VN Austrije (Red Bull Ring) 28.-30. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Šta su spori ovako, u pm. Juče sam stavio na PulsManageru 1:03.000. Neko je pisao da bi mogli ići ispod 1:02, ili 1:01. Mislio sam napisati da neće ispod 1:03. I onda danas nakon FP3, pomjerim na 1:02:500. :facepalm:

Šteta za Vettela. Već druge kvalifikacije za redom sa problemima. Što se tiče izbora guma, po meni očekivano. Kažu da se ne troše puno gume ovdje. A Ferrari je donio najviše mediuma, i čitav vikend ga testiraju. A vidjeli smo i na prošloj utrci da im hard ne leži. Mislim da ga ni sutra neće dirati. Biće dovoljno soft i medium.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
smr201 je napisao/la: 29.06.2019., 16:13 U dilemi sam između Lorda i Groznog ko je veća truba :bonk:
Grosjean je bio marginalno sporiji od K-Maga...uopće nema dileme da je Gasly veća truba.

Katastrofa rezultat na ovakvoj stazi...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Iskreno se nadam da Ferrari ima dobar razlog zašto su Q2 odradili na softu....
Ako je već propala trka za Vettela, nadam se da bar Leclerc ima šansi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Baš me zanima koji ce biti izgovor suca za Hamiltona.
Tim mu vjerojatno nije javio, nije Ham kriv, ali nije bio ni Seb pa je dobio kaznu...gotovo ista stvar.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vremena prije eventualnih kazni. Steta da Lando nije uspio biti 5ti , ali opet jako uspjesne kvalifikacije

slika
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Kakva kazna... Ma dajte , molim vas...
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
smr201 je napisao/la:U dilemi sam između Lorda i Groznog ko je veća truba :bonk:
Grosjean je osvajao podijme u F1, Lordu kad bi Mercedes dali opet bi se mučio.

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Kažu na motorsportu da je Vettel otpao zbog "engine pressure problems"

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 29.06.2019., 16:15 Iskreno se nadam da Ferrari ima dobar razlog zašto su Q2 odradili na softu....
Ako je već propala trka za Vettela, nadam se da bar Leclerc ima šansi.
Izgledo je samouvjereno Leclerc na pitanje o startu na S... A H im izgleda ne pase ni na jednoj stazi .. Imal sta za Seba ?
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Još će morati startati na Softu iz sredine poretka...znači teška truba, a ovdje startati iz sredine je ajme.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
MSC je napisao/la: 29.06.2019., 16:06 A jbt sreća više. Baš mi je žao Seba.

I koji kurac ih je Lewis sve onoliko usporio u zadnjem zavoju pred brzi krug. Dojma sam sa su svi izgubili mrvicu zbog toga.
Pa jer je htio da ga netko prestigne da uzme slipstream ali nitko nece. Haha

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 16:07
MSC je napisao/la:A jbt sreća više. Baš mi je žao Seba.

I koji kurac ih je Lewis sve onoliko usporio u zadnjem zavoju pred brzi krug. Dojma sam sa su svi izgubili mrvicu zbog toga.
Da bi napravio razmak u odnosu na Landa, ne lupaj gluposti molim te :facepalm:

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Nisam vidio Landa jer sam taman prebacivao sa SK na Arenu.

A što se tiče gluposti, čekam sa suci opet potvrde konzistentnost prema Lewisu i ne kazne ga za ono. Istina, nije za kaznu, ali kažnjavali su druge i za puno manje.
"What a little star." May 26, 2012.

Pastor
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13
CrashOverride je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:08 Not enough, 10 places on the grid slika

Ma nije uopce bitno.. Kakva kazna, nije bilo nista.. Samo mi je smijesno sto je to valjan argument :gandalf:
Pa i nije, izašao je sa staze da bi ovaj prošao, nemoj da bi ko ovo poredio sa prošlom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaćoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni

Molim? Nije bilo ništa? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako ćemo pošteno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neće kaznit nikoga...

Što se tiče Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je više tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato što je svakako bio među 10. A onda su Renaulti morali izbjeći i njega i Magnussena...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Priča se o tome kako bi Hamilton morao dobiti kaznu zbog konzistentnosti, a pritom se zaboravljaju dva najsvježija primjera iz Francuske gdje ni Ricciardo ni Kimi nisu dobili kazne za "veće" prekršaje.

Iskreno se nadam da će dobiti kaznu jer to paše Verstappenu, a djelomično i zbog toga što mi se neda gledati još jedan meltdown na portalu.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Broj PPa Ferrarija u prvih 9 utrka 2017.: 2
Broj PPa Ferrarija u prvih 9 utrka 2019.: 3

I onda netko kaže kako je Ferrari tad bio izjednačen s Mercom...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bravo Charles, drugi pole nakon dominacije na treninzima :thumbs: Bilo bi lijepo da ovdje ostvari prvu pobjedu koju je zaslužio još u Bahreinu, odličan je čitavog vikenda i taman bi treći put onemogućio Mercedesu skidanje McLarenovog rekorda po broju uzastopnih pobjeda na koji ionako nemaju pravo s obzirom na poklon iz Kanade :mrgreen:

Vidjet ćemo kakav će Hamilton biti u utrci, Leclerc se zasad čini kao "the man to beat", ali nikad ne bih podcijenjivao Hamiltona i Mercedes. Pitanje je i koja će strategija bolje raditi, Leclerc je jedini od vodećih na softu.

Verstappen bi mogao do podija, ima solidnu brzinu i mogao bi dobiti bljedunjavog Bottasa. Bilo bi mi drago zbog navijača, obožavam vidjeti te Nizozemce kako pune tribine narančastom bojom i navijaju za Maxa, ne znam je li itko od F1 vozača ikad imao toliku podršku :klanjam:

Svaka čast Magnussenu na krugu, bilo je super čuti oduševljenje na radiju, ali on nažalost starta 5 mjesta niže. Norris će tako ponovo biti na visokom P5, iza njega odlične Alfe i nevjerojatni Lord Gasly za kojeg je Ante sjajno rekao da je skoro bio sporiji od Vettela u Q3 :rofl: Doduše, čitam da navodno nije stigao u zadnji krug, ako je istina, onda možda ovo ipak nisu sve vozačke čari Pierrea Gaslyja.

Neću govoriti da nam startni poredak garantira uzbudljivu utrku, daje nadu, ali s obzirom na prijašnja iskustva, ne garantira :mrgreen:

Što se tiče kazne za Lewisa, ne očekujem je, ali mi se ni ne čini da je previše omeo Raikkonena. Izgleda kao da se sasvim korektno maknuo i otvorio mu dovoljno prostora, ali neka to procjene suci koji bi trebali bolje razumjeti vozače i pravila :chill:

Roki123
Baniran
Baniran
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: F1
Di je nestao Blazicko ? msm dal sam nesto propustio ili nedaj boze ima zdrastvenih problema ?

Pastor
Formula 1
Formula 1
A što me izjeba ovaj SK, zbog usrane odbojke. Prvo se prebace na SK6, pa onda u zadnjim minutama se i tu isključe. :facepalm:
Na MotoGP kvalama još gore. Cijelo vrijeme gledo na SK8 tamo kameru sa jednog motora. Ne znam šta se dešava, nikakve grafike. Tamo na ovim ostalim SK-ovima iznad sedmice još onboarda. Tek pred kraj kvala nađem na jednom Sk normalan prijenos.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Pastor je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13
CrashOverride je napisao/la:
Ma nije uopce bitno.. Kakva kazna, nije bilo nista.. Samo mi je smijesno sto je to valjan argument :gandalf:
Pa i nije, izašao je sa staze da bi ovaj prošao, nemoj da bi ko ovo poredio sa prošlom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaćoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni

Molim? Nije bilo ništa? Prvo se makne desno, u zadnjem trenutku. Onda samo produži pravo ispred njega, preko staze. Za kaznu definitivno, ako ćemo pošteno. Ali s obzirom da su britanci u pitanju, i on i Russel, vjerovatno neće kaznit nikoga...

Što se tiče Magnussena, fino je zajebao sve iza sebe, da ga ne izbace iz Q3. Ali nije imao gdje. Da je izletio na pijesak, bile bi žute zastave, i svejedno bi ih sjebao. Mislim da je više tu Norris zasmetao Renaultima, koji je odmah odustao od brzog kruga, kad je naletio na Magnussena. Zato što je svakako bio među 10. A onda su Renaulti morali izbjeći i njega i Magnussena...
Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.

A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proći, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaćoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijačkim naočalima, ništa drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti :gandalf:

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 16:42
Pastor je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 29.06.2019., 15:13 Pa i nije, izašao je sa staze da bi ovaj prošao, nemoj da bi ko ovo poredio sa prošlom godinom i Vettelovim "parkiranjem" na trkaćoj putanji na izlazu iz prve krivine, ne budimo apsurdni

Ovo za Magnussena i Norrisa ne treba komentarisati, to nije za kaznu.

A ovaj incident Kimija i Lewisa, Lewis je produžio van staze i mislim da je Kimi mogao normalno proći, ok smetao mu je, ali ako je Sebovo parkiranje na trkaćoj putanji i to na izlazu iz krivine za istu kaznu kao i ovo Lewisovo bježanje van staze da bi napravio prostor na stazi, onda stvarno se radi o navijačkim naočalima, ništa drugo. Ako je Seb za ono dobio 3 mjesta pomjeranja, onda Lewisa mogu maximalno jedno mjesto pomjeriti :gandalf:

Kakve gluposti pričaš? Pogledaj snimak. Prvo se sklonio desno. I Kimi je već krenuo s lijeva da ga obilazi, onda je on produžio i presjekao mu stazu. Kimi je jedino mogao, normalnom brzinom, proći kroz njega... Pa nebi se Kimi bez razloga ljutio. A što se tiče jačine kazne, to je što se dobija kad se zasmeta nekom, tako su nas barem naučili...
Meni je više ono Russelovo za progledat kroz prste, jer nije on sam bio na tom dijelu staze. Dok su se ovi ispred njega sklonili, on nije imao mjesta. A pripremao se za brzi krug, tako da nije bila opcija da sad prestiže one ispred sebe. Možda bi tako još više zasmetao Kvyatu...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡