Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
-
kasalo
- Karting
- S nama već: 6 god 2 mj
kako mislis nema privatne poste, kojih padobranaca?jel to znaci da nemogu poslati osobnu poruku? pa mislio sam da svi forumi imaju mogucnost slanja poruka ljudi medjusobno. pa mislio sam mu odgovoriti jer lik ocito nekonta da prica gluposti, i jos me poziva na objektivnost, a sam je neobjektivan
-
kasalo
- Karting
kako mislis nema privatne poste, kojih padobranaca?jel to znaci da nemogu poslati osobnu poruku? pa mislio sam da svi forumi imaju mogucnost slanja poruka ljudi medjusobno. pa mislio sam mu odgovoriti jer lik ocito nekonta da prica gluposti, i jos me poziva na objektivnost, a sam je neobjektivanFrantic je napisao/la: 14.06.2019., 21:52Nema više privatne pošte.kasalo je napisao/la: 14.06.2019., 21:28 moze li se nekako odgovoriti direktno nekom forumasu koji me ostrijim jezikom prozvao, recimo pricao sam sa onim danijem pa nas je admin dosao upozoriti da prekinemo, a on mi je nesto odgovorio pa ja kasnije nisam htio nastaviti razgovor. mogu li ja njemu poslati poruku koju bi samo on vidio?
Vetma ukinuo zbog "padobranaca".
A šta se tangiraš džaba?
Čega sam se načito zadnjih dana na portalu, to nisu istine.
I onda na kraju balade lik (koji je prilično naporan sa glupostima) mi kaže "Ko te....." (yebe, jel?)![]()
U tim nekim "raspravama" ili odgovoriš argumentovano (mada to većinom ne pije vode), ili kulturno "spustiš", ili ignorišeš i gotovo.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zato sto se svako malo pojavljivao neki specijalac koji bi spamao inboxe sa svojim glupostima.
-
kasalo
- Karting
Pa sto ga niste zakljucali ondaMr.Spaceguy je napisao/la: 15.06.2019., 05:49 Zato sto se svako malo pojavljivao neki specijalac koji bi spamao inboxe sa svojim glupostima.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa zaključali smo, zar ne vidiš, skroz na skrozkasalo je napisao/la:Pa sto ga niste zakljucali ondaMr.Spaceguy je napisao/la: 15.06.2019., 05:49 Zato sto se svako malo pojavljivao neki specijalac koji bi spamao inboxe sa svojim glupostima.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Zato jer je suvišna. Postoji tema gdje se može pisati sadržaj koji si htio pisati tamo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
O čemu pričaš? Otvori forum, pa "Poruke za našu ekipu" i onda klik na temu "Prigovori, prijedlozi i pohvale za F1puls".
Za sve to će se miš pomaknuti 4 centimetra i morat ćeš triput stisnuti kažiprstom lijevi klik. Ako je to teško - onda ćemo smisliti nešto lakše.
Za sve to će se miš pomaknuti 4 centimetra i morat ćeš triput stisnuti kažiprstom lijevi klik. Ako je to teško - onda ćemo smisliti nešto lakše.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Koji? Gdje je bio i što je pisalo?
-
kasalo
- Karting
Neznan tocno koja tema je bila, mozda zadnja ili predzadnja, mozda san napisao rijec govno pa mi ga zato nije probavilo, jel to moguce
Inace fali mi jos par replika u zadnjih par dana neznan koji vrag se dogada
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Aha, moguće da je izbrisano ako je tako nešto glupo napisano.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Možeš pomoći - sudjeluj na portalu i na forumu pišući kvalitetne komentare o događajima u F1.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Evo ja mislim da nema smisla konkurirati wikipediji na razini činjenica i slagati ovdje nekakvu enciklopediju. Ako želiš napisati svoj pogled na Nikija Laudu, Nigela Mansela ili Damon Hilla ili nekog četvrtog, Ante će ti to vrlo vjerojatno objaviti.F1 2019 je napisao/la: 22.06.2019., 00:10 Dobro zasto se moji prijedlozi uzimaju zdravo za gotovo? Ja samo zelim pomoci na sadrzajnoj razini, a dobijem ruganje od strane administratora stranice
Ako imaš ideju za nekakv drugi članak, napiši ga, pošalji i bit će vjerojatno objavljen. To su ti načini kako možeš doprinijeti.
Pusti Antu da uređuje portal, to je njegovo dite. Nemoj mu se gurat u taj posao.
U odnosu na konkurenciju na hrvatskom, a i mnogu na engleskom, radi jako dobar posao na izgradnji zajednice. Ovdje je rasprava 2 reda veličine kulturnija nego na mnogim drugim mjestima i zato sam ja ovdje.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Nominiram korisnika @rapante opet ulazi u off i nepotrebnu raspravu gdje komentira i vrijeđa druge članove, vidim nastavio je od jučer...
https://www.f1puls.com/40532/charles-le ... ment-95421
https://www.f1puls.com/40532/charles-le ... ment-95421
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
A jbt, dok ja nadjem temu ima puno spretnijih 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt: