Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Očekivano, i da misli ostati svejedno bi napravio isto jer traži ugovor na dulji periodf1zd je napisao/la: 26.06.2019., 17:53 Durant odbio player option i postaje free agent. Nadam se da dolazi u NY![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Znači bez klupe u borbu za naslov...
Tko bi mogao doći? Irving?
BREAKING: Lakers clear max cap space ($32.5M)
- Anthony Davis waives $4M trade kicker
- Lakers trades Mo Wagner, Isaac Bonga and Jemerrio Jones to Wizards
Tko bi mogao doći? Irving?

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Najvjerojatnije će doći Kawhi.Sarma je napisao/la: 27.06.2019., 21:13 Znači bez klupe u borbu za naslov...
Tko bi mogao doći? Irving?![]()
M.B.: Ferrari nije u krizi
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim da je on zadnji od ovih zvijezda koji ce doci, mislim da se njemu ne igra sa Kingom. Najprije Butler ili Irving a evo i DLo se opet spominje u nekim kombinacijama.VettelFerrari je napisao/la: 28.06.2019., 10:09Najvjerojatnije će doći Kawhi.Sarma je napisao/la: 27.06.2019., 21:13 Znači bez klupe u borbu za naslov...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Prije ce u Clipperse nego u Lakersealonso5 je napisao/la: 28.06.2019., 11:00Mislim da je on zadnji od ovih zvijezda koji ce doci, mislim da se njemu ne igra sa Kingom. Najprije Butler ili Irving a evo i DLo se opet spominje u nekim kombinacijama.VettelFerrari je napisao/la: 28.06.2019., 10:09Najvjerojatnije će doći Kawhi.Sarma je napisao/la: 27.06.2019., 21:13 Znači bez klupe u borbu za naslov...

Fino Alla Fine
-
VettelFerrari
- Karting
Kawhi pregovara sa Lakersima, Clippersima i Raptorsima. Vidjet ćemo, sve je moguće, ali Clippersi i Lakersi su glavni favoriti.CrashOverride je napisao/la: 28.06.2019., 11:47Prije ce u Clipperse nego u Lakersealonso5 je napisao/la: 28.06.2019., 11:00Mislim da je on zadnji od ovih zvijezda koji ce doci, mislim da se njemu ne igra sa Kingom. Najprije Butler ili Irving a evo i DLo se opet spominje u nekim kombinacijama.A najbolje mu da ostane gdje je premda eto jbg, LA je svakako najpozeljnija opcija sto se same geografije tice
![]()
- alonso5
- Formula 1
Jos nista nije sluzbeno, sto se tice Irvinga a izgleda ako on ode da Kemba stize.f1zd je napisao/la: 30.06.2019., 00:25 Kyrie u Netsima, 140M/4 godine
D'Angelo postaje free agent.
Butler ide na razgovor u Miami i Houston, mogla bi se Phila dobro zajebati s njim.
DRose u Detroitu na razgovorima.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- alonso5
- Formula 1
Te pare samo par igraca u ligi vrijede, a Khris nije nesto posebno, njemu je puna kapa 25 mil po sezoni.Sarma je napisao/la: 30.06.2019., 01:14 Khris Middleton will likely return to the Bucks on a 5 year max worth around $190m.![]()
![]()
![]()
![]()
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Baš sam kontao gdje bi mogao Rose, i mislim pa Detroit nema pleja. Mogu izborit Play off, istok je lagan. Griffin i Rose, odlična kombinacija. Meni dvojica najdražih košarkaša. Daj Bože.f1zd je napisao/la: 30.06.2019., 00:25 Kyrie u Netsima, 140M/4 godine
D'Angelo postaje free agent.
Butler ide na razgovor u Miami i Houston, mogla bi se Phila dobro zajebati s njim.
DRose u Detroitu na razgovorima.

Kad sam kod Griffina, velika je šteta što njega nisu ubacili u Space Jam 2. Lik se ubio za glumca, pogotovo za komedije. Ako je neko gledao ijednu reklamu sa njim, zna o čemu pričam.
-
VettelFerrari
- Karting
Thompson ostaje u Warriorsima za 190 milijuna, 5 godina.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Koja lova.. Mila majko..
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nek ide Durant u Netse, lipo osigurat dobre role igrače Warriorsima i bit će jači nego s Durantom, naravno, kada Klay bude zdrav, kažu vjerojatno za doigravanje. Zanima me što se u Bostonu kuha, rastjerali pola momčadi, walker dolazi na max, nije mi baš najjasnija situacija. Hoće uložiti na razvoj Browna i Tatuma?
Knicksi nakon teškog hypea oko Ziona propadaju skroz, nitko od velikih igrača nije pokazao pretjeran interes. Zanimljiva je situacija u Lakersima, ako dovedu još nekog na max, tko će onda bit na klupi, Rudež i Ukić?
Clippersi se trenutno ne čine u nekoj zavidnoj poziciji, ali mislim da griješim, da West ima nešto u rukavu.
Knicksi nakon teškog hypea oko Ziona propadaju skroz, nitko od velikih igrača nije pokazao pretjeran interes. Zanimljiva je situacija u Lakersima, ako dovedu još nekog na max, tko će onda bit na klupi, Rudež i Ukić?
Clippersi se trenutno ne čine u nekoj zavidnoj poziciji, ali mislim da griješim, da West ima nešto u rukavu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
Ja jos nigdje nisam procitao da je sluzbeno, to je 90% ali nije jos sluzbeno.f1zd je napisao/la: 30.06.2019., 22:55 Službeno: Kevin Durant u Netsima.
Edit: 4 godine, $142M
Samo.
EDIT. Evo izgleda da je sad sluzbeno.
Zadnja izmjena: alonso5, dana/u 30.06.2019., 23:01, ukupno mijenjano 1 put.