Jedva čekam sezonu, nisam siguran da će Netsi biti tako dobri. Trebaju vjerojatno cijelu sezonu s Kyriem samim, a vidjet ćemo kako će to ići. Po meni će Sixersi, Bucksi, a možda i Boston biti ispred na kraju regularne.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pa neće sigurno, nema Kyrie neke suigrače da bi držali visoko mjesto na istoku. Tri momčadi koje si nabrojao će gotovo sigurno biti ispred, a bit će zanimljivo vidjeti Miami, Detroit, Atlantu i NewYork.

Zapad gori, ali ono što iskače je obrana Clippersa, strašno nešto - Leonard, George i Beverly na vanjskoj crti, noćna mora za protivnike.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Fino Alla Fine

VettelFerrari
Karting
Karting
alonso5 je napisao/la: 06.07.2019., 10:13
VettelFerrari je napisao/la: 06.07.2019., 09:29
Kawhi je sam trazio da dovedu Georgea, jer to mu je jedini uvijet bio da predje u Clipperse. Lakersi su opet nekako najviše izgubili puno se pricalo i na kraju nista, sad samo dovode neke igrace da popune ekipu nista specijalno. Tesko ce im bit na zapadu.
Ne znam baš, možda nemaju Kawhija, ali još uvijek imaju LeBrona i Davisa, o kojima ne treba puno pričati. Zapad će biti jako zanimljiv i nepredvidljiv ove godine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 06.07.2019., 16:23
Oplakah, jbte
:rofl: :rofl: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 06.07.2019., 17:34
CrashOverride je napisao/la: 06.07.2019., 16:23
Oplakah, jbte
:rofl: :rofl: :klanjam:
Jos sam na kraju ocekivo da se ustane i pobjegne nazad na cvrsto tlo 🤣
Fino Alla Fine

f1zd
Cousins u Lakersima na jednu godinu. :mrgreen:

alonso5
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 06.07.2019., 20:46 Cousins u Lakersima na jednu godinu. :mrgreen:
Jako zanimljivo, bice pakleno u gradu andjela.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Evo i Rondo potpisao na 2 godine. :chill:

f1zd
alonso5 je napisao/la:
f1zd je napisao/la: 06.07.2019., 20:46 Cousins u Lakersima na jednu godinu. :mrgreen:
Jako zanimljivo, bice pakleno u gradu andjela.
Ring chaser level 9000

Edit:sad vidim da je minimum ugovor. Već drugu godinu zaredom. LeBron će mu bureke kupovati ove sezone :mrgreen:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Baš me zanima obrana Lakersa, u doigravanju je to ključ.

Clippersi su ove godine namučili Warriorse (u punom sastavu, zdrave) u šest utakmica, a nisu imali ni Leonarda ni Georgea. Mislim da će biti opako.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡