Pa među ostalima si i ti dosta puta pravdao Vettelov overdrive, a sada kada ga je Lewis radio, onda ne valja. Da, dobro je odvozio prvi stint, s obzirom da je vozio načinom lift and coast i bio u sigurnom režimu rada motora, odvezao je super, brži je od Bottasa bio, a Leclerc im nije toliko ni bježao s obzirom na navedene smetnje. 300-400 metara staze je obuhvatalo dizanje gasa, krstarenje i malo kočenje pred svaku krivinu. Valtteri i Lewis obojica to kažu, ako ne vjeruješ, eno ti paddock pass, eno ti top 3 presica poslije utrke, ako jedan laže, ne lažu obojica, a ne lažu ni onboardi, ako hoćeš na mail ću ti poslat F1TV acc pa pogledaj i uvjeri seFrantic je napisao/la: 01.07.2019., 00:17Dalje, kažeš da je dobro odvozio prvi stint, a taj prvi stint i greške koje je pravio u istom, ga je koštao zaustavljanja u boxu od 11 sekundi.![]()
De se malo skontaj.
Dalje, da me nisi pobrkao sa nekim drugim u "pravdanju Vettela milion puta kad se overdriveao".

Da sam pretjerao sa "najbolji stint", ok jesam, NIJE najbolji stint, ali nije ni toliko LOŠ, još s obzirom na okolnosti s bolidom je jako solidan, zar ne?
Evo ovaj prvi pasus je i tebi i kolegi @Frantic.MSC je napisao/la: 01.07.2019., 00:21 Da si ti pametan i realan komentator, prihvatio bih ja zajebanciju. Ali jbg, kad opravdavas jahanje po visokoj pasici cijelu utrku i cudis se steti, nazivas prvi stitnt odlicnim, a takvu voznju kao ok, sve mi je jasno. Nisi, jbg.
Ili sam trebao napisati da je Lewis pukao pod pritiskom i blokirao kotac duz pola zavoja u strahu od Seba kako bi ti napisao u obrnutoj situaciji?
Da, naprasio ga je ovu utrku. Startao iza njega, jednom vise isao u box, sjebali ga u boxu pa je prvi ulazak predugo trajao i onda eto, na stazi zavrsio ispred njega. Cijelu utrku potpuno bez greske osim u zadnjem zavoju zadnjeg kruga gdje je digao mrvicu prasine u zrak. S druge strane, Lewis se nagrijesio, sjebao bolid i nije pretekao ni jedan jedini bolid od top tri momcadi. Ni pokusao ni dosao u priliku. U prvom stintu mu je cak i Bottas zbrisao. To ti je realnost njegove danasnje utrke. Jednostavno za njega lose.
Ne zajebavas ti, ti seres i izmisljas i trpas drugima rijeci u usta i koliko god se netko trudio ti objasniti stvari, pricati s tobom ozbiljno nemoguce je. Iz vise razloga nemoguce, ali zbog tebe, ne zbog drugih ljudi.
Tipicni Lewisov fanboy koji o sportu zapravo pojma nema, ali zato ima jezicinu. Laku noc.
Ja se šteti ne čudim, 2x je strugnuo po tom rubniku podnicom i jednom je krilom ga zakačio. Ono što ja hoću da kažem da on tu nije ništa pogriješio jer je tako od petka vozio i šljakalo je bez problema i štete i naravno da će nastaviti voziti tom linijom ako nema nikakvih problema, a vremena može dobiti

To se jednostavno u 2 kruga desilo, malo zadnji kraj pobjegao, malo drugačija linija i sjebao je sve. Igrao se vješto vatrom od petka do tog 20 i nekog kruga, a onda se zajebao, ali jbga, otkud je znao da će nakon toliko krugova i prolaza bez problema "razvalit" bolid, nema kristalnu kuglu da predvidi lom krila i uništavanje podnice, jelde?
Ovo je samo za @MSC
Opet ti svoje naprašio ga je, a izbjegavaš činjenicu da Mercedes nakon pola trke nije bio uopšte konkurentan, da su vozili lift and coast i da je bio sigurni režim ili ti safe mod motora. Ako je naprašivanje kad dobiješ bolid koji nije na visini zadatka i DRS obilaženje, onda ne znam koji k ti pričaš o nekoj realnosti i pojmu o sportu, kad iznosiš nebuloze upravo na razini nekakvog fenboja, jer si u boldanom dijelu se osvrnuo samo na Vettelovu trku, a potpuno si izostavio Mercedesove probleme tokom utrke. To su navijačke naočale prijatelju moj

Bottas Hamiltonu nije nikuda pobjegao u prvom stintu, ne znam jesul navijačke naočale ili počinješ da lažeš...

Ostalo ne bih da komentarišem, zamjenio sam jednu riječ i odjednom stavljam riječi usta, a u biti nisam ni puno promašio kod brkanja riječi, isti proizvod, samo druga ambalaža

Ako ispadam fenboj jer opravdavam Lewisovu vožnju, onda je ekipa Ferrarijevaca (većine, ne svih) odavno otišla u debeli bandwagon fenbojizam, vuče se evo već par godina