Svakako ne treba brzati sa zaključcima, i prizivati negativu ( kao na Pierra Gasly-ija .....

).
Ovaj, sada kada se malo "slegla" nedjeljna utrka..... mislim da je Charles trebao biti čvršći u duelu sa Maxom, na ovom "ukletom" zavoju br.3. Trebao je uzvratiti, tj. predvidjeti kako će Max ići široko. Baš kao što je Rosberg 2016. predvidio Hamiltona, pa mu nije dao da ranije skrene volanom u zavoj 3.
Ovaj duel sa Maxom, uzeti ću kao Charlesov danak neiskustvu u F1. Ipak je Max rutiner, pogotovo za Red Bull ring.
Šteta za Charlesa, ...... nakon svega ostaje gorak okus zbog 2. mjesta. Baš kao što je bilo u Bahrein-u. Pobjeda u Bahreinu, i pobjeda jučer na ringu, bile bi..... fantastične......

.
Šteta, baš mi je krivo, zbog Charlesa.
Jedino što mi u svemu tome paše, je ovo: Honda je uspjela ubosti prvu pobjedu u hibridnoj eri. Vjerovatno Alonsa negdje pere..... sekiracija.
Ali ne vjerujem da će to zadržati Maxa u RB, ako imaju namjeru ( plan ) dići sidro nakon ove godine. Red Bull ring je specifičan,...... i već ćemo do godišnjih odmora znati više..... tj. slijedeće tri utrke NE MORA dobiti Mercedes,..... budimo optimisti, jer Bottas neće spasiti 2019.-u sezonu.......

......ne mogu, ali hoću......

.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run