Bravo Charles, drugi pole nakon dominacije na treninzima

Bilo bi lijepo da ovdje ostvari prvu pobjedu koju je zaslužio još u Bahreinu, odličan je čitavog vikenda i taman bi treći put onemogućio Mercedesu skidanje McLarenovog rekorda po broju uzastopnih pobjeda na koji ionako nemaju pravo s obzirom na poklon iz Kanade
Vidjet ćemo kakav će Hamilton biti u utrci, Leclerc se zasad čini kao "the man to beat", ali nikad ne bih podcijenjivao Hamiltona i Mercedes. Pitanje je i koja će strategija bolje raditi, Leclerc je jedini od vodećih na softu.
Verstappen bi mogao do podija, ima solidnu brzinu i mogao bi dobiti bljedunjavog Bottasa. Bilo bi mi drago zbog navijača, obožavam vidjeti te Nizozemce kako pune tribine narančastom bojom i navijaju za Maxa, ne znam je li itko od F1 vozača ikad imao toliku podršku
Svaka čast Magnussenu na krugu, bilo je super čuti oduševljenje na radiju, ali on nažalost starta 5 mjesta niže. Norris će tako ponovo biti na visokom P5, iza njega odlične Alfe i nevjerojatni Lord Gasly za kojeg je Ante sjajno rekao da je skoro bio sporiji od Vettela u Q3

Doduše, čitam da navodno nije stigao u zadnji krug, ako je istina, onda možda ovo ipak nisu sve vozačke čari Pierrea Gaslyja.
Neću govoriti da nam startni poredak garantira uzbudljivu utrku, daje nadu, ali s obzirom na prijašnja iskustva, ne garantira
Što se tiče kazne za Lewisa, ne očekujem je, ali mi se ni ne čini da je previše omeo Raikkonena. Izgleda kao da se sasvim korektno maknuo i otvorio mu dovoljno prostora, ali neka to procjene suci koji bi trebali bolje razumjeti vozače i pravila