VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma, neće biti ništa od toga. Onaj koji te kazni nepravedno je isti onaj kome se žališ... Šta se može promijeniti?
Kad ćemo dočekati da se neko u toj FIA-i kazni za pogrešne odluke? Evo nedavno su na F2 utrci napravili lakrdiju. Čak su i priznali. I sve ostalo kako je i bilo... Kad će se Ferrari žaliti i za nedodjeljivanje kazni za druge? Zar nisu mogli uložiti žalbu za nekažnjavanje Hamiltona i Maxa više puta. Treba im dokaz? Pa toga smo se nagledali bruku. Očito kršenje pravila, i simješna obrazloženja zašto nisu kažnjeni, u puno gorim situacijama nego što je ova. Zašto se tu nikad nisu bunili, i prezentirali video sa očitim kršenjem pravila? Mislim da je i njima jasno da ne mogu uraditi ništa protiv držača FIA-inih jaja...
Kad ćemo dočekati da se neko u toj FIA-i kazni za pogrešne odluke? Evo nedavno su na F2 utrci napravili lakrdiju. Čak su i priznali. I sve ostalo kako je i bilo... Kad će se Ferrari žaliti i za nedodjeljivanje kazni za druge? Zar nisu mogli uložiti žalbu za nekažnjavanje Hamiltona i Maxa više puta. Treba im dokaz? Pa toga smo se nagledali bruku. Očito kršenje pravila, i simješna obrazloženja zašto nisu kažnjeni, u puno gorim situacijama nego što je ova. Zašto se tu nikad nisu bunili, i prezentirali video sa očitim kršenjem pravila? Mislim da je i njima jasno da ne mogu uraditi ništa protiv držača FIA-inih jaja...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jednostavno nek daju očitovanje telemetrije. Imaš sve kočenje, prelazak preko trave i koliko je koji kotač u tom trenutku imao momentum da ga trzne.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ono što je najluđe glavni sudac tj. jedan od glavnih sudaca je bio Emanuele Pirro...super iskusan vozač, osvojio Le Mans 6 puta, utrkivao se u F1 tijekom 90-ih, vozio sve i svašta...daleko najiskusniji od svih gore i onda donese ovakvu odluku.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Možda treba fond za mirovinu.
"What a little star." May 26, 2012.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Jebote ja još uvijek nevjerujem da su mu dali kaznu...stvarno sam mislio da ju neće dobiti, isto kao i prošle godine u Austriji...
Kad Ferrari ne usere (jednog vozača), ovakvo sranje se dogodi...
Kad Ferrari ne usere (jednog vozača), ovakvo sranje se dogodi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Posle malo sna da sumiram utiske. I dalje mislim da je kazna przestroga i debilna i da nam je oduzela trku juče, ne sam pobedu Ferrariju nego uopšteno trku svima nama. Trka je bila sjajna, podsećala je na neke ranije godine gde nije bilo preticanje ali se vozilo 70 krugova na nož a napetost se mogla seci istim.
E sad ako FIA toliko drži do svojih pravila i poštenja onda bi trebalo da diskvalifikuje Seba sa jučerašnje trke zbog niza propusta. Nije dovezao kola gde treba. Nije otišao na merenje. Nije dao intervju posle trke. Pomerao je table i prekrajao oficijalni rezultat. I sigurno još po nešto može da se nadje. E sad ako FIA ima muda i dodeli idiotskih 5 sekundi onda bi trebalo da uradi i ovo iako lično podržavam sve što je Seb uradio posle trke. Pokazao je veličinu i pokazao je da je čovek koji prezire nepravdu.
Ferrari mora dići prašinu oko ovoga, jednostavno mora.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
E sad ako FIA toliko drži do svojih pravila i poštenja onda bi trebalo da diskvalifikuje Seba sa jučerašnje trke zbog niza propusta. Nije dovezao kola gde treba. Nije otišao na merenje. Nije dao intervju posle trke. Pomerao je table i prekrajao oficijalni rezultat. I sigurno još po nešto može da se nadje. E sad ako FIA ima muda i dodeli idiotskih 5 sekundi onda bi trebalo da uradi i ovo iako lično podržavam sve što je Seb uradio posle trke. Pokazao je veličinu i pokazao je da je čovek koji prezire nepravdu.
Ferrari mora dići prašinu oko ovoga, jednostavno mora.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ferrari zaboravio u utrci reci Leclercu za Sebovu kaznu , ali je Leclerc rekao da je ionako pritiskao maksimalno pa se nebi nista mjenjalo u njegovom pristupu i da je znao.
https://www.racefans.net/2019/06/10/fer ... lWCw-7kRfA

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jos jedan dokaz da su totalno neorganozorani... U Francuskoj ocekujem sljedeci korak i 3 softa i 1 medium na bolidu..AlkY je napisao/la: 10.06.2019., 08:51 Ferrari zaboravio u utrci reci Leclercu za Sebovu kaznu , ali je Leclerc rekao da je ionako pritiskao maksimalno pa se nebi nista mjenjalo u njegovom pristupu i da je znao.
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Dovezao ih je, ali ih je onda i odvezao

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahah.. Da da.. Sejtih se sad..f1zd je napisao/la: 10.06.2019., 09:08 @Crash
Hehe, pa to je Williams Bottasu napravio u Belgiji 2015..
Nije mi jasno kako su ovo nekompetentni..
Pa da, to se cini kao sljedeci korak u evoluciji.. Past na level Williamsa..
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Daniel Ricciardo about the penalty against Vettel: "If he pulls a little further to the left, he'll spin. When he brakes on the grass, he'll spin too. There was not much room for Lewis but still enough."
Daniel Ricciardo: I had an identical situation with Lewis in 2016 Monte Carlo. He had to go through the emergency exit and almost pushed me into the wall on his return. With me it was tighter than now with him. He didn't get a penalty. That was a good thing. It was a hard racing.
Daniel Ricciardo: I had an identical situation with Lewis in 2016 Monte Carlo. He had to go through the emergency exit and almost pushed me into the wall on his return. With me it was tighter than now with him. He didn't get a penalty. That was a good thing. It was a hard racing.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ni sad ne mogu doći sebi. Znao sam da će mu zakeljiti kaznu, ali mi se sve još uvijek čini nestvarno.
Pa kako taj Mercedes već godinama drži F1, FIA-u i Pirelli za jaja. Možda je i istina ono što je neki kolega ovdje napisao.
Prošle godine su se jedini mučili sa gumama, mijenjali im odmah na par utrka čim su zaplakali, udovoljili im i ovogodišnje koje apsolutno nikome ne pašu osim njima.
I onda ova pristranost sudaca prema njima koja je očita odavno, ne samo jučer. Vidjeli smo to na više primjera gdje je po ovim jučerašnjim kriterijima i Hamilton trebao biti 2-3 puta kažnjen zadnjih par godina.
Mene samo zanima, kako oni njih tako drže za jaja? Pa ovdje se radi o reputaciji jednog sporta, koja je jučer poprilično narušena, reputacija Pirellija koji ima jedan zadatak, ali gume nikome ne pašu. Dakle nikome osim jedne momčadi.
Što to Mercedes ima da su im toliko idu na korist i usput na vlastitu štetu? Što li je to vrijednije od zanimljive sezone, zanimljivog utrkivanja i neke pravednosti?
Pa kako taj Mercedes već godinama drži F1, FIA-u i Pirelli za jaja. Možda je i istina ono što je neki kolega ovdje napisao.
Prošle godine su se jedini mučili sa gumama, mijenjali im odmah na par utrka čim su zaplakali, udovoljili im i ovogodišnje koje apsolutno nikome ne pašu osim njima.
I onda ova pristranost sudaca prema njima koja je očita odavno, ne samo jučer. Vidjeli smo to na više primjera gdje je po ovim jučerašnjim kriterijima i Hamilton trebao biti 2-3 puta kažnjen zadnjih par godina.
Mene samo zanima, kako oni njih tako drže za jaja? Pa ovdje se radi o reputaciji jednog sporta, koja je jučer poprilično narušena, reputacija Pirellija koji ima jedan zadatak, ali gume nikome ne pašu. Dakle nikome osim jedne momčadi.
Što to Mercedes ima da su im toliko idu na korist i usput na vlastitu štetu? Što li je to vrijednije od zanimljive sezone, zanimljivog utrkivanja i neke pravednosti?

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ko zna za koliko je Mercedes kupio rekordesenna66 je napisao/la: 10.06.2019., 11:32 Ne znam baš da je do toga. Loša sezona = pad gledanosti = manje para. Oni upravo od loše sezone rade katastrofu. Tako da čisto sumnjam....

Fino Alla Fine