Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Za Duranta je ovo bilo ocekivano. Isforsirali su njegov povratak , a drugo nisu ni mogli jel im je tekma bila biti ili ne biti. A rezultat je ponovna ozljeda.
Velika steta sta Toronto ovo nije izvukao ovo do kraja , samo se nadam da nece GSW ovo sad uzeti dok kraja. Ali vjerujem u Toronto
Velika steta sta Toronto ovo nije izvukao ovo do kraja , samo se nadam da nece GSW ovo sad uzeti dok kraja. Ali vjerujem u Toronto

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ipak Nick Nurse je glavni krivac za poraz ekipa mu u naletu a frajer zove timeout i sta se desava onda zadnje 3 minute teski choke.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Navodno neko pravilo propisujeda mora zvati TO nakon nekog vremena, u suprotnome mu se oduzimaju 2. Vidio na redditu, prvi put čujemalonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 08:46 Ipak Nick Nurse je glavni krivac za poraz ekipa mu u naletu a frajer zove timeout i sta se desava onda zadnje 3 minute teski choke.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ako je to istina, to je ono...klasična AmerikaMulti 21 je napisao/la:Navodno neko pravilo propisujeda mora zvati TO nakon nekog vremena, u suprotnome mu se oduzimaju 2. Vidio na redditu, prvi put čujemalonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 08:46 Ipak Nick Nurse je glavni krivac za poraz ekipa mu u naletu a frajer zove timeout i sta se desava onda zadnje 3 minute teski choke.

- alonso5
- Formula 1
Mislim da to nije istina, neznam i ja prvi put cujem ali ne vjerujem bas u to. Jebote ekipa ti u naletu i ti onda "moras" zvati timeout, zbog toga je i izgubio utakmicu. Evo NBA pratim 12-13 godina i prvi put cujem za to, mislim da to nije istina. I nije mi jasno zasto nije zvao timeout za zadnji napad ostao mu je jos jedan bio trebao je fino nacrtat akciju za zadnji napad a ne ovako. Pocetnicke greske pravi.Multi 21 je napisao/la: 11.06.2019., 09:22Navodno neko pravilo propisujeda mora zvati TO nakon nekog vremena, u suprotnome mu se oduzimaju 2. Vidio na redditu, prvi put čujemalonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 08:46 Ipak Nick Nurse je glavni krivac za poraz ekipa mu u naletu a frajer zove timeout i sta se desava onda zadnje 3 minute teski choke.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Multi 21
- Formula 1
Mora mu se priznati da je do sada savršeno vodio ekipu. Ne može GS dobiti 3 uzastopne, nikako.alonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 09:36Mislim da to nije istina, neznam i ja prvi put cujem ali ne vjerujem bas u to. Jebote ekipa ti u naletu i ti onda "moras" zvati timeout, zbog toga je i izgubio utakmicu. Evo NBA pratim 12-13 godina i prvi put cujem za to, mislim da to nije istina. I nije mi jasno zasto nije zvao timeout za zadnji napad ostao mu je jos jedan bio trebao je fino nacrtat akciju za zadnji napad a ne ovako. Pocetnicke greske pravi.Multi 21 je napisao/la: 11.06.2019., 09:22Navodno neko pravilo propisujeda mora zvati TO nakon nekog vremena, u suprotnome mu se oduzimaju 2. Vidio na redditu, prvi put čujemalonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 08:46 Ipak Nick Nurse je glavni krivac za poraz ekipa mu u naletu a frajer zove timeout i sta se desava onda zadnje 3 minute teski choke.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- alonso5
- Formula 1
Slazem se s tobom da je odlicno vodio ipak je on rookie kao glavni trener, a sad mozeli GSW dobit 3 za redom, neznam da budem iskren necu biti iznenađen ako naprave preokret.Multi 21 je napisao/la: 11.06.2019., 09:38Mora mu se priznati da je do sada savršeno vodio ekipu. Ne može GS dobiti 3 uzastopne, nikako.alonso5 je napisao/la: 11.06.2019., 09:36Mislim da to nije istina, neznam i ja prvi put cujem ali ne vjerujem bas u to. Jebote ekipa ti u naletu i ti onda "moras" zvati timeout, zbog toga je i izgubio utakmicu. Evo NBA pratim 12-13 godina i prvi put cujem za to, mislim da to nije istina. I nije mi jasno zasto nije zvao timeout za zadnji napad ostao mu je jos jedan bio trebao je fino nacrtat akciju za zadnji napad a ne ovako. Pocetnicke greske pravi.Multi 21 je napisao/la: 11.06.2019., 09:22
Navodno neko pravilo propisujeda mora zvati TO nakon nekog vremena, u suprotnome mu se oduzimaju 2. Vidio na redditu, prvi put čujem
- Multi 21
- Formula 1
Mozda sut nije imao pravca, ali zato nije ima ni snage

Donji desni kut table pogodio

-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Danas bi mogao biti povijesni dan za Raptorse. Warriorsi sada ponovno igraju bez Duranta, na njih bi to moglo psihički utjecati.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bravo Toronto
Nek su ih roknuli 
Toronto..Ko i reko..

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Čestitke Torontu.
Prva titula za Kanadu.
I opet pobjeda u gostima.
Toronto je sve tekme ove sezone pobijedio GSW u Oracle Areni (i onu sezonsku).
@Sarma, slažem se. Mislim da bi GSW hladno uzeo titulu da su bili kompletni.
Ali to je sastavni dio igre.
Opet su slijedeće godine najveći favoriti za titulu, ako ostanu u istom sastavu.
I ako ih povrede zaobiđu.
Prva titula za Kanadu.
I opet pobjeda u gostima.

Toronto je sve tekme ove sezone pobijedio GSW u Oracle Areni (i onu sezonsku).
@Sarma, slažem se. Mislim da bi GSW hladno uzeo titulu da su bili kompletni.
Ali to je sastavni dio igre.
Opet su slijedeće godine najveći favoriti za titulu, ako ostanu u istom sastavu.
I ako ih povrede zaobiđu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”