MotoGP
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://youtu.be/nKiMMANG5fU
Lijepo se vidi da je Marq ušao u Rossijevo koljeno sa glavom i tako destabilizirao Rossija...ne može biti jasnije IMO.
Lijepo se vidi da je Marq ušao u Rossijevo koljeno sa glavom i tako destabilizirao Rossija...ne može biti jasnije IMO.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Hmmm .... @Ferrari, točno se vidi da si Rossijev fan. Ne namjeravam s tobom ulazit u raspravu jer si skroz subjektivan.
Pogledaj malo bolje Rossijevu putanju ( i sam je priznao da je išao kontra Marqueza da ga 'makne' više od sebe), a onda ga je samo malo htio maknut nogom......
Dobro su rekli par vozača, da se radilo o nekom drugom a ne Rossiju, već bi mu bila pokazana crna zastava.
Pogledaj malo bolje Rossijevu putanju ( i sam je priznao da je išao kontra Marqueza da ga 'makne' više od sebe), a onda ga je samo malo htio maknut nogom......
Dobro su rekli par vozača, da se radilo o nekom drugom a ne Rossiju, već bi mu bila pokazana crna zastava.

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Rossi je refleksno nogom odgurnuo, a ne "udario" u glavu Marquesa, a glava se bukvalno unosila u tijelo Rossija. Ne znam kako to ne vidite ili necete da vidite!?
Frustracija jeste bilo kod Rossija, ali sama cinjenica da ti otezava voznju lik koji ima namjeru da ide tako daleko da te obori sa staze, gdje bukvalno nema sta da izgubi. Voznja Marquesa je bila zastrasujuca, onakva voznja mora da dovede do najgoreg moguceg scenarija.
Ptice na grani znaju da je Marques danas bio vodonosa Lorenzu.
Frustracija jeste bilo kod Rossija, ali sama cinjenica da ti otezava voznju lik koji ima namjeru da ide tako daleko da te obori sa staze, gdje bukvalno nema sta da izgubi. Voznja Marquesa je bila zastrasujuca, onakva voznja mora da dovede do najgoreg moguceg scenarija.
Ptice na grani znaju da je Marques danas bio vodonosa Lorenzu.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ne razumijem kako možete branit Rossija. Pa doslovno je šutnuo vozača. Razumijem da je tu bilo naguravanja, agresivnosti i svega ali ako te ovaj jedanput udari glavom ili ćime ga je više nemora značit da i ti njega možeš šutnut istom tj. jačom mjerom. Šta nije mogao čekat kakvu kaznu od Marqueza zbog udaranja?
Uostalom šta ako je ovaj bio blaži prema drugome. To je njegovo pravo. U svakom sportu je pristup drugim sportašima drugačiji. A o tome dal je ovaj ovoga pustio samo zbog prvenstva, pričajte nekome drugome. Da je tako onda bi Marquez prošlu utrku ostavio lorenzu...
Naprosto me zanima kako bi te komentirali da je kojim slučajem bila obrnuta situacija
Uostalom šta ako je ovaj bio blaži prema drugome. To je njegovo pravo. U svakom sportu je pristup drugim sportašima drugačiji. A o tome dal je ovaj ovoga pustio samo zbog prvenstva, pričajte nekome drugome. Da je tako onda bi Marquez prošlu utrku ostavio lorenzu...
Naprosto me zanima kako bi te komentirali da je kojim slučajem bila obrnuta situacija

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kad pogledam snimak Rossi je jako puno otisao u lijevo prije tog zavoja gdje je udario Marqueza.
Mislim nisam gledao utrku ali prema onom sto sam vidio Rossi je napravio nesportski potez jer moglo je doci do nekog kobnog pada ovog drugog.
Marc je poznat kao vozac koji ide uvijek na noz u svakom krugu i zavoju pa pogledajte samo borbu iz Assena ove godine.
Nezz sta bi reko moram snimak pogledat pa cu valjda moci bolje prosudit.
Mislim nisam gledao utrku ali prema onom sto sam vidio Rossi je napravio nesportski potez jer moglo je doci do nekog kobnog pada ovog drugog.
Marc je poznat kao vozac koji ide uvijek na noz u svakom krugu i zavoju pa pogledajte samo borbu iz Assena ove godine.
Nezz sta bi reko moram snimak pogledat pa cu valjda moci bolje prosudit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Lady
- GP3
Pogledajte ovaj snimak, pogotovo iz helikoptera. Kakva je to putanja i reakcija Rossija? I nek se ne žali ako mu se Marquez nabijao kad je ovaj prvi njega htio izgurat, a onda ga je još maknuo nogom kad se Marc skroz nagnuo....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=is-dTkyRejs[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=is-dTkyRejs[/youtube]

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nisam gledo utrku , samo ovaj pad iz više kuteva... ne bi dao nikakvu kaznu rossiju.
i poprilično sam šokiran kako su 'odjednom' marc i rossi postali neprijatelji. didn't see that coming.

i poprilično sam šokiran kako su 'odjednom' marc i rossi postali neprijatelji. didn't see that coming.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Eto, ako čovjek koji svim srcem navija za Hondu, kaže da Rossiju ne bi dao kaznu (ako ništa drugo, onda barem zbog situacije u prvenstvu), dovoljno je.zekohonda je napisao/la:nisam gledo utrku , samo ovaj pad iz više kuteva... ne bi dao nikakvu kaznu rossiju.
i poprilično sam šokiran kako su 'odjednom' marc i rossi postali neprijatelji. didn't see that coming.![]()
Jučer sam šaltao stranice i razne forume, pa se skoro svi (uključujući i priličan broj Marcovih, Hondinih i Jorgeovih navijača) slažu da Rossi nije trebao popiti tako drakonsku kaznu.
Jbga, sad se Rossi i njegovi navijači samo mogu nadati da će nekako dopeljati odmah iz Lorenza.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
ZX10R
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Pozdrav
Pratim moto utrke skoro 40 godina,i sam vozim motor isto toliko
Marquez mi ne bio jako drag ali poslije ovoga je pao jako nisko
Lijepo se vidi da prvi udara glavom odnosno kacigom u koljeno
Vale nije KRIV i vjerujem da kazna neče ostati
Puno puno puta sam vidio i žešče okršaje na stazi pa nije bilo kazni
Oni koji prate moto svijet to dobro znaju
Recimo u britanskom SBK znaju radit puno gore stvari
Ako kazna ostane krvac je DORNA a tamo glavnu riječ vode španjolci
Znači ukinuti kaznu i neka na stazi pokažu tko je bolji
To je tako jednostavno,i Vale se mora boriti protiv trojice španjolaca
Nevolim nepravdu i da se stvari riješavaju za stolom
Ako kazna ostane ,šta ako se dogodi da netko od vozača namjerno skine Lorenca eto opet sranja
Zaboravit sve i neka pošteno na stazi odluče tko je bolji
Pratim moto utrke skoro 40 godina,i sam vozim motor isto toliko
Marquez mi ne bio jako drag ali poslije ovoga je pao jako nisko
Lijepo se vidi da prvi udara glavom odnosno kacigom u koljeno
Vale nije KRIV i vjerujem da kazna neče ostati
Puno puno puta sam vidio i žešče okršaje na stazi pa nije bilo kazni
Oni koji prate moto svijet to dobro znaju
Recimo u britanskom SBK znaju radit puno gore stvari
Ako kazna ostane krvac je DORNA a tamo glavnu riječ vode španjolci
Znači ukinuti kaznu i neka na stazi pokažu tko je bolji
To je tako jednostavno,i Vale se mora boriti protiv trojice španjolaca
Nevolim nepravdu i da se stvari riješavaju za stolom
Ako kazna ostane ,šta ako se dogodi da netko od vozača namjerno skine Lorenca eto opet sranja
Zaboravit sve i neka pošteno na stazi odluče tko je bolji
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Evo za sve nevjerne i one koji ne žele vidjeti kako je to izgledalo i iz ovog kuta:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ipx61plBlsw[/youtube]
Nema govora o ikakvom šutanju...to što je Rossi išao široko to je mogao napraviti jer je bio ispred, isto tako je i Marq mogao izbjeći ovo tako da se povukao i pustio gas jer ovdje nije bilo mjesta za ikakvo pretjecanje.
Nema govora o ikakvom šutanju...to što je Rossi išao široko to je mogao napraviti jer je bio ispred, isto tako je i Marq mogao izbjeći ovo tako da se povukao i pustio gas jer ovdje nije bilo mjesta za ikakvo pretjecanje.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ma džaba kolega Ferrari nalaziš ove snimke.
Kazna ostaje, a nevjerne Tome će i dalje tesati svoje.
@ZX10R, baš je kolega Ferrari rekao jučer da može i neko od Rossijevih zemljaka (Dovi, Iann,....) skinuti Lorenza.
Šalu na stranu, šteta, velika šteta.
Kazna ostaje, a nevjerne Tome će i dalje tesati svoje.
@ZX10R, baš je kolega Ferrari rekao jučer da može i neko od Rossijevih zemljaka (Dovi, Iann,....) skinuti Lorenza.

Šalu na stranu, šteta, velika šteta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EcGn2BAhlro[/youtube]

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ronin
- Karting
- Navija za: Vettel
čisto guranje pogledaj kamo Rossi gleda čitavo vrijeme uopće ne misli proći zavoj nego ide na zatvaranje MMFerrari je napisao/la:Evo za sve nevjerne i one koji ne žele vidjeti kako je to izgledalo i iz ovog kuta:
Pogledaj si onu drugu snimku kako u jednom trenutku Rossi pri koči gledaj samo prednju vilicu i sve jasno.
Meni je Rossia žao ali jebi ga već neko vrijeme provocirao izjavama i tako iskusan ne bi smio se dati isprovocirati na utrci.
- Ronin
- Karting
- Navija za: Vettel
Ne gura glavu !! to se čini nego Rossi je u tom trenutku piknuo prednju kočnicu. Gledaj oba motora u jednom trenutku MM naglo ubrzava prema napred zato što je Rossi prikočio vidise to na prednjoj vilici Rossievog motora zato to izgleda kao da ga je MM glavom čista inercijaExplorer je napisao/la:Iz ovog kuta se jako dobro vidi, hvala ti Ferrari. Šteta onda što su kaznili Rossija, bilo bi dobro da pogledaju ovu snimku.Ferrari je napisao/la:Pa evo kaže Rossi da ga je Marq prvi dotaknuo sa vrhom volana...
Imaš i ovu snimku gdje Mars gura glavu u koljeno Rossija
https://youtu.be/nKiMMANG5fU