VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Prvo Magnussen, pa Hamilton. Da je obrnuto, Lewis bi bio ispred Norrisa.
Prva 2 reda, 4 vozača iz 4 različite ekipe, jel ovo 2012 :D
slikaslika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
kimmi_iceman je napisao/la: 29.06.2019., 18:24 Drama queen .. ajmo mu dat podršku da ga ovo ne ubije psihički... [ link do slike ]

Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Drama queen jer je napisao koliku je kaznu dobio? :facepalm:

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Ferrari je napisao/la: 29.06.2019., 18:41
jenson je napisao/la: 29.06.2019., 18:40 Jel zna netko kojim se redoslijedom primjenjuju kazne, jer i Magnussen i Hamilton imaju kazne pa nije svejedno za poziciju Norrisa i Hamiltona.
Nebitno.

To samo vrijedi kada se mijenjaju komponente PU.
Kako je nebitno? Ako se Mag prvi pomakne, on je 10, Norris 5. Zatim Hamu 3 mjesta pa je on konačno 5, Norris 4. Ali ako Ham prvo dobije +3, on je 5, Mag 4, pa onda konačno.Mag 9, Ham 4, a Norris 5. A mozda se i gledaju sve kazne odjednom.

Edit: Hvala LH44

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Opet, primjer debilnih pravila u F1 :facepalm:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

wapi Verified
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Kazne se primjenjuju redoslijedom izricanja, zato svaki dokument ima vrijeme....

Roki123
Baniran
Baniran
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: F1
Index "Hamilton je u jednom trenutku blokirao Finca i istraga je već bila najavljena, a sada je objavljen i epilog svega.

Iza vodećeg Leclerca krenut će Max Verstappen, potom Waltteri Bottas, Magnussen, Hamilton... "

LOL

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
A onda se postavlja pitanje zašto je incident Russella istraživan prije Hamiltona ako se dogodio kasnije? :kokice: Jest da nisu povezani pa jedna kazna skoro nikako ne može utjecati na drugu, ali koji je razlog da je ovaj prvi istražena ako se dogodilo kasnije?

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
avetma je napisao/la:A onda se postavlja pitanje zašto je incident Russella istraživan prije Hamiltona ako se dogodio kasnije? :kokice: Jest da nisu povezani pa jedna kazna skoro nikako ne može utjecati na drugu, ali koji je razlog da je ovaj prvi istražena ako se dogodilo kasnije?
[ link do slike ]

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Pastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trku

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 29.06.2019., 20:14
Pastor je napisao/la: 29.06.2019., 18:27 Ja se isto slažem da ne treba davati kaznu, osim ako si uticao na ispadanje nekoga iz Q1, Q2, ili ga omeo u Q3.
Po meni nije tako.....Luis je svojom nepažnjom i bahatosti hteo nehteo pomatio taktiku Kimija. Najmanje što je poremetio je uništen jedan kimplet soft guma, a to već utiče na samu trku
Kako je tocno Lewis unistio set guma Kimiju?
Fino Alla Fine

smr201
Formula 4
Formula 4
Ne utječe na utrku jer Alfa kao i svi osim top 3 ekipe potroše sve gume ako uđu u Q3. Nitko od njih nema brzinu za ostaviti set softa za utrku, plus to što nitko sutra neće ići na soft nakon prvog stinta tako da je taj set guma nebitan. Medium i hard su na gotovo svim stazama optimalne gume za utrku.
Inače Lewis se slaže sa kaznom:
"Totally deserved the penalty today and have no problem accepting it," said Hamilton later. "Was a mistake on my behalf and I take full responsibility for it. It wasn't intentional. Anyway, tomorrow is another day and an opportunity to rise."

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Hamsta ipak starta četvrti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:20
Ne utječe na utrku jer Alfa kao i svi osim top 3 ekipe potroše sve gume ako uđu u Q3. Nitko od njih nema brzinu za ostaviti set softa za utrku, plus to što nitko sutra neće ići na soft nakon prvog stinta tako da je taj set guma nebitan. Medium i hard su na gotovo svim stazama optimalne gume za utrku.
"Totally deserved the penalty today and have no problem accepting it," said Hamilton later. "Was a mistake on my behalf and I take full responsibility for it. It wasn't intentional. Anyway, tomorrow is another day and an opportunity to rise."
Ovo što sam boldao apsolutno nema nikakve veze, nebitno da li je to Alfa, da li će imati setova za trku, da li je taj set bitan ili ne...., tako da ti to nije nikakav argument.

Kazna je bezveze, da se razumijemo, ali su bezvezne bile i mnoge kazne drugim vozačima do sada, a Lewisu su x puta progledali kroz prste, pa hajde, neka i on popije jednu napokon, nije Beg cicija....
A i da se "udovolji" navijačima Ferrarija/hejterima Lewisa. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Konačni poredak nakon pun klinac kazni :D

slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Znači Lujo ipak ispred Norrisa?
Koliko taj lik ima sreće, nemoguće.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
f1zd je napisao/la: 29.06.2019., 20:34 Znači Lujo ipak ispred Norrisa?
Koliko taj lik ima sreće, nemoguće.
Pa već imaš komentare Hamdinih fanova, u smislu "Nisu ga previše ni oštetili".
I sad će im biti još draže kad vide da je 4. a ne 5. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ma uopće me ne bi čudilo da sutra bude neki kontakt Charlesa i Maxa, pa da nakon prvog kruga srećko Hamdija i pogubljeni Bottas budu 1-2 ...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Čini se da će Lando morati pobrisati ove komentare :prcnjau:

slika

Koji sistem :bonk:
https://twitter.com/wtf1official/status/1145037579097694208

smr201
Formula 4
Formula 4
Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 20:31
smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 20:20

Ovo što sam boldao apsolutno nema nikakve veze, nebitno da li je to Alfa, da li će imati setova za trku, da li je taj set bitan ili ne...., tako da ti to nije nikakav argument.

Kazna je bezveze, da se razumijemo, ali su bezvezne bile i mnoge kazne drugim vozačima do sada, a Lewisu su x puta progledali kroz prste, pa hajde, neka i on popije jednu napokon, nije Beg cicija....
A i da se "udovolji" navijačima Ferrarija/hejterima Lewisa. :rofl:
Nisam ni rekao da nije zaslužio kaznu, po ovim pravilima je, to što su pravila i glupa je druga stvar.
Nego sam htio ukazati da s tim nije koštao Raikkonena nikakvog seta guma jer bi on tako i tako išao na dva runa u Q1.
Ja ih ne bi kažnjavao osim ako je koštalo ovog drugog prolaska dalje.
A što se tiče Hama na 4. ispada da se prvo Magnussenova kazna obračunava, pa tek onda od Hamste. Što je u neku ruku i logično jer je prvo Mag mijenjao mjenjač, a kasnije je Ham napravio pizdarije sa Kimijem.

smr201
Formula 4
Formula 4
Sarma je napisao/la: 29.06.2019., 20:46 Ma uopće me ne bi čudilo da sutra bude neki kontakt Charlesa i Maxa, pa da nakon prvog kruga srećko Hamdija i pogubljeni Bottas budu 1-2 ...
Ne znam ko će koga sutra, ali znam da na kladi ide hoće li biti SC veliko da :D
U drugim kockarskih vijestima fascinantno kolko klade vjeruju u brzinu McL u duelu Sainz Ricci je 1.8/1.8
Dani starta 12., a Carlos 19.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡