Postaje jako zamorno čitati komentare na člancima jer pojedinci u svemu vide teoriju zavjere i dvostruke kriterije.
Nemoj tako, to je nekima sad krunski dokaz belosvetske urote i onda skrece nabrajanje 254 situacija koje nemaju veze sa ovomDaveGilmour je napisao/la: 21.06.2019., 20:33 Upravo pogledah "incident" Max-Hamilton. Ne mogu vjerovati da netko za ovo traži kaznu![]()
Postaje jako zamorno čitati komentare na člancima jer pojedinci u svemu vide teoriju zavjere i dvostruke kriterije.
S tobom se nema smisla raspravljati jer ti je najveći doseg pisati smrducci umjesto nekog pametnog argumenta što ni ne iznenađuje jer ga nemaš.
Ja se umorio prepisujući sve ono, a mogao sam samo tebe pričekatiFerrari je napisao/la: 21.06.2019., 21:00
I dajte kakve su ono budale koje zagovaraju kaznu za Hamiltona zbog onoga na treningu?![]()
Dajte ljudi molim vas...kakve kazne. Ako ćete već biti konsantni u tome da ono u Kanadi nije bilo za kaznu u UTRCI, onda nemojmo molim Vas povlačiti da bi ovo u Francuskoj trebalo kazniti, a dogodilo se na SLOBODNOM TRENINGU.
Budale i sa jedne i sa druge strane. Prošlo je 2 tjedan, slučaj je zaključen, JA se ne slažem sa kaznom, ali hajde ljudi molim vas.
A kako ti znas sta je moj najveci doseg, mozda me poznajes osobno?
Prije nego je završena istraga, napisao sam da ne bih nikad kažnjavao ovakve stvari, pogotovo na treninzima. Ali ako ćemo gledati kriterijum iz Kanade, i argumente vas koji govorite da je kazna ispravna, ono ima materijala za kaznu, onda ga ovdje definitivno ima više. Puno više. I kao što rekoh nakon kazne, nisam nimalo iznenađen. A sad što se tiče kazni na treninzima, nisam za njih, osim ako bude baš nešto opasno. Ali sad priča Hamiltonovaca da se na treninzima nikad ne kažnjava nema nikakvog smisla. Kao što sam i tamo pisao, valjda nastupi nekakva amnezija, šta li? Jer itekako je bilo kazni i na treninzima. Naravno ne za svetu kravu...DaveGilmour je napisao/la: 21.06.2019., 20:33 Upravo pogledah "incident" Max-Hamilton. Ne mogu vjerovati da netko za ovo traži kaznu![]()
Osim nekoliko zaluđenih fanova većina nas koji navijaju za MB/Hama je rekla da Vettel kaznu nije trebao dobiti.Pastor je napisao/la: 21.06.2019., 22:13Prije nego je završena istraga, napisao sam da ne bih nikad kažnjavao ovakve stvari, pogotovo na treninzima. Ali ako ćemo gledati kriterijum iz Kanade, i argumente vas koji govorite da je kazna ispravna, ono ima materijala za kaznu, onda ga ovdje definitivno ima više. Puno više. I kao što rekoh nakon kazne, nisam nimalo iznenađen. A sad što se tiče kazni na treninzima, nisam za njih, osim ako bude baš nešto opasno. Ali sad priča Hamiltonovaca da se na treninzima nikad ne kažnjava nema nikakvog smisla. Kao što sam i tamo pisao, valjda nastupi nekakva amnezija, šta li? Jer itekako je bilo kazni i na treninzima. Naravno ne za svetu kravu...DaveGilmour je napisao/la: 21.06.2019., 20:33 Upravo pogledah "incident" Max-Hamilton. Ne mogu vjerovati da netko za ovo traži kaznu![]()
Kao što rekoh, nisam za kaznu na treninzima, ali ako ćemo striktno slijediti pravilnik, ovo je više za kazne nego ono u Kanadi. Što je najgore za ovog se uvijek nađe neko pravdanje, iako je slučaj gori nego neki slučajevi koji su kažnjavani. Dok se za druge samo napiše da je prekršio pravilo br. n, i to je to. Nikada se ni ne pokušava opravdati nekog drugog. Dok za ovog uvijek postoji opravdanje... Ko to neće da vidi, sa takvima se ne vrijedi raspravljati...
A vidi nešto Dave. Ja takođe ne bi nikad kaznio vozača za ono što je Lewis uradio jučer. Bio je trening, nije bilo nešto opasno. Greneralno, ne bi uopšte kažnjavao vozače zbog stvari na treninzima, naravno, ukoliko nije veća 3.14zdarija, tipa da je neko napravio neki kontakt pa došlo do krša i tako to.DaveGilmour je napisao/la: 21.06.2019., 20:33 Upravo pogledah "incident" Max-Hamilton. Ne mogu vjerovati da netko za ovo traži kaznu![]()
Ovo je najveći problem, ali takvo nešto se i može očekivati kad na svakom vikendu sjedi druga sudačka postava. Teško je onda ujednačiti kriterije kada različiti ljudi imaju različite stavove o rubnim situacijama.Frantic je napisao/la: 22.06.2019., 11:10 Fascinira me npr. kako u nekim situacijama suci rezonuju "zdravorazumski", a u drugim se striktno drže "slova zakona, propisa i pravila".
malo off topičarim, ali evo gilmoure nešto za tebe. https://twitter.com/ToroRosso/status/1141726725149212674DaveGilmour je napisao/la: 22.06.2019., 11:46Ovo je najveći problem, ali takvo nešto se i može očekivati kad na svakom vikendu sjedi druga sudačka postava. Teško je onda ujednačiti kriterije kada različiti ljudi imaju različite stavove o rubnim situacijama.Frantic je napisao/la: 22.06.2019., 11:10 Fascinira me npr. kako u nekim situacijama suci rezonuju "zdravorazumski", a u drugim se striktno drže "slova zakona, propisa i pravila".
Zato bi trebalo uvesti standardnu sudačku postavu pa bi se onda točno znalo što je kažnjivo, a što ne. Vjerujem da bi se onda konzistentnost odluka uvelike poboljšala.