VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- krik_naglas
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
<t>Prije svega pozdrav svima, nisam dugo pisao. Pitam se par stvari:<br/>
1. Koliko bi bodova dobio SV ili LH da 44 nije kocio I da ga je ovaj lateralno pomeo?<br/>
2. Da su uloge bile zamijenjene I da je 44 radio djetinjarije I mijenjao table koje pokazuju plasman ko bi ovdje pravio hvalospjeve a do juce je leclerc bio zakletva I pljuvalo se po tom istom VELIKOM sebu<br/>
3. Hamina trka je komprovitovana nekontrolom vetela, I to je to. Da je bila zona izlijetanja tamo bi ga otisao sa Desne strane onakvog nekontrolisanog I pobijedio u svako slucaju.<br/>
<br/>
Opet ponavljam, Ferrari ne zasluzuje navijaca I ekipu kao vi I ostatak najvece vojske navijaca, vi se jedete I analizirate I trazite tracak istine (svako po svojoj logici) u kompletnoj pizdariji.<br/>
<br/>
Ne zaboravite, sve sto SV I CL naprave na stazi, ekipa u boxu I pitwallu moze to da sjebe pet puta.<br/>
<br/>
Smeta vam Hamilton, e pa gospodo vama smeta komplet ekipa od onih sto daju peskir, peko onih sto sarafaju gume do tota I Laude pokojnog. Nema maranelo odgovor na strasnu masineriju iz stutgarta I nece ni imati do 2021 dok ne zaglupe bolide.</t>
1. Koliko bi bodova dobio SV ili LH da 44 nije kocio I da ga je ovaj lateralno pomeo?<br/>
2. Da su uloge bile zamijenjene I da je 44 radio djetinjarije I mijenjao table koje pokazuju plasman ko bi ovdje pravio hvalospjeve a do juce je leclerc bio zakletva I pljuvalo se po tom istom VELIKOM sebu<br/>
3. Hamina trka je komprovitovana nekontrolom vetela, I to je to. Da je bila zona izlijetanja tamo bi ga otisao sa Desne strane onakvog nekontrolisanog I pobijedio u svako slucaju.<br/>
<br/>
Opet ponavljam, Ferrari ne zasluzuje navijaca I ekipu kao vi I ostatak najvece vojske navijaca, vi se jedete I analizirate I trazite tracak istine (svako po svojoj logici) u kompletnoj pizdariji.<br/>
<br/>
Ne zaboravite, sve sto SV I CL naprave na stazi, ekipa u boxu I pitwallu moze to da sjebe pet puta.<br/>
<br/>
Smeta vam Hamilton, e pa gospodo vama smeta komplet ekipa od onih sto daju peskir, peko onih sto sarafaju gume do tota I Laude pokojnog. Nema maranelo odgovor na strasnu masineriju iz stutgarta I nece ni imati do 2021 dok ne zaglupe bolide.</t>
-
kasalo
- Karting
- S nama već: 6 god 2 mj
krik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:07 <t>Prije svega pozdrav svima, nisam dugo pisao. Pitam se par stvari:<br/>
<br/>
<br/>
<br/>

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@krik_naglas a moga si i ovaj post preskocit.. ne bi te kostalo previse.. 

Fino Alla Fine
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Znači ništa... Pa jbt evo ti prilika da se pokažeš kao pravi šef ekipe i to ne bilo koje ekipe. Govorimo o Ferrariju.CrashOverride je napisao/la:Kaze Binotto "mi smo danas pobjedili"Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:53 Nego ima li kakva oficjalna izjava iz Ferrarija ili su opet podvili rep?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mi smo danas pobedili... Pa niste pobedili očigledno...
Kakav šaban. Kakava ma joj ne moflgu da pišem više popicu ban

Bukvalno ako Binotto ništa ne uradi treba lepo da spakuje kofere i vrati se za crtacu tablu i obavlja posao za koji je sposoban.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- krik_naglas
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Toto je izjavio da je 60:40 za kaznu i da se ne slaže sa Herbertom koji je rekao da kazne nije trebalo bit.Sarma je napisao/la: 09.06.2019., 23:06 Velika krađa, baš čitam sve pa svi se slažu da nije za kaznu i Wolff...
Jebeno čisto utrkivanje...
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma da...ajmo uspoređivati Monaco na kojemu ne može bog isus pretjecati i Montreal koji je u Top 3 po lakoći pretjecanja...krik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:17 SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne
Smiješno.
Ovdje se vozilo na rubu 100% krug za krugom...tamo je Hamilton vozio na 70% mogućnosti jer to može u Monacu.
Ako ćeš već trolati barem se potrudi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Baš si smiješna danas. Kaj ti je?Black Queen je napisao/la: 09.06.2019., 21:48 Sere mi se od FIA, od Mercedesa od politike a najviše od lažne skromnosti ovog Hamiltona- budi frajer pa ga pređi na stazi.

-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Nema u sebi sposobnost kružit u Monacu gdje je gotovo nemoguće proći osim ako ti motor crkne ili pukne guma... Da , naravno. Ako ništa , možeš biti dostojan nasljednik komentatorima sa SKY-a , slično razmišljatekrik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:17 SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Mogla se današnja utrka voziti još dodatnih 70 krugova i Hamilton nebi uspio preći Vettela u ovakvom Ferrariju koji je na ravnicama vidno brži bolid. Hamiltonu je na izlazu iz hairpina trebao zaostatak manji od 0.500 što je s današnjim bolidima podjednakih brzina jednostavno nemoguće. Pa Bottas bar 20 krugova nije mogao preći Hulkenberga, a Gasly se cijelu utrku vukao iza Strolla tako da je po meni kriva konstatacija kako je pretjecanje danas bilo lagano. Štoviše, pretjecanje je bilo iznenađujuće teško.Ferrari je napisao/la: 09.06.2019., 23:20 Ma da...ajmo uspoređivati Monaco na kojemu ne može bog isus pretjecati i Montreal koji je u Top 3 po lakoći pretjecanja...
Smiješno.
Ovdje se vozilo na rubu 100% krug za krugom...tamo je Hamilton vozio na 70% mogućnosti jer to može u Monacu.
Ako ćeš već trolati barem se potrudi.
Vettel je u konačnici pukao pod pritiskom i napravio neforsiranu grešku, ali je kazna smiješna. Jedna od većih krađa u zadnjih desetak godina.
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )

Potpisujem.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Za razliku od pojedinih "furka" navijača ja sam oduvijek navijao za njega. Bio sam svjedok njegove pogibije preko tv ekrana. Tako da mi nikakavi balavci neće govoriti koga ću imati za avatara. Pogotovo ne "navijači" sam ovakvim djetinjastim komentarima. Ovakvih situacija je bilo bezbroj u utrkama. Problem je kada ljudi na situacije gledaju sa navijačkim naočalama.

-
kasalo
- Karting
- S nama već: 6 god 2 mj
mislis onako kao ti?Dani je napisao/la: 09.06.2019., 23:32Za razliku od pojedinih "furka" navijača ja sam oduvijek navijao za njega. Bio sam svjedok njegove pogibije preko tv ekrana. Tako da mi nikakavi balavci neće govoriti koga ću imati za avatara. Pogotovo ne "navijači" sam ovakvim djetinjastim komentarima. Ovakvih situacija je bilo bezbroj u utrkama. Problem je kada ljudi na situacije gledaju sa navijačkim naočalama.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Inace samo 5 bolida u istom krugu.. I Bottas u borbi za naslov
Ham bi ga otreso i da vozi Ferrari sve ove sezone..

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ajd ostanite civilizirani, nikad ne treba ići u "full retard mode"