Opet pogrešno razmišljanje.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:49 Nego sam htio ukazati da s tim nije koštao Raikkonena nikakvog seta guma jer bi on tako i tako išao na dva runa u Q1.
Ovo je ispravno razmišljanje.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:49 Ja ih ne bi kažnjavao osim ako je koštalo ovog drugog prolaska dalje.
Tebi ne bi bilo drago da vidiš Ferrari poziciju iznad one koju su zaslužili?Frantic je napisao/la:Pa već imaš komentare Hamdinih fanova, u smislu "Nisu ga previše ni oštetili".f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:34 Znači Lujo ipak ispred Norrisa?
Koliko taj lik ima sreće, nemoguće.
I sad će im biti još draže kad vide da je 4. a ne 5.
Čekaj nek' skupe potrebne ruke i kvorum.Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 21:22Opet pogrešno razmišljanje.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:49 Nego sam htio ukazati da s tim nije koštao Raikkonena nikakvog seta guma jer bi on tako i tako išao na dva runa u Q1.
To nema nikakve veze.
A šta ako ne bi išao (tj. nije imao u planu ići) na dva runa u Q1?
Npr. da to nije bio Kimi u Alfi, već da je bio neko od Ferrarija ili Red Bullova?
Ovo je ispravno razmišljanje.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:49 Ja ih ne bi kažnjavao osim ako je koštalo ovog drugog prolaska dalje.
Ne bi ni ja.
Ni Hamiltona, ni neke druge koji su ranije dobijali kazne a nisu omeli vozača u prolasku u narednu rundu kvala.
Edit
Kakvi retardi, majko mila.![]()
Hoćemol` imat` posložen grid do sutra u 15:10?
Biće vijećanje do duboko u noć....![]()
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 21:27Tebi ne bi bilo drago da vidiš Ferrari poziciju iznad one koju su zaslužili?Frantic je napisao/la:Pa već imaš komentare Hamdinih fanova, u smislu "Nisu ga previše ni oštetili".f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:34 Znači Lujo ipak ispred Norrisa?
Koliko taj lik ima sreće, nemoguće.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 21:22Opet pogrešno razmišljanje.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:49 Nego sam htio ukazati da s tim nije koštao Raikkonena nikakvog seta guma jer bi on tako i tako išao na dva runa u Q1.
To nema nikakve veze.
A šta ako ne bi išao (tj. nije imao u planu ići) na dva runa u Q1?
Npr. da to nije bio Kimi u Alfi, već da je bio neko od Ferrarija ili Red Bullova?
E to bi bila skroz druga priča slazem se, ja sam ovjde mislio baš na ovaj konkretan primjer.
Zato je dobro rekao Ferrari da treba biti sudac koji će napraviti tu procjenu kada je nekoga uyebao, a kada nije imalo nikakvog efekta.
Time što je odustao u tom krugu......znamo da guma ima najbolji grip u prvi krug...a svaki sledwći pada tempoCrashOverride je napisao/la: 29.06.2019., 20:19Kako je tocno Lewis unistio set guma Kimiju?gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Pa čemu onaj gore komentarFrantic je napisao/la:LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 21:27Tebi ne bi bilo drago da vidiš Ferrari poziciju iznad one koju su zaslužili?Frantic je napisao/la: Pa već imaš komentare Hamdinih fanova, u smislu "Nisu ga previše ni oštetili".
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 22:19 Pa vidiš smileya koji pije kafu na kraju komentara.
A Tommy Lee je to zato što nisi vidio smileya koji pije kafu u prvom komentaru.
Jbga, moram crtat....![]()
Ma razumijem i to. Nije mu fizički uništio gume, flat spotao, i sl. Ali koštao ga je tog seta, jer se obično na prvom brzom krugu ostvaruju najbolja vremena. Kasnije je guma već oslabila, barem za kvalifikacijski krug. I ako čovjek treba izaći ponovo, da popravi vrijeme, mora uzeti novi set...CrashOverride je napisao/la: 29.06.2019., 20:19Kako je tocno Lewis unistio set guma Kimiju?gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Ne vidim na tapatalk ništa, ne očitava te smileiye pa ni ne registrujem, jedino ove emojie sa tastatureFrantic je napisao/la:Pa vidiš smileya koji pije kafu na kraju komentara.
A Tommy Lee je to zato što nisi vidio smileya koji pije kafu u prvom komentaru.
Jbga, moram crtat....
S Ferrarijem se nikad ne zna._bataziv_0809 je napisao/la: 29.06.2019., 23:15 Kakve su strategije za sutra?
Leklerk starta na softu i prvi ce u boks?