Nogometni chat
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Kako mi komentari po portalima vec lagano na zivce idu.
Kad je tema Messi i kad Messi bilo sta kaze , u 5 min bude 100 negativnih komentara na racun Messija.
Kad je tema Cr. Ronaldo i kad Ronaldo bilo sta kaze , u 5 min bude 100 negativnih komentara na racun Ronalda.
I u tu rubriku bih jos ubacio Neymara.
I ista stvar se dogada ovdje na portalu kad je tema Hamilton
.
Neznam kako to objasniti. Znam da svatko ima svoju bazu fanova. Ali fanovi bi trebali podrzavati i velicati svog ljubimca , a ne blatiti sve druge.
Npr. za Cristiana ce pisati da je umisljen , maneken , gay , ni do koljena Messiju itd
Messi ne osvoji nista sa repkom , svi pisu kako lik nezna igrat nogomet bez Inieste , Xavia itd. A lik je sam rijesio milijardu tekmi.
Pa sta je tim ljudima. To su igraci koji se nece tako brzo roditi, takve kvalitete. A neki pisu da neznaju igrati nogomet.
Umjesto da uzivaju i budu pocasceni sta ih opce mogu gledati , njima je vrhunac dana kad kenjaju po portalima.
Malo sam poceo fantazirat , ali me valjda razumijete
Kad je tema Messi i kad Messi bilo sta kaze , u 5 min bude 100 negativnih komentara na racun Messija.
Kad je tema Cr. Ronaldo i kad Ronaldo bilo sta kaze , u 5 min bude 100 negativnih komentara na racun Ronalda.
I ista stvar se dogada ovdje na portalu kad je tema Hamilton

Neznam kako to objasniti. Znam da svatko ima svoju bazu fanova. Ali fanovi bi trebali podrzavati i velicati svog ljubimca , a ne blatiti sve druge.
Npr. za Cristiana ce pisati da je umisljen , maneken , gay , ni do koljena Messiju itd
Messi ne osvoji nista sa repkom , svi pisu kako lik nezna igrat nogomet bez Inieste , Xavia itd. A lik je sam rijesio milijardu tekmi.
Pa sta je tim ljudima. To su igraci koji se nece tako brzo roditi, takve kvalitete. A neki pisu da neznaju igrati nogomet.
Umjesto da uzivaju i budu pocasceni sta ih opce mogu gledati , njima je vrhunac dana kad kenjaju po portalima.
Malo sam poceo fantazirat , ali me valjda razumijete

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Svagdje je tako.. Sto je podloga na kojoj se odvija "diskusija" veca to je kolicina trash komentara veca i uguse se komentari koji u biti nesto i hoce proanalizirat i prokomentirat s nekim na racionalan nacin i to sve krene na vrijedjanje, prozivanje.. Bas debilana.. Na facebooku recimo i ako izleti neka vijes/clanak/link ne klikam da pogledam komentare jer mi odmah padne mrak na oci kako ljudi mogu bit kreteni.. Nazalost, nista nije imuno na to..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
On the other hand, zensko prvensto uslo u samu zavrsnicu.. Alex Morgan i ekipa tuku sve redom, za sad.. Ne pratim nesto posebno ali kad je WC, onda pogledma dosta tekmi, pogotovo ove u knockout fazi.. Ima solidnih tekmi i poteza a znaju zenske bit i grube..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa nije bas da su bili ocaj, bili su na kraju svega i bolji od Brazila koji ili je igro koliko im treba ili nisu mogli vise od pokazanog sto je opet na kraju bilo i dovoljno za pobjedu uz uvijek potrebnu dozu srece koja ih je malo pogurala u tom duelu.. Opcenito mi je los nogomet na ovoj Copi..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Voliš i ti gledat ženske, a?CrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 11:17 On the other hand, zensko prvensto uslo u samu zavrsnicu.. Alex Morgan i ekipa tuku sve redom, za sad.. Ne pratim nesto posebno ali kad je WC, onda pogledma dosta tekmi, pogotovo ove u knockout fazi.. Ima solidnih tekmi i poteza a znaju zenske bit i grube..

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Baci okoFrantic je napisao/la: 03.07.2019., 11:56Voliš i ti gledat ženske, a?CrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 11:17 On the other hand, zensko prvensto uslo u samu zavrsnicu.. Alex Morgan i ekipa tuku sve redom, za sad.. Ne pratim nesto posebno ali kad je WC, onda pogledma dosta tekmi, pogotovo ove u knockout fazi.. Ima solidnih tekmi i poteza a znaju zenske bit i grube..![]()

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
BacioCrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 12:09Baci okoFrantic je napisao/la: 03.07.2019., 11:56Voliš i ti gledat ženske, a?CrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 11:17 On the other hand, zensko prvensto uslo u samu zavrsnicu.. Alex Morgan i ekipa tuku sve redom, za sad.. Ne pratim nesto posebno ali kad je WC, onda pogledma dosta tekmi, pogotovo ove u knockout fazi.. Ima solidnih tekmi i poteza a znaju zenske bit i grube..![]()
![]()

Oko, da se razumijemo

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1

Zanimljivo bude.. Bolji nogomet prikazuju od ovih tulipana na Copi..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Da, Copa je generalno lošaCrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 12:13![]()
![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma dobro uspava ako ništa drugoFrantic je napisao/la:Da, Copa je generalno lošaCrashOverride je napisao/la: 03.07.2019., 12:13![]()
![]()

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ne znam baš da je najbolji. Ter Stegen je tu negdje.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Mogu oni njih pljuvat 24 sata na dan , ali će svi na dan posljednje utakmice CR7 / LM10 pustiti suzu ili se barem naježitiAlkY je napisao/la: 03.07.2019., 10:36 Kako mi komentari po portalima vec lagano na zivce idu.
I ista stvar se dogada ovdje na portalu kad je tema Hamilton.
Malo sam poceo fantazirat , ali me valjda razumijete![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad jedan golman ima off dan a drugi dobar dan u uredu i bude fino 3:0... Brazil - Peru u finalu.. Nije da su ih vec nakantali 5:0 u grupi..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Argentinci će se žaliti CONMEBOLU zbog neispravnog VAR-a.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Evo odmah će se ispričati i Argentina će igrati u finalu...Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.07.2019., 14:28 Argentinci će se žaliti CONMEBOLU zbog neispravnog VAR-a.