Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ma Lord je legenda
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Frantic je napisao/la: 13.06.2019., 00:01 Ma Lord je legenda
Sramota je da još uvijek nitko nije otvorio temu za dotičnog :gandalf:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
croatic f1 je napisao/la: 13.06.2019., 16:43
Dao si mi jako neozbiljnu ideju :zubo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 13.06.2019., 16:43
Jao, kakav previd cjelokupne F1puls zajednice :facepalm:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
LH44 je napisao/la: 10.06.2019., 15:57
zekohonda je napisao/la: 10.06.2019., 08:58 nakon niza loših utrka gaslya u kojoj mi se ova kanada posebno izdvaja sad i ja razmišljam o zamjeni na pola sezone...
kvyat mi je prvi pick....za ostale stvarno ne znam...teško se rb odlučuje za nekoga tko nije bio član njihovog junior programa.
da sam ja šef, najradije bi pokušao ocona dovest, ali za to su minimalne šanse.
Iskreno ne znam šta si vidio u tom Gaslyu, ni Hartleya nije dobijao toliko uvjerljivo koliko bodovna razlika govori, a Hartley nije godinama vozio jednosjede. Čak je Hartley zadnjih nekoliko utrka bio brži Torro Rosso. Ovo sad u Red Bullu je jako loše, ova trka jučer pogotovo, startao je ispred Maxa, imao je u nekim momentima utrke i 10 sekundi prednosti, a završio je iza oba Renaulta kojima nikada nije ni prismrdio. Ja stvarno ne znam šta čekaju, ja bi najradije Gaslya u Wiliams, Russela u Torro Rosso, a Kvyata u Red Bull :kokice:
A lani ste vi McLarenovci slavili kako ste poderali Toro Rosso Hondu sa Renaultom. A ustvari ste sretno dobili ekipu sa puno manjim budžetom i sa vozačima za koje se ne zna ko je gori. :rofl:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Puno manji buđet, a dijelovi i sve ostalo iz RB-a. Teško njima.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la:A lani ste vi McLarenovci slavili kako ste poderali Toro Rosso Hondu sa Renaultom. A ustvari ste sretno dobili ekipu sa puno manjim budžetom i sa vozačima za koje se ne zna ko je gori. :rofl:
Ja profulan koncept i kvarljiv bolid sigurno nisam slavio, a te pobjede protiv Torro Rosso su gluposti spram nekadašnjeg rasturanja Red Bulla, Ferrarija, Mercedesa, Renaulta i ostalih ekipa iz vrha koje je McLaren znao jesti za doručak :)
Ni ovaj McLaren trenutno nije za slaviti nešto posebno, ali poštujem napredak koji su ostvarili spram prošle sezone, gdje su na nekim stazama i do sekunde po krugu brži, a i bolid se ne čini kao gotov proizvod već ima mjesta za razvoj, kao i samo struktuiranje i organizaciju ekipe. Nadati je se da će pravila za 2021. da legnu McLarenu i Renaultu, koji je pokazao napredak u Kanadi sa novim motorom, pa kad Woking izbaci svog izazivača, drž'te gaće kad Lando i Carlos navale ;)

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Kad se uzme u obzir kad se Red Bull pojavio u F1, McLaren ih i nije baš rasturao. Ne više nego što su ovi njih... Možda samo koju godinu dok je Red Bull bio samo drugačije obojeni Jaguar. :D

LH44
Formula 1
Formula 1
Kad je McLaren imao bolid i svoj dan rasturao je navedene ekipe. Inače slažem se sa tim komentarom, samo govori koliko su nisko pali kao i Williams, ali eto barem se nekako čupaju, ima mjesta za optimizam, dok je Williams postao dno dna. Nadati je se da će i oni nešto napraviti 2021.

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 16.06.2019., 01:08 Kad se uzme u obzir kad se Red Bull pojavio u F1, McLaren ih i nije baš rasturao. Ne više nego što su ovi njih... Možda samo koju godinu dok je Red Bull bio samo drugačije obojeni Jaguar. :D
Oćeš reći da ih 2005 i 2006 nije rasturio? Zatim 2007. i 2008.? Tek je 2009. promjenom pravila i izigravanjem pravila oko kersa te double dufuzora promješan poredak.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 16.06.2019., 17:02
Pastor je napisao/la: 16.06.2019., 01:08 Kad se uzme u obzir kad se Red Bull pojavio u F1, McLaren ih i nije baš rasturao. Ne više nego što su ovi njih... Možda samo koju godinu dok je Red Bull bio samo drugačije obojeni Jaguar. :D
Oćeš reći da ih 2005 i 2006 nije rasturio? Zatim 2007. i 2008.? Tek je 2009. promjenom pravila i izigravanjem pravila oko kersa te double dufuzora promješan poredak.
Pa upravo sam to i rekao. :facepalm: Po toj logici mnogi su rasturali i Mercedes od 2010 do 2013. Rasturali su mali tim u izgradnji... To je ravno prošlogodišnjem "rasturanju" Toro Rossa. :facepalm:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ma daj molim te. Mali tim u izgradnji. Dok nije došao Newey nisu bili ništa manje rastrošni od tadašnjih top timova. On je donio prevagu.
slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Spec 3 za ovaj vikend,nadogradnje su vezane za turbo i ICE!!

https://www.motorsportweek.com/news/id/23293
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
novi spec, rb donosi upgrade...nadam se borbi za podij.
albon će vikend vozit sa starom pu, pa me zanima usporedba vremena sa kvjatom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
kako je jučer najavljeno, dicktum, pardon ticktum nije više član junior programa.
brutalno i čudno ovako u pola sezone s obzirom da je on bio najbliži licenci i vozio je rb na testiranjima....i najavljen je da će vozit rb u goodwoodu sljedeći tjedan. :)
s druge strane, neka se ne zabrinjava previše - hartley i albon su isto bili otpisani pa vraćeni. o kvyatu da ne govorim. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Baš čitam. I onda će se čuditi kako nitko ne želi voziti za njih.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I mene čudi ovako naglo izbacivanje najboljeg kandidata za F1. Istina, nije najbolje krenuo u SF sezonu, ali odvozio je tek tri utrke. Jasno je i da sad sve bacaju na O'Warda, ali ne vidim razlog zašto ih ne bi obojicu držali istovremeno. Vjerojatno je došlo do nekakvog sukoba između Ticktuma i Marka, ne vjerujem da bi ga se inače ovako riješili.

LH44
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: Vjerojatno je došlo do nekakvog sukoba između Ticktuma i Marka
S obzirom o kakvoj se sirovini radi, ne bi me čudiloslika

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Lik je žešći debil. Nikakvo čudo...

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
Ako ćemo već o posterima na drugim temama za ekipe. :chill:
Okačili su ovu sliku na društvenim mrežama, al izgleda da su zaboravili prednje krilo izmjenit.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡