Potpuno se slažem. Po meni, da je Vettel i imao kontrolu (Å”to nije), i da je mogao koÄiti (Å”to nije), nitko mu ne brani zatvoriti stranu. Zato i ovo 2016. nije bila kazna. Rosberg je (ovako iz glave) 2012. u Bahreinu potpuno zatvorio stranu Alonsu ("All the time you have to leave the space") i isto je to napravio Hamiltonu 2016. u Å panjolskoj. Tko mu to brani? NITKO.Sarma je napisao/la: 10.06.2019., 09:35 Daniel Ricciardo about the penalty against Vettel: "If he pulls a little further to the left, he'll spin. When he brakes on the grass, he'll spin too. There was not much room for Lewis but still enough."
Daniel Ricciardo: I had an identical situation with Lewis in 2016 Monte Carlo. He had to go through the emergency exit and almost pushed me into the wall on his return. With me it was tighter than now with him. He didn't get a penalty. That was a good thing. It was a hard racing.
Ako je overlap prevelik, onda nema pravo zatvarati stranu. Ali ako overlapa nema, nitko ti ne brani zatvoriti jednu stranu. Kako bi startovi izgledali da se primjenjuje ovakvo idiotsko suÄenje stalno?
Gdje ne nestalo utrkivanje?