Jest ali vratili su ove pare hiljadama pretplatnika F1TV, a onda to ispadnu velike pare. Ako je milion pretplatnika bilo uskraćeno za prijenos i vraćeno im je otprilike koliko i meni (€3.42) onda ispadnu velike pare.Har Kl je napisao/la: 09.05.2019., 19:35Ma nisu baš tako ogromne pare ...LH44 je napisao/la: 09.05.2019., 14:00 Jbte pa to su onda ogromne pare ako su toliko vraćali... Još si ih ti oberlatio sa onim vaučer kodovima, da si ukuco još koji za koji nisi znao, džaba bi bilo![]()
Vratili su mi četvrtinu moje godišnje pretplate, što je u novcu manje više identičan iznos kao kod ostalih![]()
F1tv
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li se u svakoj utrci onoliko puno forsira kamera sa prednjeg krila bolida? Ili je to samo na Ferrariju gdje sam većinu pratio...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- sisavac Verified
- Karting
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
jel itko dobio povrat novaca sad koji dan od F1 TV-a? uzeo sam početkom ove godine i vratili su mi 4€ pred tjedan-dva.
edit: vidim sad da su i drugi dobili (nisam čitao od kraja), međutim meni nisu mail poslali.
edit: vidim sad da su i drugi dobili (nisam čitao od kraja), međutim meni nisu mail poslali.

-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Još dva putHar Kl je napisao/la: 09.05.2019., 13:53 Meni su vratili skoro pa četvrtinu godišnje pretplate![]()
Još tri put ovako i onda će oni meni plaćati![]()

Hello,
Following the problems with F1TV Pro during the Canadian Grand Prix, we will be refunding you 4 EUR to apologise...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jesu onda kad nije nikako radilo, sada nisu, a propustio sam prvih 20 i kusur krugova, što nije uredu, bukvalno je puklo na formacijskom krugu
Nisam slao mailove, reko sjetit će se sami, ali su sasvim slučajno zaboravili

Nisam slao mailove, reko sjetit će se sami, ali su sasvim slučajno zaboravili

- sisavac Verified
- Karting
- S nama već: 8 god 6 mj
moraš se žaliti, slati mailove i na onaj njihov chat.LH44 je napisao/la: 19.06.2019., 22:26 Jesu onda kad nije nikako radilo, sada nisu, a propustio sam prvih 20 i kusur krugova, što nije uredu, bukvalno je puklo na formacijskom krugu![]()
Nisam slao mailove, reko sjetit će se sami, ali su sasvim slučajno zaboravili![]()
dobio sam opet 4EUR natrag zbog Kanade jer sam imao identični problem kao i ti.
a njihov opis problema...

"we experienced disruption to the service triggered by the failure of our Disaster Recovery system."
"this is not the issue we've seen previously.."

-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
Pa znači dobio si jednom kad i ja. Sad čekaš na ovaj drugi put.LH44 je napisao/la: 19.06.2019., 22:26 Jesu onda kad nije nikako radilo, sada nisu, a propustio sam prvih 20 i kusur krugova, što nije uredu, bukvalno je puklo na formacijskom krugu![]()
Nisam slao mailove, reko sjetit će se sami, ali su sasvim slučajno zaboravili![]()
Ma dobit ćeš sigurno. Provjeri da ti nije mail slučajno zalutao u spam.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Kao u onom vicu, kad se lik oženio i nakon vjenčanja došao kući sa suprugom i nakon ulaska u kuću odmah joj sveže šamarčinu.reso20 je napisao/la: 21.06.2019., 21:53 Danas sve ok, bez zamjerke
Ali svejedno cu im pisati da ne radi, tek toliko da se ne opuste![]()
![]()
Na njeno pitanje: "Zašto?", odgovorio je "Znaćeš...".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”