Prva 2 reda, 4 vozača iz 4 različite ekipe, jel ovo 2012

Drama queen jer je napisao koliku je kaznu dobio?kimmi_iceman je napisao/la: 29.06.2019., 18:24 Drama queen .. ajmo mu dat podršku da ga ovo ne ubije psihički... [ link do slike ]
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Kako je nebitno? Ako se Mag prvi pomakne, on je 10, Norris 5. Zatim Hamu 3 mjesta pa je on konačno 5, Norris 4. Ali ako Ham prvo dobije +3, on je 5, Mag 4, pa onda konačno.Mag 9, Ham 4, a Norris 5. A mozda se i gledaju sve kazne odjednom.
[ link do slike ]avetma je napisao/la:A onda se postavlja pitanje zašto je incident Russella istraživan prije Hamiltona ako se dogodio kasnije?Jest da nisu povezani pa jedna kazna skoro nikako ne može utjecati na drugu, ali koji je razlog da je ovaj prvi istražena ako se dogodilo kasnije?
Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Kako je tocno Lewis unistio set guma Kimiju?gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Ne utječe na utrku jer Alfa kao i svi osim top 3 ekipe potroše sve gume ako uđu u Q3. Nitko od njih nema brzinu za ostaviti set softa za utrku, plus to što nitko sutra neće ići na soft nakon prvog stinta tako da je taj set guma nebitan. Medium i hard su na gotovo svim stazama optimalne gume za utrku.gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Ovo što sam boldao apsolutno nema nikakve veze, nebitno da li je to Alfa, da li će imati setova za trku, da li je taj set bitan ili ne...., tako da ti to nije nikakav argument.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:20Ne utječe na utrku jer Alfa kao i svi osim top 3 ekipe potroše sve gume ako uđu u Q3. Nitko od njih nema brzinu za ostaviti set softa za utrku, plus to što nitko sutra neće ići na soft nakon prvog stinta tako da je taj set guma nebitan. Medium i hard su na gotovo svim stazama optimalne gume za utrku.gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trkuPastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Inače Lewis se slaže sa kaznom:
"Totally deserved the penalty today and have no problem accepting it," said Hamilton later. "Was a mistake on my behalf and I take full responsibility for it. It wasn't intentional. Anyway, tomorrow is another day and an opportunity to rise."
Pa već imaš komentare Hamdinih fanova, u smislu "Nisu ga previše ni oštetili".f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:34 Znači Lujo ipak ispred Norrisa?
Koliko taj lik ima sreće, nemoguće.
Nisam ni rekao da nije zaslužio kaznu, po ovim pravilima je, to što su pravila i glupa je druga stvar.Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 20:31Ovo što sam boldao apsolutno nema nikakve veze, nebitno da li je to Alfa, da li će imati setova za trku, da li je taj set bitan ili ne...., tako da ti to nije nikakav argument.smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:20Ne utječe na utrku jer Alfa kao i svi osim top 3 ekipe potroše sve gume ako uđu u Q3. Nitko od njih nema brzinu za ostaviti set softa za utrku, plus to što nitko sutra neće ići na soft nakon prvog stinta tako da je taj set guma nebitan. Medium i hard su na gotovo svim stazama optimalne gume za utrku.gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14
Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trku
Inače Lewis se slaže sa kaznom:
"Totally deserved the penalty today and have no problem accepting it," said Hamilton later. "Was a mistake on my behalf and I take full responsibility for it. It wasn't intentional. Anyway, tomorrow is another day and an opportunity to rise."
Kazna je bezveze, da se razumijemo, ali su bezvezne bile i mnoge kazne drugim vozačima do sada, a Lewisu su x puta progledali kroz prste, pa hajde, neka i on popije jednu napokon, nije Beg cicija....
A i da se "udovolji" navijačima Ferrarija/hejterima Lewisa.![]()
Ne znam ko će koga sutra, ali znam da na kladi ide hoće li biti SC veliko daSarma je napisao/la: 29.06.2019., 20:46 Ma uopće me ne bi čudilo da sutra bude neki kontakt Charlesa i Maxa, pa da nakon prvog kruga srećko Hamdija i pogubljeni Bottas budu 1-2 ...