Doso sam na portal i u 2 minute mi je u oko upao par komentara od korisnima @Geronimo koji mislim da zasluzuju brisanje, ban ili sta vec.. I to na temi o gumama za VN Australije gdje je opcenito rasprava otisla gdje ne treba..
PeriMisko
Helmut je za vecinu vas internet warriora i mlatimuda DOKTOR.
Ti kao i svi ostali internet strucnjaci mozete jedino donosit nekakve zakljucke iz njegovih javnih istupa ili posredno preko pera kojekakvih piskarala od kojih velika vecina nezna puno nista vise od vas.
Jbga, što nisi postavio "sliku" komentara.
Mislim ono, vjerujem da je za Banovića, čim ga je Ante tamo i poslao.
Ali baš me zanima šta je napisao....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 13.03.2019., 20:28
@Frantic
Babo jedna
Sena Internetuša
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
moze li se nekako odgovoriti direktno nekom forumasu koji me ostrijim jezikom prozvao, recimo pricao sam sa onim danijem pa nas je admin dosao upozoriti da prekinemo, a on mi je nesto odgovorio pa ja kasnije nisam htio nastaviti razgovor. mogu li ja njemu poslati poruku koju bi samo on vidio?
kasalo je napisao/la: 14.06.2019., 21:28
moze li se nekako odgovoriti direktno nekom forumasu koji me ostrijim jezikom prozvao, recimo pricao sam sa onim danijem pa nas je admin dosao upozoriti da prekinemo, a on mi je nesto odgovorio pa ja kasnije nisam htio nastaviti razgovor. mogu li ja njemu poslati poruku koju bi samo on vidio?
Nema više privatne pošte.
Vetma ukinuo zbog "padobranaca".
A šta se tangiraš džaba?
Čega sam se načito zadnjih dana na portalu, to nisu istine.
I onda na kraju balade lik (koji je prilično naporan sa glupostima) mi kaže "Ko te....." (yebe, jel?)
U tim nekim "raspravama" ili odgovoriš argumentovano (mada to većinom ne pije vode), ili kulturno "spustiš", ili ignorišeš i gotovo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”